Τι θα σας φέρει ο Άγιος Βασίλης?

Hysplex

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Ξέρω ότι είναι λίγο νωρίς ακόμη, αλλά αρχίζω σιγά σιγά να μπαίνω σε Christmas mood :)

Κατ αρχας  εύχομαι σε όλους να φέρει υγεία και χαρά!

Αλλά πως να το κάνουμε, παρά την οικονομική στενότητα που αντιμετωπίζουμε , όλο και κάτι θα πάρουμε ή τουλάχιστον ευχόμαστε να μπορούσαμε να πάρουμε.

Λοιπόν τι ευχεστε να σας φέρει ο Αϊ?

Για μένα μάλλον volca beats, η στην καλύτερη microbrute 8)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ!!!!

Ελπίζω εγώ να βρω λεφτά για τα τέλη κυκλοφορίας και τη ΔΕΗ... ΑΥΤΑ!

Μεσα του Δεκεμβρη περιμενω απο καπου 50 χιλιαρικα και εχω βασιμες υποψιες οτι θα τα παρω....

Ευχομαι να μου φερει υπομονη για να μην γ@μ$σω κανενα στη δουλεια μου...

Και οχι τιποτα αλλο, την οικογενεια μου σκεφτομαι...

(Σορρυ για το off)

Του ζήτησα τον Ρούντολφ. Δεν έχω φάει ποτέ τάρανδο.

Λέω να τον κάνω γεμιστό με γαλοπούλα (γεμιστή).

Haris είπε:
Του ζήτησα τον Ρούντολφ. Δεν έχω φάει ποτέ τάρανδο.

Λέω να τον κάνω γεμιστό με γαλοπούλα (γεμιστή).
Ο Ρουντολφ δεν ηταν ταρανδακι αλλα ελαφακι ασχετος.... ;D

Ε βεβαια, για να ειναι κανεις ταρανδος, πρεπει να ειναι παντρεμενος και να του τα βαλουν...

Φτου φτου, μακρυα απο εμας

(σημ.: σταυροκοπιεται το μελος του νοιζ)

:D

Thomsot είπε:
Τάρανδος ήταν (και είναι ακόμα - θα "ήταν" αφού τον φάω), με ωραία κόκκινη μύτη που ανάβει. Το λέει και ο τίτλος του κομματιού που έβαλες. "Raindeer".

Τσκ, τσκ τσκ... Τίποτα πια δεν ξέρετε εδώ μέσα... ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Thomsot είπε:
ΩΠΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Τι λες τωρα!!!

Δηλ θες να μου πεις οτι εφτασα παντρεμενος με παιδι και αλλο ενα να ετοιμαζεται για να αποκαλυφθει σημερα η συνωμοσια;!!!

Ουτε με τους εξωγηινους δεν υπαρχει τετοια συγκαλυψη και παραπλανηση!!!!!!!!

Τίποτα καινούργιο για εμένα, απλά θα μου φέρει τα μπάσα μου, 13 μήνες άχορδος εδώ στα ξένα και δεν παλεύεται λέμε, έχω φαγουραδαχτυλίαση.

Haris είπε:
Τάρανδος ήταν (και είναι ακόμα, θα "ήταν" αφού τον φάω), με ωραία κόκκινη μύτη που ανάβει. Το λέει και ο τίτλος του κομματιού που έβαλες. "Raindeer".

Τσκ, τσκ τσκ... Τίποτα πια δεν ξέρετε εδώ μέσα... ;D
Raindeer παει να πει ταρανδος?? Μπα!!!! Και τι μας ελεγε ο μαλακ@ς ο μαεστρος οτι ειναι ελαφακι. Ο παλιοχαμενος  ;D

Και αφου παρω τα λεφτα, θα παρω μια στρατο.

Την εχω αποθημενο απο μικρος, μεγαλωσα με tele και αλλα διαφορα, μια καλη strato (fender εννοειται)...δεν ειχα ποτε στη ζωη μου και τοχω μεγαλο καυμο.

Θα ανοιξω εδω σχετικο θεμα να μου πειτε ολοι τι να παρω, και γω θα παρω οτι μου πει ο superfank  ;D

Μέχρι να σκεφτώ και να ποστάρω τι θέλω απ'τον Άι Μπίλι, παρακαλούνται οι κιθαρίσται να φύγουν να πάνε αλλού, και ν' ανοίξουν δικό τους θρεντ, καθότι αυτό εδώ είναι στο section των πληκτραίων. ;D ;D ;D ;D ;D

Μέχρι να σκεφτώ και να ποστάρω τι θέλω απ'τον Άι Μπίλι, παρακαλούνται οι κιθαρίσται να φύγουν να πάνε αλλού, και ν' ανοίξουν δικό τους θρεντ, καθότι αυτό εδώ είναι στο section των πληκτραίων. ;D ;D ;D ;D ;D
Χαχα! Ωραιος!

Οουπς... :)

Πριν πιασω κιθαρα, ξεκινησα να μαθω πιανο...αλλα το παρατησα...(μετραει;;;!) :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back