Τι γνώμη έχετε για το videaki μου στο vube?

Δεν είναι το αγαπημένο μου είδος η σουποειδής μπαλάντα-μη με παρεξηγείς- στα αυτιά μου ακούγεσαι καλά, χωρίς να ξέρω το τραγούδι, απλά αν πρόκειται για επαγγελματική δουλειά, ο ηχολήπτης? παραγωγός?  όποιος τέλος πάντων είχε την επιμέλεια σε άφησε ξεβράκωτο :) στα σσσσ και ζζζζζζζζζ.

Ούτε εγώ που μόλις κάνω τα πρώτα μου βήματα στην οικιακή ηχοληψία, δεν θα άφηνα τόσα σσσσσσ και ζζζζζζζ.

Φιλικά,χωρίς καμιά διάθεση να σε προσβάλω.

Το σιχαινομαί αυτό το είδος που τραγουδάς.Αρα είναι μούφα.Μα τη ρωτάς ρε φίλε.Δείχνει εσένα να λες μια μπαλάντα και αυτό μόνο.Είναι θέμα γούστου.Εγώ το θεωρώ μούφα ,το κοριτσάκι το αγοράκι η θεία ο θείος μπορεί να το γουστάρουν.Σορυ κιολας αλλά έχω την εντύπωση ότι το έχεις ξανανεβάσει.Ντάξει οκ,ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ.Σε κάλυψα.

Ευχαριστώ πολύ..Δηλαδη το deeser υπάρχει περίπτωση να μην βοηθάει?..Γιατι στα ηχεία μου δεν ακούγεται τόσο πολύ

Φίλε μου θα προτιμούσες μήπως να ανέβω σε καμιά ταράτσα η να εμφανιστώ γυμνος στο chatroulette??..Ειναι το ποιο απλο video που θα μπορούσα να κάνω για να αναδείξω την φωνη και τίποτα αλλο!..Η ερωτηση μου είναι αν ειναι μούφα το site του vube..Το οτι δεν σ αρεσε είναι θέμα γούστου

Johnny.T είπε:
   Το σιχαινομαί αυτό το είδος που τραγουδάς.
Κι εγώ, απλά είμαι πιο ευγενής με τον άνθρωπα γιατί πλην γούστων, είναι και θέμα αμπαλάζζζζζζζζζζζζζζζζ ;D

Δλδ μη μου πεις ότι το gimme danger  δεν είναι σουποειδής βαλάνδα? απλά είναι η τρέλα του Ίγγι και της κιθάρας που αλλάζει το περιτύλιγμα και το κάνει εύμορφο, στα δικά μας αυτιά.

Προσωπικά κάποιες ''σούπες'' τις γουστάρω, με δίνουν ιδέες ακόμη και για διασκευές και η συγκεκριμένη απ το παληκάρι, χωρίς να ξέρω το αυθεντικό με άρεζε και επίσης με άρεζε και ο τρόπος που το τραγούδαγε, πλην του σφάλματος με τα σσσσσσσσσσσ και ζζζζζζζζζ  ;D

Μη γίνεσαι κακός ρε Τζόνι ο καθένας έχει το ακροατήριό του και δεν κρίνουμε ούτε το ακροατήριο, μήπως και το δικό μας- αν είχαμε ;D- είναι καλύτερο ;D ;D ;D

Απλά λέμε γνώμες σαν ''μουσικοί'' που λαίμαι πως ήμαστε  ;D ;D ;D

Μπήκε η Ροζίτα Σώκου στο κορμί μου  ;D

Πράγματι πολύ ςςςς και ζζζζ... Αλλά αυτό διορθώνεται.

Το βίντεο, όμως, είναι πολύ μονότονο. Δεν έχει τίποτε που να συμβαίνει και οι στίχοι κάποια στιγμή μπαίνουν και βγαίνουν βαρετά, ενώ μετά η πόλη (???) με δυσκολία φαίνεται.

Το βασικό θέμα, αν δε κάνω λάθος είναι πως:

1. Υπάρχει 1 κάμερα, σε τρίποδο (ή ακουμπισμένη κάπου τέλος πάντων), άρα 0 κινηση.

2. Άρα μάλλον το έκανες μόνος.

3. Η δράση στο βίντεο, τα εφέ και οτιδήποτε άλλο είναι επίσης ανύπαρκτα.

