Τι λέτε για τον Adrian Belew;

Τι να πουμε για αυτη την τεραστια μορφη?Και να τολμουσαμε να πουμε οτι δεν ειναι μεγαλος κιθαριστας ή οτι "δεν μας αρεσει", η ιδια η ΙΣΤΟΡΙΑ της μουσικης θα μας εριχνε ΤΟΝΟΥΣ απο ΦΑΣΚΕΛΑ.... ;D

Το live των TALKING HEADS που παιζει κιθαρα το εχω αγορασει 3 φορες....(ελειωνε απο το παιξιμο... ;D)

Χαλια. Χάλια παίκτης, χάλια συνθέτης, αυτh η μπάντα πως τους λένε μωρε...Βαθύς κόκκινος Βασιλιάς...σκέτη παπάτζα. Τι? Έχει επηρρεάσει τους Opeth και Dream Theater? Σιγά τα ωά...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Superfunk είπε:
Τι να πουμε για αυτη την τεραστια μορφη?Και να τολμουσαμε να πουμε οτι δεν ειναι καλος κιθαριστας ή δεν μας αρεσει η ιδια η ΙΣΤΟΡΙΑ της μουσικης θα μας εριχνε ΤΟΝΟΥΣ απο ΦΑΣΚΕΛΑ.... ;D
Μακάρι να συμφωνούσαν όλοι σε αυτό. Δυστυχώς πολλοί δεν τον γνωρίζουν καν και πολλοί τον θεωρούν "περίεργο".

Αυτη η τρεμολιά που ρίχνει στο 2ο βίντεο γύρω στο 45' μου θυμίζει λίγο την αρχή από το Tunnel vision του Petrucci.

Η κιθάρα που κάθεται στο σταντ διπλα του πιο μοντελο της παρκερ είναι? MaxxFly?

Πωπωωωω τι μεγαλη παιχτουρα εβαλες τωρα?

Οταν τον ειχα πρωτοακουσει στα 80΄s, μου ειχε πεσει η μασελα. (κι ακομα μου πεφτει δλδ - δεν ακουμπιεται αυτος με τιποτα).

Μια "σχολη" μονος του.

otto## είπε:
Μακάρι να συμφωνούσαν όλοι σε αυτό. Δυστυχώς πολλοί δεν τον γνωρίζουν καν και πολλοί τον θεωρούν "περίεργο".
Μεγα δικιο εχεις.Πολυ καλα εκανες και ανοιξες θεμα για αυτον, να τον μαθει (και να τον ακουσει) οποιος τυχαινει και δεν τον ξερει.

pipityri είπε:
όταν οι κιθάρες βγαίνουν εκτός φάσης ο Belew παίζει σε 14/8 και ο Fripp σε 13/8... :)
Έκαναν λάθος ε; Κι εσύ αμέσως να τους το χτυπήσεις βρε παιδί μου... ;D

Mike G είπε:
Η κιθάρα που κάθεται στο σταντ διπλα του πιο μοντελο της παρκερ είναι? MaxxFly?
H parker έχει φτιάξει signature για τον ίδιο, το οποίο παρεπιπτόντως έχει του κόσμου τα μπλιμπλίκια πάνω (sustainer, variax κλπ) αλλά κοστίζει όσο μία cayenne σήμερα στην Έλλαδα  ;D. Η κιθάρα στο stand είναι άταστη version του signature.

Ο Μπλιού, είναι αγαπημένος μου κιθαρίστας, ειδικά τις περιόδους που έπαιξε με Ζάππα, Μπάουι και Τοκινγκ Χεντς

ipbass είπε:
Τεράστιος, τι να λέμε κλπ.

Στο μπλογκ του, έχει γράψει εκπληκτικές ιστορίες από την καριέρα του. Δεν μπορώ να βρω για την οντισιόν του από τον Fripp, αλλά βρήκα αυτή από τον Zappa

http://elephant-blog.blogspot.gr/2007/05/anecdote-555-part-two.html
Kαι γαμώ τις ιστορίες. Γενικά όσοι έχουν παίξει με zappa όλο και κάτι θα έχουν να πουν.

Superfunk είπε:
Τι να πουμε για αυτη την τεραστια μορφη?Και να τολμουσαμε να πουμε οτι δεν ειναι μεγαλος κιθαριστας ή οτι "δεν μας αρεσει", η ιδια η ΙΣΤΟΡΙΑ της μουσικης θα μας εριχνε ΤΟΝΟΥΣ απο ΦΑΣΚΕΛΑ.... ;D
^ αυτό

Σχολείο ειναι ο τυπος, οσο πιο πολλά ακούς από αυτόν, τοσο το καλυτερο για σένα σαν κιθαριστα. Επικροτώ κάθε σχετικό thread. Καποια απο τα video αυτα πρεπει να τα εχω ξαναδει στο noiz.

Haris είπε:
Έκαναν λάθος ε; Κι εσύ αμέσως να τους το χτυπήσεις βρε παιδί μου... ;D
Κι όχι μόνο αυτό, το ξαναέκαναν και πιο μετά. Απαράδεκτοι. ;D

Τι να λέμε τώρα πριν λίγο πόσταρε στο FB:

so...thanks to the astute research of Jake Small we have now established that I was discovered by Frank Zappa on the evening of October 18, 1976 while playing with a great band called Sweetheart at Fanny's nightclub in Nashville Tennessee. just for the record. thanks Jake!

Frank stayed for about 40 minutes, he shook my hand while we were playing Gimme Shelter. he got my name and number from his limo driver Jerry Pugh (thanks Jerry) and called me around six months later to audition for him.

and changed my life forever.

Μην ξεχνάμε και τους NIN στις μπαντάρες που έχει παίξει

ipbass είπε:
Τεράστιος, τι να λέμε κλπ.

Στο μπλογκ του, έχει γράψει εκπληκτικές ιστορίες από την καριέρα του. Δεν μπορώ να βρω για την οντισιόν του από τον Fripp, αλλά βρήκα αυτή από τον Zappa

http://elephant-blog.blogspot.gr/2007/05/anecdote-555-part-two.html
Οντως πολύ ωραία ιστορία. Και λέει τόσα για τον Belew όσα και για τον Frank.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back