Ο συνδυασμος σου ειναι τελειος..μπορεις να φτιάξεις τρελα sequences μ'αυτα τα 2. Και ενα volca beats αργοτερα και θα είσαι υπάρχοντας ;DHysplex είπε:
Καλοπαιχτο!!Waterfall-K είπε:O Aγιος αργησε λιγο φετος. Μολις σημερα μου εστειλε απο τις αποθηκες του στη Γερμανια το παρακατω synth, οποτε την αλλη βδομαδα θα ειναι σπιτι μου.![]()
![]()
Καλοπαιχτο!!Dinosp είπε:O Aγιος αργησε λιγο φετος. Μολις σημερα μου εστειλε απο τις αποθηκες του στη Γερμανια το παρακατω synth, οποτε την αλλη βδομαδα θα ειναι σπιτι μου.![]()
![]()
Δεν πειράζει neeq..και η περίοδος της αναμονής έχει την γλυκα της!neeq είπε:Ο συνδυασμος σου ειναι τελειος..μπορεις να φτιάξεις τρελα sequences μ'αυτα τα 2. Και ενα volca beats αργοτερα και θα είσαι υπάρχοντας ;D
Πηγα κι εγω σήμερα να παραγγείλω το microbrute, αλλα εκατσε εκτακτη υποχρεωση τελευταια στιγμή, οποτε θα παει πίσω κανα μηνα μαλλον :-\
Η αληθεια ειναι οτι λιγουρευομουν τη sound engine του Motif XF. Ετσι το καλοκαιρι πουλησα το ΜΟΧ6 μου με σκοπο να αγορασω το XF. Το απιστευτο ειναι οτι με το που το πουλαω μετα απο μια βδομαδα σκεφτομαι εντελως στο ασχετο οτι η Yamaha ισως ειναι καιρος να βγαλει τη sound engine του XF σε ενα synth με χαμηλοτερη τιμη, οπως ειχε κανει δηλαδη με την sound engine του Motif XS βαζοντας την στο ΜΟΧ.Hysplex είπε:Απο ότι καταλαβαίνω το συγκεκριμένο το λιγουρευοσουν καιρό τώρα.
Aμα ειναι "δικαιολογημενα" τα κολληματα νομιζω συγχωρουμαι...Hope God forgived all Chalkideans for their synthsκαι για τα λοιπά δικαιολογημένα κόλληματά τους
Χρονια πολλα waterfall me K
DP (DinosP)