Γενικά αν είναι 1η απόπειρα, είναι πολύ καλό, αλλά για κάτι πιο "σοβαρό" ή "εμπορικό" δυστυχώς δε στέκεται...

paokz είπε:
Ευχαριστώ πολύ..Δηλαδη το deeser υπάρχει περίπτωση να μην βοηθάει?..Γιατι στα ηχεία μου δεν ακούγεται τόσο πολύ
Μην φανταστείς πως το ακούω σε ηχεία μόνιτορ, σε απλά ηχειάκια για κομπιούτερ, όπως και η πλειονότητα των ακροατών .

Απλά νομίζω πως δεν δούλεψε το deesser, ή ήθελε παραπάνω .

Το βίντεο μου φαίνεται εντάξει για τη περίπτωση, αλλά χωρίς κάτι να κεντρίσει το κοινό που απευθύνεται, όσο για το κανάλι, δεν γνωρίζω.

Φίλε δεν είμαι πονήρος και σίγουρα καλά το λες είναι θέμα γούστου και χαίρομαι που το καταλαβαίνεις ,αν δεις όμως πως γράφεις αυτό το θρεντ θα καταλάβεις ότι καταλαβα και γω κριτικη δηλ για το βίντεο και όχι αν το βίντεο χοστ είναι καλό ή όχι.Εκτός κι αν θες να ανεβάσεις και αλλό τις πωλήσεις ξέρω γω.Με το μπαρδον κιολας.

Σάμυ δεν συνηθίζω και γίνομαι έτσι έλα απο την μια ότι αυτές οι μπαλαντες μου γυρίζουν το πεπτικό σύστημα ένα δεύτερο ότι έχει ξανανέβει το τραγούδι για κριτίκη,είπα ευκαιρία είναι αφού δεν την έκανα τότε ας την κάνω τώρα.

Ουδεμιά σχέση έχει Iggy Pop και η αρρωστήλα του gimme danger με αυτό το γλυκαναλατο αλλά elton john τραγουδάκι που σίγουρα έχει το κοινό του δεν λέω ,αλλά απλά αυτό το κοινό δεν είμαι εγω

Α και κάτι ακόμα δεν σε είπαμε ούτε να βγείς γύμνος ούτε να τρέξεις σε λιβάδια αδερφέ.Απλά το βίντεο είναι το πιο απλό που μπορείς να κάνεις εσύ που τραγούδας,τι να σχολιάσω δηλ αν είσαι ομορφοπαιδο ή μοιαζεις με το χ Σακη.Αυτό αφήνω τα κοριτσάκια που κάνουν τα views να το κάνουν.Και το ξαναλέω το βίντεο είναι η δεύτερη φόρα που ανεβαίνει και είμαι σίγουρος.Τωρα ο κάθεις το βλέπει όπως νόμιζει το θέμα και έγω απλά λέω την γνώμη μου .Τόσο απλό.Εσύ τι ζήτησες ακου τη,την γνωμη ΜΟΥ επαναλαμβάνω.

Πριν το πλακωσεις στο de-essing βαλε ενα low-pass filter στο reverb της φωνης.

Επισης, την επομενη φορα γραψε τα φωνητικα χωρις pop shield και "παιξε" με τη κλιση του μικροφωνου.

Τελος, πρεπει να δουλεψεις λιγο το sibilance της φωνης σου πριν καταφυγεις σε αλλες λυσεις  :)

paokz είπε:
Η ερωτηση μου είναι αν ειναι μούφα το site του vube..
Seriously now?

washington-analysts-are-seriously-warning-of-a-debt-ceiling-crisis--so-why-does-wall-street-just-not-care.jpg

Ειναι σίγουρο οτι εχει τοσα πολλα σσσ..?..Οταν λές ζζζ ενοοείς θορύβους απο το πάτωμα?..Γιατι έχω βάλει hpf και μου φαίνεται περιεργο να ακούγονται!..Μονο με deeser διορθώνεται ή μπορει να βοηθήσει και compressor sidechain(Ρωτάω γιατι σε λίγες μέρες θα ανεβάσω το επόμενο)

Οταν ενοοεις δράση στο βίντεο?..Δεν μπορω να καταλαβω πως κάνουν τις λήψεις που αλλαζουν γωνίες και το τραγούδι συνεχίζει απ το ίδιο σημείο σε διαφορετική γωνία..Τραβανε 2-3 φορές το video και μετα κόβουν-ράβουν?

Οκ παώ πασο johny..Ισως να έχεις δίκιο για το πως εθεσα την ερώτηση μου στο θρεντ..Και ναι έχει ξαναανέβει το videaki αλλα είχε διαφορετικο "mastering" και αλλαξα και κάποια πράγματα στην ηχογραφηση οποτε είναι διαφορετικο..Σε ευχαριστώ για την γνώμη σου

*Δεν έχω κάποιο studio να κάνω κάποια επαγγελματική δουλειά

Ενα απλο home studio εχω..Αν εξαιρέσεις τα monitors τα οποια δεν έχω

Καλές γιορτές σε όλους

Μπορείς να κάνεις 3,4 λήψεις από διαφορετικές γωνίες και να τις μοντάρεις. Το αποτέλεσμα θα συνεχίσει να είναι μινιμαλιστικό αλλά θα έχει νομίζω περισσότερο ενδιαφέρον. Επίσης αφαίρεσε τους στίχους και σταμάτα να κρύβεσαι πίσω από το μικρόφωνο.

Αν μπορούσα να δώσω και μια σκηνοθετική οδηγία, μην μιμείσαι ότι έχεις δει σε τ.β. και θεώρησες καλό.

Δεν ξέρω τι άλλαξες, αν άλλαξες κάτι αλλά μου ακούγεται λίγο καλύτερο από την πρώτη φορά.

Τέλος, τα views στο vube είναι μεγάλη μούφα. Σαν την αξιοπιστία των πολιτικών.

η πολη μαλλον ειναι θυμα της αιθαλομιχλης.

το ακουσα γιατι μου κεντρισαν το ενδιαφερον τα σχολια.

Για το ειδος του δεν με χαλασε καθολου.

Η ερμηνεια επίσης δεν με χαλασε καθολου.

εσυ ο ιδιος εισαι paokz?  Εισαι πολυ καλος τραγουδιστης ρε φίλε.

Και ωραιο παιδι, παλικαρι. Αν ημουν σαν εσενα............ ξανα! λολ

Κοιτα, εγω τα σσσσ και ζζζζζ δεν τα βρηκα τοσο υπερβολικα, στα υπεροχα θεικα κομπιουτεριστικα μεν αλλα απιστευτα ποιοτικα δε gigaworks t40v2 νεα ηχεια μου που αναδεικνύουν στην ακροαση και την καθε συχνοτικη λεπτομερεια, ογκο και στερεοφωνια με κρυσταλλινη ποιοτητα, μελετημενα στην κατασκευη , ακομα και το υψος.

Το ολο αποτελεσμα ακουγεται πολυ καλα και τα ηχεια αυτα που εχω οσο και κουραστικος να γινομαι, να πρηζω balls και ισως να προκαλω, δεν συγχωρουν ΤΙΠΟΤΑ και εσένα μου λένε οτι σε περάσανε, δεν βαζουν το αριστα ουτε τελειωνουν απο ευχαριστηση, αλλα .............. λολ

Εχω μια παλια μου δουλεια με μια τραγουδιστρια πολυ καλη σε μια διασκευη που τα sss της ηταν τοσο ωραια και πηγαιναν με τη overall μιξη που τα αφησαμε τοτε να βγαινουν. Για εμενα αυτο αν πηγαινει το αντιλαμβανομαι σαν τεχνοτροπια.

Απο εμένα περνάς στον επόμενο γυρο.

Θα συμφωνήσω ότι δεν ήταν και τόσο πολλά τα σσσσσσ, σε σημείο ώστε να μου γίνουν ενοχλητικά.

Ούτε που το πρόσεξα. :P

Περίμενα πάντως κάποιο σόλο. κιθάρα, πιάνο ,κάτι.....

Το τραγούδι πάντως δεν μου έμεινε, γιατί δεν είχε τόσο καλό ρεφραίν, για μένα πάντα.

Καλη συνεχεια.

Διαβαζοντας τα σχολια,περιμενα να ακουσω-δω κατι πολυ κακογουστο,αναξιο κριτικης.

Πιστευω οτι σκοπος μιας κριτικης(ακομα και στον πιο αρχαριο)πρεπει να ειναι παντα η βελτιωση αλλιως δεν ειναι κριτικη αλλα...επιπληξη χωρις λογο/αποτελεσμα.

Φιλε μου δεν ακουω αυτο το στυλ καθολου αλλα τραγουδας σωστα,εχεις καλη προφορα,καταλληλο φωνητικο υφος για αυτο το ειδος

και εισαι πολυ πανω απ το μεσο ορο των Ελληνων που τραγουδανε αγγλοφωνα τραγουδια.

Τα σσσ και τα ζζζζ δεν ειναι η ουσια νομιζω εδω περα γιατι ειναι τα πιο ευκολα να διορθωθουν.

Αν θα σου εδινα μια ταπεινη συβουλη,θα σου ελεγα να συνεχισεις να τραγουδας ΠΟΛΥ αυτα που αγαπας γιατι σ αυτα θα γινεις καλος.Ψαξε καλα και βρες τι αγαπας..

Μη βιαζεσαι να οπτικοποιησεις οσα κανεις και να τα ανεβασεις στο ιντερνετ για να δεις ποσοι θα σε δουν.Αν παλι σ ενδιαφερει αυτο,δεν ειναι κακο αλλα διαβασε,ψαξε για βιντεο making και editing.Κανε οτι κανεις,πρωτα για τον εαυτο σου και μετα για το κοινο του ιντερνετ.

Παντως εχω ακουσει/δει πολυ χειροτερα με 23756239572369 βιουζ,αν σου λεει κατι αυτο.

Καλες γιορτες σε ολους! :)

Καλησπέρα πέρα γιά πέρα..

paokz είπε:
Οταν ενοοεις δράση στο βίντεο?..Δεν μπορω να καταλαβω πως κάνουν τις λήψεις που αλλαζουν γωνίες και το τραγούδι συνεχίζει απ το ίδιο σημείο σε διαφορετική γωνία..Τραβανε 2-3 φορές το video και μετα κόβουν-ράβουν?
Η περισσότερες κάμερες και συρραφή ή και με μία κάμερα παίζοντας Play-back  με ρεαλιστικό ύφος ...κατά τη γνώμη μου γι΄αυτό το είδος πρέπει να προσέξεις και το θέμα της οπτικοακουστικής video ..η βιομηχανία του τρελαίνεται γι'αυτό! :P

... αλλα τραγουδας σωστα,εχεις καλη προφορα,καταλληλο φωνητικο υφος για αυτο το ειδος

και εισαι πολυ πανω απ το μεσο ορο των Ελληνων που τραγουδανε αγγλοφωνα τραγουδια.
Συγκριτικό πλεονέκτημα...

Καλές Γιορτές..

Ευχαριστώ πολύ παιδια για τα σχολια σας..Εννοείται πως πρώτα το κάνω γιατι μου αρέσει πολύ το τραγούδι..Και όλη αυτη η ιδεα με τα covers που γίνονται στο youtube με ενθουσίασε ιδιαιτερα!..Υπάρχουν ορισμένα κομματια που θα προτιμούσα να τα ακούω απο αυτούς που κάνουν το cover παρά το original..Ξέρω πως οι γνώμες διίστανται!

Ναι ο ίδιος είμαι..Εχω και youtube καναλι http://www.youtube.com/user/paokdz με αλλα  λίγο ποιο παλιά κομμάτια..Αλλα δεν καταλαβα κάτι σχετικα με το video..Τραβας το videaki απο 3-4 οπτικές γωνίες μόνο σε ένα μέρος του ή όλο το κομματι και αργότερα κοβεις ράβεις?

Δυστυχως έχω παθητικά ηχεία οποτε δεν έχω την ευχαίρια να κάνω τοσο καλή μίξη οχι οτι γνωρίζω τοσο καλα το αντικείμενο..Οτι εχω δει σε videakia

Σας ευχαριστώ πολύ όλους!

Αν μπορείς να πλανάρεις ΤΟΣΟ καλά το τι θα κάνεις μετά στο μοντάζ τράβα μόνο μέρη του βιντεο. Αν δε μπορείς και δε ξέρες (πολύ πιθανό) τράβα το όλο το κομμάτι 3-4 φορές και κόψε ράψε! ;)

Tραβώντας μόνο μέρη του βιντεο πρέπει να παίζει η μουσική απο πίσω ταυτόχρονα?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back