Θόρυβος από τους ενισχυτές των μόνιτορ?

edessaios

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλησπέρα!

Είναι λογικό να υπάρχει θόρυβος λίγος μεν ενοχλητικός σε ήσυχο περιβαλλον από τους ενισχυτές στα μόνιτορ?(mackie mr8).Φντάζομαι ότι το θέμα είναι ηλεκτρικό γιατί είναι συνδεδεμένα σε κάτι πολύμπριζα δεκαετίας χωρίς καμοιά προστασία/σταθεροποιητη μαζί με κονσόλα υπολογιστή synths και άλλα :oΣκεφτόμουν να πάρω κάποιο από τα προιόντα της furman για να συνδέσω και όλο τον εξοπλισμό εκεί.Θα βοηθήσει την κατάσταση?

Φίλε μου γεια σου. Αυτό που είχα πει και σε ενα αλλο post μιας και ειχα και γω ενα τετοιο πρόβλημα, βγάλε την οθόνη και τον υπολογιστή απο το ίδιο πολύπριζο και βάλτα σε μια ανεξάρτητη γραμμή ρεύματος. Θα ψάξω να βρώ το θέμα που είχα ανοίξει πρίνα απο καιρό και θα σου το ποστάρω να δείς και τις απαντήσεις που μου είχαν δόσει.

Ευχαριστώ φίλε συνεπώς!ΜΟνιτορ και κονσόλα σε μια μπρίζα και όλα τα ά υπόλοιπα σε άλλη?

Βασικά μπορείς μήπως να μου εξηγήσεις τι ακριβώς λειτουργία έχουν?Υπάρχουν μοντέλα απο 90-100 μεχρι 1200 ευρώ χωρίς να βλέπω κάποια ουσιαστική διαφορά στα χαρακτηριστικά.

edessaios είπε:
Υπάρχουν μοντέλα απο 90-100 μεχρι 1200 ευρώ χωρίς να βλέπω κάποια ουσιαστική διαφορά στα χαρακτηριστικά.
Μήπως να ξανατσέκαρεις τα χαρακτηριστικά τους;

Μιλάς για προϊόντα ίδιας κατηγορίας η μπλέκεις πολύμπριζα με power conditioners;  ???

Κάποια έχουν ενα ενσωματομένο σταθεροποιητή ρεύματος... στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι κάποια σου παρέχουν μεγαλύτερη προστασία. Δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά έτσι νομίζω

Πάρε κάποιο απλό όπως στο πρώτο link που παρέθεσες.

Πολύ πιθανόν, πολλά απο τα extra της δεύτερης συσκευής (όπως εσωτερικά leds για να φωτίζουν τα υπόλοιπα μηχανήματα της ρακιέρας κλπ κλπ ) να μην τα χρειάζεσαι...  ;)

Ναι προφανώς,η ποιότητα των κυκλωμάτων με ενδιαφέρει κυρίως γιατί σίγουρα αυτό των1100ευρώ θα είναι καλύτερη ποιότητας!Αλλά τώρα led δείκτες μπροστά έξοδος κτλ δεν μου χρειάζονται!

Ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως!

Trending...

Νέα θέματα

Back