• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Τhru-Υou - Kutiman mixes YouTube

publius

Νέο μέλος
16 Οκτωβρίου 2007
197
0
0
24
Αθήνα
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
  2. Μπάσο
  3. Τύμπανα
  4. Πλήκτρα
Βρήκα αυτό το μουσικό βιντεάκι που έχει φτιαχτεί από πολλά άλλα μουσικά βίντεο, δείτε και θα καταλάβετε. Ο τύπος έκανε πραγματικό βίντεο mixing.

http://www.thru-you.com

Last edited by a moderator:
Ο τιτλος του θεματος δεν μου κινησε καθολου το ενδιαφερον και το ανοιξα αρνητικα προκατειλλημενος αλλα ΝΑΙ, ειναι γ@μ@το, it sure woke me up :D

ΦΟ - ΒΕ - ΡΟ! Ο άνθρωπος είναι μουσικαράς... τουλάχιστον.

Φαντάσου δουλεια που εκανε. Συλλογή τα βίντεο, σύνθεαη, ενορχήστρωση και video editing. Αμα το'χεις το ταλέντο... http://www.thru-you.com/#/videos/8/

yameth είπε:

Φαντάσου δουλεια που εκανε.
+1

Αυτο ειναι η δουλεια ενός "μουσικού" dj και αυτα τα βίντεα, οπτικοποιούν αυτή τη διαφοροποίηση απο djs τύπου Piesto.

To MEGA θυμάται ;D

To 4. "Babylon band" το είδατε; Πως χρησιμοποιεί το μπουζούκι στην ενορχήστρωση;

Εχω ενθουσιαστεί με τον άνθρωπο. Kutiman είπατε; ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ από κάθε άποψη!

O ορισμός του copyright infrigment!  ;D ;D ;D

Μαματο!

Μαμάτη ιδέα!

Μαμάτη εκτέλεση!

Μαμάτος ο τυπάς!

Υπάρχει και αυτό:

Παλίος, αλλά νομίζω οτί υπάρχουν κοινά στοιχεία... (Φυικά ο kutiman είναι ΑΛΛΟ ΦΡΟΥΤΟ)

yameth είπε:

Φαντάσου δουλεια που εκανε.

Αυτο ειναι η δουλεια ενός "μουσικού" dj και αυτα τα βίντεα, οπτικοποιούν αυτή τη διαφοροποίηση απο djs τύπου Piesto.
+2112 ;D ;D ;D

Έχω στην κυριολεξία μείνει άφωνος...  :o

Έχει απλά στείλει για βρούβες Massive Attack, The Battles, Les Negresses Vertes, Gotan Project, Pink Martini, Morcheeba, καμιά τριακοσαριά συλλογές chill out και άλλες δεκάδες μπάντες που ούτε καν έχω ακούσει... η συνδυαστική του σκέψη είναι απίστευτη! Προτείνω να το κάνουμε στίκυ (δεν αστειεύομαι καθόλου), απλά και μόνο σαν παράδειγμα του πόσο μακριά μπορεί να φτάσει σαν αξιοζήλευτη καλλιτεχνική έκφραση το "κόψε-ράψε" (sampling και mixing).

Last edited by a moderator:
bihlas87 είπε:
Ο τιτλος του θεματος δεν μου κινησε καθολου το ενδιαφερον και το ανοιξα αρνητικα προκατειλλημενος αλλα ΝΑΙ, ειναι γ@μ@το, it sure woke me up :D
+1

Τι λες τώρα... :o

Δεν παίζει να το άνοιγα αν δεν υπήρχαν όλα τα θετικά σχόλια από κάτω, αλλά κ πάλι... τι λες τώρα...

Τι έκανε ο άνθρωπος...

(όχι αλήθεια, τι έκανε... ακόμα ψάχνομαι)

Το θρεντ ανασταίνεται γιατί ο ΘΕΟΣ ξαναχτύπησε...
ο τύπος είναι ΙΔΙΟΦΥΙΑ,απλά...

Aναρωτιέμαι,μόνο,πόσες (χιλιάδες) ώρες έχει "φάει" στο youtube για όλη συτή τη δουλειά  ::) :P

Trending...

Νέα θέματα