Τι θα σας φέρει ο Άγιος Βασίλης?

Waterfall-K είπε:
Δεν σε παρεξηγω Cigaret13, απ'οτι βλεπω εισαι κιθαριστας οποτε... ;D ;D

Ωραια επιλογη εκανες παντως, κανεις δεν λεει οχι σε ενα τζαμπα Moog, ουτε καν εγω. 8) Απ'την αλλη, κι επειδη δεν ειμαι μονοφαγας, θα κανω αιτηση στον Αγιο να κατεβασει την τιμη του Voyager στα 1000€ ετσι ωστε ο καθε "καμμενος" να παει να το αγορασει. Μεχρι κι εγω μπορει να το σκεφτομουν να το αγορασω σ'αυτη την τιμη.
Here we go again...  ::) 8) ;D

I asked for a ball and an album from Phil Ochs. And he replied - you're gonna have  these two, but in anagram.

Mα γιατι βρε Marathon? Εχω πει οτι δεν εχω κανενα προβλημα γενικα με τα monosynths (πριν δυo μηνες αγορασα το DSI Mopho keyboard) και ειδικα με τα Moog monosynths αλλα με την τρελη τιμη που τα πουλανε. Σαν monosynth το Voyager ειναι μια χαρα, η τιμη του ομως ειναι εξωφρενικη.

Αν το ειχαν στα 1000€, τιμη απολυτα λογικη γι αυτα που προσφερει, κανεις δεν θα ελεγε τιποτα. 8)

cigaret13 είπε:
Παιδί ενός κατώτερου θεού? :-[             
Οχι βρε, μη το λες αυτο, ακομα και οι κιθαριστες εχουν δικαιωματα σ'αυτη τη ζωη,
baby.gif

απλα κανουν ασχετες αιτησεις στον Αγιο Βασίλη. :P

Πες του να σου φερει καμια κιθαρα, καμια δεν θες και του παραγγειλες ενα Minimoog? :(

Καλα ρε π@*#τη μου, και μετα μερικοι λενε γιατι βριζω την τιμολογιακη πολιτικη της Moog. Παρε τιμες στις κιθαρες! Ολες ειναι πανω απο $3,400, μια δε κοστιζει $5,895! :-X :-X :-X

Ελεος... ::)

Παρε τιμες στις κιθαρες! Ολες ειναι πανω απο $3,400, μια δε κοστιζει $5,895!
Τι να πεις δηλ. για αυτους εδω,που βιδωνουν ενα...Κσυλο με ταστα σε μια σανιδα,το βαφουν και το ξεβαφουν χτυπωντας το με μανια και στο τελος βαζουν και 2 πηνια τεχνολογιας 1948... ;D και στο πουλανε $6800..!

http://www.wildwoodguitars.com/products/jc2169.php?CategoryID=41&n=19

τουλαχιστον η Moog εχει και ενα καρο τζιμπραγκαλα πανω της... ;D

Superfunk είπε:
τουλαχιστον η Moog εχει και ενα καρο τζιμπραγκαλα πανω της... ;D
...και πετάλι δώρο! ;D

Waterfall-K είπε:
Καλα ρε π@*#τη μου, και μετα μερικοι λενε γιατι βριζω την τιμολογιακη πολιτικη της Moog. Παρε τιμες στις κιθαρες! Ολες ειναι πανω απο $3,400, μια δε κοστιζει $5,895! :-X :-X :-X

Ελεος... ::)
Πληρώνεις για το αναλογικό lowpass φίλως. Και μην τυχόν ακούσω ότι οι κιθάρες δεν έχουν φίλτρα. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία.  ;D

Superfunk είπε:
που βιδωνουν ενα...Κσυλο
Αυτό όμως είναι "Τίμιο Ξύλο". &-

Επίσης μιας και το φερε η συζήτηση στα ξύλα, εγώ θα ήθελα για δώρο, μια eames lounge chair.

Από τη στιγμή όμως που η Vitra ΔΕΝ τις κάνει με brazilian roswood (European dealers, τι περιμένεις  ;D) , θα αναζητήσω μια vintage (πιθανότατα second hand) Herman Miller, made in U.S.A . :D

Nestoras είπε:
I asked for a ball and an album from Phil Ochs. And he replied - you're gonna have  these two, but in anagram.
Το(ν) Philby το(ν) ξέρω, το Philbum, τί είναι;  8)

cyclops είπε:
Πληρώνεις για το αναλογικό lowpass φίλως. Και μην τυχόν ακούσω ότι οι κιθάρες δεν έχουν φίλτρα. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία.  ;D
Και ομως, οι Moog κιθαρες εχουν. ;D "built-in resonant Moog ladder filter". Στα $3450 η τιμη. Αν τη θες με MIDI θα σου κοστισει $745 παραπανω, ενω αν θες και tremolo, προσθεσε ακομα $200. 8)

http://www.moogmusic.com/products/moog-guitars/moog-guitar-model-e1-red

Waterfall-K είπε:
ενω αν θες και tremolo, προσθεσε ακομα $200
Tζάμπα είναι με τα Ghost επάνω... ;)

audiokostas είπε:
Το(ν) Philby το(ν) ξέρω, το Philbum, τί είναι;  8)
Είναι το bum του Phil και όχι του Al. Δεν σου κόβει καθόλου; ;D

Τέσπα, never mind the ballochs...

Τι εύχομαι να μου φέρει;

Ένα απλό μοτοσακό να πηγαίνω λίγο άνετα κι εγώ ο φτωχός στη δουλίτσα μου.....

Norton-Commando-961-Caf%C3%A9-Racer4.jpg

Και όποιος νομίζει ότι αυτό δεν έχει σχέση με μουσικά όργανα, είναι ηχητικά ανίδεος και σεξουαλικά ανίκανος.&-

audiokostas είπε:
Ένα απλό μοτοσακό να πηγαίνω λίγο άνετα κι εγώ ο φτωχός στη δουλίτσα μου.....
Ξεκινάει και αυτή από τα 16.500 ευρώ (και μοιάζει λίγο κιόλας...) με τη δική μου επιθυμία?

...καταραμένη φτώχεια :'(

RnineT-3.jpg

marathon είπε:
Ξεκινάει και αυτή από τα 16.500 ευρώ...
Ελα ρε, σιγα το ποσο. Με ενα Moog Voyager XL και 5-6 Moog πεταλια και το παραπανω ποσο εγινε καπνος. ;D Τελικα τι ειναι τα Ghost θα μου πεις? 8)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back