Παιδί ενός κατώτερου θεού? :-[απ'οτι βλεπω εισαι κιθαριστας οποτε...
Παιδί ενός κατώτερου θεού? :-[απ'οτι βλεπω εισαι κιθαριστας οποτε...
Here we go again... :Waterfall-K είπε:Δεν σε παρεξηγω Cigaret13, απ'οτι βλεπω εισαι κιθαριστας οποτε... ;D ;D
Ωραια επιλογη εκανες παντως, κανεις δεν λεει οχι σε ενα τζαμπα Moog, ουτε καν εγω. 8) Απ'την αλλη, κι επειδη δεν ειμαι μονοφαγας, θα κανω αιτηση στον Αγιο να κατεβασει την τιμη του Voyager στα 1000€ ετσι ωστε ο καθε "καμμενος" να παει να το αγορασει. Μεχρι κι εγω μπορει να το σκεφτομουν να το αγορασω σ'αυτη την τιμη.
Οχι βρε, μη το λες αυτο, ακομα και οι κιθαριστες εχουν δικαιωματα σ'αυτη τη ζωη,cigaret13 είπε:Παιδί ενός κατώτερου θεού? :-[
Σωστά.... ;D ;DWaterfall-K είπε:Πες του να σου φερει καμια κιθαρα
Τι να πεις δηλ. για αυτους εδω,που βιδωνουν ενα...Κσυλο με ταστα σε μια σανιδα,το βαφουν και το ξεβαφουν χτυπωντας το με μανια και στο τελος βαζουν και 2 πηνια τεχνολογιας 1948... ;D και στο πουλανε $6800..!Παρε τιμες στις κιθαρες! Ολες ειναι πανω απο $3,400, μια δε κοστιζει $5,895!
...και πετάλι δώρο! ;DSuperfunk είπε:τουλαχιστον η Moog εχει και ενα καρο τζιμπραγκαλα πανω της... ;D
Πληρώνεις για το αναλογικό lowpass φίλως. Και μην τυχόν ακούσω ότι οι κιθάρες δεν έχουν φίλτρα. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία. ;DWaterfall-K είπε:Καλα ρε π@*#τη μου, και μετα μερικοι λενε γιατι βριζω την τιμολογιακη πολιτικη της Moog. Παρε τιμες στις κιθαρες! Ολες ειναι πανω απο $3,400, μια δε κοστιζει $5,895! :-X :-X :-X
Ελεος... :![]()
Αυτό όμως είναι "Τίμιο Ξύλο". &-Superfunk είπε:που βιδωνουν ενα...Κσυλο
Το(ν) Philby το(ν) ξέρω, το Philbum, τί είναι; 8)Nestoras είπε:I asked for a ball and an album from Phil Ochs. And he replied - you're gonna have these two, but in anagram.
Και ομως, οι Moog κιθαρες εχουν. ;D "built-in resonant Moog ladder filter". Στα $3450 η τιμη. Αν τη θες με MIDI θα σου κοστισει $745 παραπανω, ενω αν θες και tremolo, προσθεσε ακομα $200. 8)cyclops είπε:Πληρώνεις για το αναλογικό lowpass φίλως. Και μην τυχόν ακούσω ότι οι κιθάρες δεν έχουν φίλτρα. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία. ;D
Tζάμπα είναι με τα Ghost επάνω...Waterfall-K είπε:ενω αν θες και tremolo, προσθεσε ακομα $200
Είναι το bum του Phil και όχι του Al. Δεν σου κόβει καθόλου; ;Daudiokostas είπε:Το(ν) Philby το(ν) ξέρω, το Philbum, τί είναι; 8)
Ελα ρε, σιγα το ποσο. Με ενα Moog Voyager XL και 5-6 Moog πεταλια και το παραπανω ποσο εγινε καπνος. ;D Τελικα τι ειναι τα Ghost θα μου πεις? 8)marathon είπε:Ξεκινάει και αυτή από τα 16.500 ευρώ...