Κάτι τέτοιο πρέπει να τρέχει,δοκίμασε το απλό truebypass για να δεις αν αλλάξει κάτι.vanbartzi είπε:Στο πετάλι έχω συνδέσει έτσι τον ποδοδιακόπτη on/off ώστε όταν είναι στη θέση οff να κόβεται και το ρεύμα από την πλακέτα. Νομίζω πως αυτός ειναί ο λόγος που κάνει το 'μπουπ'. Αλλά θέλω να κρατήσω αυτή τη συνδεσμολογία και να αποφύγω το θόρυβο.
Τότε πρέπει να κοιτάξεις τι φταίει και σου φέρνει λίγο ήχο από το εφέ όταν είναι στο off γιατί δεν είναι φυσιολογικόvanbartzi είπε:Είναι true bypass. Απλά θέλω να κόβεται το ρεύμα από την πλακέτα γιατι με την προηγούμενη δυνδεσμολογία (δλδ όταν η πλακέτα είχε ρεύμα ενώ το πετάλι ήταν στο off) όταν έπαιζα, το εφε σιγοακουγώταν ενώ ήταν στο off, και ειδικά όταν έχω και άλλα πετάλια κυρίως fuzz, overdrive και distortion. Με κομμένο το ρεύμα δεν ακούγεται τπτ, αλλά έχω το πρόβλημα με το θόρυβο.
Είναι το rebote delay 2.5. Το θωρακισμένο καλώδιο είναι αυτό που έχει κανονικά το καλώδιο και γύρω του ένα πολύκλωνο (σαν τριχίτσες);Και αν είναι αυτό πώς το συνδέω;harrisxr650 είπε:Ερωτηση.. τι εφε ειναι? Κανονικα η πλακετα παιρνει παντα ρευμα ο μονος τροπος να κοβεις το ρευμα απο το κυκλωμα εαν δεν κανω λαθος ειναι με στερεο βυσμα στην εισοδο να γειωνεις το "-" του ρευματος στο ring του βυσματος ετσι ωστε οταν βγαζεις το βυσμα να διακοπτετε η τροφοδοσια για να μην χαλαει μπαταρια. Αναλογα με το εφε εαν σου ακουγοτανε οταν το ειχες off τοτε θα πρεπει να βαλεις θωρακισμενα καλωδια σε input kai output γειωμενα μονο στην μια πλευρα τους.
Είναι καλό πετάλι και αν του κάνεις και τη μόντα με τα endless repeats με ποδοδιακόπτη μετράει ακόμα περισσότερο, άλλα δεν έχω παίξει και με άλλα για να μπορω να συγκρίνω οπότε δεν μπορώ να σε πολυβοηθήσω . Επίσης υπάρχουν και έτοιμα kits για να ενσωματώσεις tap tempo .sakisep91 είπε:λιγο offtopic.
Αλλα επειδη σκεφτομουν σε καποια φαση να ασχοληθω να το φτιαξω
Αξιζει το τελικο αποτελεσμα? ???