yameth είπε:
Δεν φταίει το Noiz (που το αναφέρεις και στο youtube...) ούτε οι σελίδες.
Εχεις εγκαταστήσει κάποιο add-on στο browser με αυτές τις συνέπειες και αφορά μόνο τη δική σου περιήγηση.
Πρόσεχε τι εγκαθιστάς.
Δεν είναι απαραίτητο να έχει εγκαταστήσει ο ίδιος το add-on ,κάλιστα μπορεί να έχει εγκατασταθεί κι από μόνο του ;D
Πριν κανά δίμηνο πήρα το μηχάνημα φρεσκαρισμένο. Ήταν πίτα από διάφορες χλαπάτσες .Προσωπικά δεν ξέρω από κουμπιούτερ ,αλλά ο φίλος που μου τα φτιάνει με ρώταγε περί των βρωμερών σοκακίων που περιδιαβαίνω ;D
Ε λοιπόν ,η μοναδική αμαρτία που είχα κάνει το τελευταίο χρόνο ,ήταν πως παρακολουθούσα τους αγώνες της f1, από σάιτ της πυρκαγιάς και αυτά ήταν υπέυθυνα για το 99% των περιπτώσεων εγκατεστημένων add-ons στο μηχάνημά μου και εν αγνοία μου. Όπως μου ανέφαιρε κοροιδευτικά ,αυτός που σου προσφέρει παράνομα τον αγώνα ,δεν στον προσφέρει για τη ψυχή της μάνας του ,έχει σκοπούς και μάλιστα κακούς ;D
Επίσης ,όπως μου ανέφεραι το καθάρισμα ήταν μια επίπονη διαδιακασία και όχι τόσο απλή ,όσο τη περιγράφεις .
Σίγουρα δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες ,ούτε γνωρίζω αν ο ΟΡ ,έχει τα ίδια θέματα σε σχέση με αυτά που είχα εγώ .