Άγιος είναι...όχι μάγος...audiokostas είπε:Εγώ από τον ΑηΒασίλη ελπίζω να μου φέρει
* μυαλό
* ανέχεια
* υπομονή
* αυτάρκεια
* έστω λίγο ταλέντο
Άγιος είναι...όχι μάγος...audiokostas είπε:Εγώ από τον ΑηΒασίλη ελπίζω να μου φέρει
* μυαλό
* ανέχεια
* υπομονή
* αυτάρκεια
* έστω λίγο ταλέντο
ααα μόνο? ;D ;D ;Dfunky_bassman είπε:Αλλιώς με βλέπω να συμβιβάζομαι με ένα τουμπελέκι, ένα ταμπουρά και ένα P bass...
στο εύχομαι ολόψυχαdmilo είπε:Στο γράμμα μου ζήτησα αυτό για τη γυναίκα μου κι εμένα
![]()
(στην υποσημείωση ζήτησα και μια 335)
Έ όλοι λέτε για τα παιδιά σας!! Εγώ τι να κάνω? Κάπως πρέπει να βολευτώ το παιδί!!! Καθότι για παιδί είμαι μικρός ακόμα!!!yannis37 είπε:ααα μόνο? ;D ;D ;D
+1000kostas80 είπε:στο εύχομαι ολόψυχα..... προσοχή : μέρα παρά μέρα θέλει αλλά εντατικά
και όχι άγχος
![]()
Πές το ψέμματα...μήπως να μην τον αφήσουμε να έρθει? Και πάλι...όλοι αυτοί που περιμένουν τα νεογέννητα...Evilnye είπε:Τίποτα. Προβλήματα προβλέπω να φέρνει... ><
Δεν του ζητάς καλύτερα ένα ποτενσιόμετρο ;DEvilnye είπε:Σκέφτομαι να ζητήσω έναν γκασμά.
Από αυτό θα φέρει αλλά δεν τον λένε ούτε Βασίλη ούτε άη ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Δεν του ζητάς καλύτερα ένα ποτενσιόμετρο ;D
Ασε Φιλαρακο και γω δυο χρονια παλευα μετα το γαμο, μεχρι που σιχαθηκα το γ......dmilo είπε:Στο γράμμα μου ζήτησα αυτό για τη γυναίκα μου κι εμένα
![]()
(στην υποσημείωση ζήτησα και μια 335)
;D ;D ;Dkostas80 είπε:στο εύχομαι ολόψυχα..... προσοχή : μέρα παρά μέρα θέλει αλλά εντατικά
και όχι άγχος
![]()
Εσύ φίλε μου ξέχασες να φρενάρεις!!!!Ασε Φιλαρακο και γω δυο χρονια παλευα μετα το γαμο, μεχρι που σιχαθηκα το γ......
Απο τα πολλα ηρθε ο υιος και μετα απο δυο χρονια ηρθαν και ....αλλοι δυο διδυμοι.
Και εχω πηξει....![]()