• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Τι μουσική ακούτε τώρα? (Greek edition)

ενα καταπληκτικο κομματι απο ενα καταπληκτικο δισκο. Τι απιστευτη μπαντα.

Καπηλιδης - Λαντσιας - Κιουρτσογλου..

Παροτι ελλη πασπαλα δεν εχω ακουσει καθολου,ενας δημοσιογραφος ελεγε οτι εμπαινε στο στουντιο κ ελεγε ολα τα κομματια one take

Εγώ θα ήθελα να ξεκαθαριστεί το "greek edition".

Εννοούμε μουσική από Έλληνες, μουσική με ελληνικό στίχο, μουσική που ακούγεται στην Ελλάδα, κλπ?

Δηλαδή metal, ή jazz, ή οτιδήποτε, αρκεί να είναι Έλληνες?

Και η Οριάνθη μέσα? :classic_biggrin:

Last edited by a moderator:
Θα έλεγα ελληνικό στίχο από Έλληνες καλλιτέχνες, αλλά anyway, δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία υποθέτω

Για μένα έχει και να σου πω γιατί.

Άλλο είναι να "ξεχωρίσουμε" την συμμετοχή Ελλήνων (που μπορεί να είναι πχ 10ης γενιάς στο εξωτερικό) σε μουσικά project, και άλλο να δούμε τι ακούγεται εδώ στην Ελλάδα.

Το θέμα είναι τι θέλεις από το νήμα, ελληνική καταγωγή, ή ελληνική μουσική εσωτερικής κατανάλωσης (δεν εννοώ την λέξη με την "κακή" της έννοια).

EDIT: Αυτό πχ, αν και καταπληκτικό, το μόνο που το συνδέει με την Ελλάδα είναι η εθνικότητα των μουσικών.

Κατά τα άλλα, καμία σχέση με "greek edition".

Σε αυτήν την περίπτωση ισχύει ότι έγραψα πριν, αλλά αν θέλει κάποιος να βάλει και Last Drive πχ που έχουν αγγλικό στίχο, τότε δεκτό. Δεν είμαι ψυχαναγκαστικός ούτε θα κάτσω να κάνω τον φύλακα τηρώντας κανόνες κλπ ?

Αυτό πχ, αν και καταπληκτικό, το μόνο που το συνδέει με την Ελλάδα είναι η εθνικότητα των μουσικών.

Κατά τα άλλα, καμία σχέση με "greek edition".

Ενώ ασούμε αυτό, είναι greek του κιαρατά και μαμεί και δέρνει.

Φωνάρα ο Ηλίας, τον έχω δει και live.

Όπως κατά την γνώμη μου φωνάρα και ερμηνευτάρα (δεν τα ΄χει όλα όμως όπως νομίζει) και ο Notis, άσχετα που είναι στόκος.

Μου αρέσει πολύ η ερμηνεία του εδώ, καθώς και η εκπληκτική ενορχήστρωση.

Θα συμφωνήσω για τον Κλωναρίδη.

Κι άλλο ένα, από έναν αγαπημένο μου τραγουδοποιό.

Τεσσερα βαρΓια,τα ρεστα μου και βγαινω.

Δεν ειναι ολες οι πρωτοτυπες αλλα....ολες αρρωστακια.

• Like
Reactions: fusiongtr
Πάρτε άλλο ένα Νότη..

Trending...

Νέα θέματα