Ε όχι και πρώτου, μην υπερβάλλουμε.cos_dr είπε:O ελληνας χρειάζεται οτι δεν χρειάζονται οι άλλοι.
απο την άλλη βασανίζεται γιατι τον αμφιταλαντευουν μεταξυ πρώτου και τρίτου κόσμου
Άπειρα ++++++++trolley είπε:Περίεργο αυτό με τον Χάρυ Κλυνν... όταν έλεγε "σαχλαμάρες", τελικά έλεγε σοβαρά πράγματε. Τώρα που προσπαθεί να πει "σοβαρά πράγματα" τελικά λέει σαχλαμάρες.
Φέτα, ντομάτα, πιπεριές, κρασί, τσίπουρο, ρακή, φακές, κλπ.mustafank είπε:Ένα κρεμύδι, μερικές ελιές και μια φέτα χωριάτικο ψωμί.
Τι άλλο να χρειάζεται ένας Έλληνας;
8)
Βρε, με ψωμί και αλάτι αντρωθήκαμε με το Γιακουμή στις σκαλωσιές..η φέτα και η ρακή ήταν για τους πλούσιοι.....fusiongtr είπε:Φέτα, ντομάτα, πιπεριές, κρασί, τσίπουρο, ρακή, φακές, κλπ.![]()
Νίκο (Ξανθόπουλε) εσύ?mustafank είπε:Βρε, με ψωμί και αλάτι αντρωθήκαμε με το Γιακουμή στις σκαλωσιές..η φέτα και η ρακή ήταν για τους πλούσιοι.....
ο Νίκος είναι το alter ego μου, το δεύτερο εγώ μου, ο λαϊκός μου ( :'( ) ήρωας...μακάρι ο Έλληνας να ήταν Νίκος, βρε..θα ήταν όλα πιο αγνά, πιο άδολα. 8)fusiongtr είπε:Νίκο (Ξανθόπουλε) εσύ?![]()
Σαν μια γατούλα που όπως λέει και μια θεία μου, το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο φαγάκι και λίγη αγάπη... ;Dmustafank είπε:Ένα κρεμύδι, μερικές ελιές και μια φέτα χωριάτικο ψωμί.
Τι άλλο να χρειάζεται ένας Έλληνας;
8)