• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Τι μουσική ακούτε τώρα; X

Status
Not open for further replies.
7 ώρες πριν, ez είπε

Tρεις φορές το άκουσα απ' το πρωί και συνεχίζω. Σαν παιδαρέλι νιώθω, όπως τότε που έβαζα τα phillips στα αυτιά και βυθιζόμουν στα 50 μέτρα βάθος μιας πολυθρόνας...

Τι ΠΑΡΑΓΩΓΗ. Tι ηχάρα, τι βάρος. Κάθε λέξη, κάθε συγχορδία ζυγίζει όσο βουνά. 

Και ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στησίματος μουσικού έργου που πατάει σε κοινότοπα και τετριμμένα -μουσικά- αλλά ακούγεται φρέσκο και ταυτόχρονα με τη συγκεκριμένη ταυτότητα των WHO. Eλπίζω σε ανάλογο δίσκο. 

Τhanx Ηλία, ούτε καν ήξερα ότι ετοίμαζαν δίσκο και μου ήρθε ξαφνικό.

Tρεις φορές το άκουσα απ' το πρωί και συνεχίζω. Σαν παιδαρέλι νιώθω, όπως τότε που έβαζα τα phillips στα αυτιά και βυθιζόμουν στα 50 μέτρα βάθος μιας πολυθρόνας...

Και ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στησίματος μουσικού έργου που πατάει σε κοινότοπα και τετριμμένα -μουσικά- αλλά ακούγεται φρέσκο και ταυτόχρονα με τη συγκεκριμένη ταυτότητα των WHO. Eλπίζω σε ανάλογο δίσκο. 

Τhanx Ηλία, ούτε καν ήξερα ότι ετοίμαζαν δίσκο και μου ήρθε ξαφνικό.
H φωνή...δυσκολεύεται...και έχει πέσει κάτι τόνους....

@Πνοή και Νύξη μεγάλε δε φαντάζεσαι ποσο καιρό προσπαθει η κούτρα μου να κατεβάσει αυτή τη φράση για να χαρακτηρίσω κατά καιρούς κάποια παραγωγή, ήχο, φράση, παίξιμο κλπ

Και ποσο ταιριάζει στο παραπάνω κομμάτι!

Θενξ και εύγε!

• Like
Reactions: gvour and ez
H φωνή...δυσκολεύεται...και έχει πέσει κάτι τόνους....
Αυτό είναι επίτευγμα. Πριν μερικά χρόνια δεν είχε καν φωνή και όπως προβλέπει ο ίδιος δεν θα έχει σε μερικά χρόνια.

Αυτή η φωνή που ακούω στην παραγωγή πάντως, προσθέτει στο βουνό που λέγαμε, δεν υστερεί σε τίποτα.

ανοιγεις το βιντεο αυτο και περιμενεις να ακουσεις τα chicken pickin και το ωραιο  παιξιμο του knopfler κτλ,κτλ,κτλ...αλλα τελικα βλεπεις οτι ολο αυτο(η πολυ μεγαλο μερος αυτου) ωφειλεται στην απιστευτη καθοδηγηση του terry williams!!!!

για την 94η επετειο της γεννησης του στο google εβγαλαν ενα πολυ ωραιο βιντεακι

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα