Τι κάνω με το κερί των Humbuckers, όταν βγάζω το καπάκι;

kultura

Μέλος
Πόντοι
38
Ερωτησούλα - ίσως και ηλίθια...

Έχουμε αποφασίσει να βγάλουμε το καπάκι του Humbucker της κιθάρας μας... Βγάζουμε το μαγνήτη, και διαπιστώνουμε ότι, εκός από τις βιδούλες που κρατάνε το καπάκι, υπάρχει και κόλλα....

Να φανταστώ ότι προχωράμε ακάθεκτοι, έτσι; (Ρωτάω μην κάνω καμιά λαμακία, και τρέχουμε...)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Και έρχεται κι άλλη ηλίθια ερώτηση... ;D Θα πρέπει να ξανακερώσω μόνος μου τον μαγνήτη μετά, ή δεν θα πειραχτεί το κερί;

Ψαχνοντας βρηκα αυτο.. http://www.mylespaul.com/forums/custom-shop/823-uncovering-puppies.html

Αρα ειναι καλαι και το βγαζεις με κολητηρι. Εγω περιμενω να το κανει ενας φιλος μου στη δικια του για να δω το αποτελεσμα και μετα ισως να το κανω και εγω σε μια epiphone

Αν εννοείς τα 2 "τσιμπήματα" από κάτω από το  cover, τότε ναι είναι κάποιου είδους κόλληση, συνήθως καλαι, το οποίο βγαίνει είτε με κολλητήρι είτε με λίγο τρόχισμα.

Εγώ πάντως κατάλαβα ότι το είχες βγάλει αυτό και πάλι δεν έβγαινε το cover, στην περίπτωση αυτή έχει κερί από μέσα και πρέπει να ζεστάνεις ελαφρώς το κάλυμα π.χ. με το κολλητηρι για να λιώσει το κερί και να φύγει το cover.

Γιατί βγάζεις το cover ρε αντίχριστε;

500367137BYbMmG_ph.jpg

Πρέπει να κόψω τα πολλά-πολλά με τον blue...

kultura είπε:
Και έρχεται κι άλλη ηλίθια ερώτηση... ;D Θα πρέπει να ξανακερώσω μόνος μου τον μαγνήτη μετά, ή δεν θα πειραχτεί το κερί;
Εφ οσον δεν θα του ξαναβαλεις καπακι δεν χρειαζεται ξανα κερωμα μετα.

kwstas79 είπε:
Μπας και έχω λίγο πιο vintagιάρικο ήχο... Α, ξεχάστηκα: Άσε, Kwsta, αυτά είναι για μας τους αντίχριστους, εσείς οι χριστιανοί έμαθα ότι έχετε τελειώσει με την κατασκευή μισς καφροκιθάρας και δεν ανεβάζετε κλιπ... Καλά......................

Ευχαριστώ, παίδες...

Κοιτάξτε, για να καταφέρω εγώ να κάνω αποτρίχωση με κερί από μαγνήτες, χρειάζομαι όλη τη γραμμή παραγωγής της gibson για ένα χρόνο......για το ένα πόδι!!! ;D ;D ;D

Πολυέξοδο..............

kultura είπε:
Μπας και έχω λίγο πιο vintagιάρικο ήχο...
Οταν ο seth lover εφτιαξε τους humbuckουρες, ειχαν καλυμα οποτε vintage_ιαρικο ηχο δεν θα κανεις με ξεσκεπαστες μπομπινες...

χωρις καλυμα, ισως ακουσεις λιγα παραπανω πριμα (εξαρταται τι υλικο ηταν το cover) και λιγο πιο πολυ "αερα" (=...πριμα στην τελικη)

αλλα αν θες πριμα της προκοπης, εχει κατι κιθαρες με ενα πραμα σαν 7 στο logo τους που κανουν βζζζζζζζζζζζζζ, αλλα γ@μ@νε και δερνουν απο ηχο.

λογικα, θα εχει τετοιες στα καλα καταστηματα....   ;D  ;D  ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back