Thomman πως και ποσο θα κοστισει τελικα?

lambrosgg

Μέλος
Πόντοι
38
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Απ ότι βλέπω πολλοί από σας ψωνίζουν απο τον Θωμά κ είστε πολύ ευχαριστημένοι. Εχω μερικές ερωτήσεις πριν μπώ κ εγώ στο χωρο.

Ποια είναι η διαδικασία και πόσο θα σου κοστίσει τελικα? Ποια η διαφορα απο την τιμή που αναφέρει στο site?

Φίλε μου για αγορές μέχρι 299 ευρώ τα μεταφορικά είναι +20. Για 300 και πάνω τα μεταφορικά είναι τζάμπα! Απο εκεί και πέρα, μπαίνεις στο σάιτ, διαλέγεις την ελληνική σημαία, αγοράζεις ό,τι θέλεις και είσαι έτοιμος!

To εχουμε εξαντλήσει το θεμα....Λοιπον....

>> Μεταφορικά : 20 ευρώ απο πιανο μεχρι πένα - και για τιμές ανω των 300 τσαμπα τα μεταφορικά

>> Delivery : Μεχρι 7 εργασιμες μερες

>> Επιπλεον χρήματα για το εμβασμα (αν γινει) (αναλογα την τραπεζα και το ποσο του εμβασματος)

>> Μεταφορά μέσω ΕΛΤΑ ταχυμεταφορες ... ή courier.....

Ρε παιδια αυτο το εχει δοκιμασει κανενας http://guitare.playback-europe.com/
Λοιπόν kafka, πριν σου κάνουν τη δίκη, θα σου πω ένα μυστικό.

( Για βάλε playback-europe στο search ....... )

EDIT: Με πρόλαβε ο fleamail :lol:

Ηθελα να το ψαξω στο search αλλα δεν ηξερα τι να βαλω!! Αυτο ειναι πιο φτηνο απο τομαν ή μου φαινεται??

Σχεδόν σε όλα ο Thomann είναι πιο φτηνός από το Playback. Υπάρχουν όμως και ευκαιρίες στο 2ο ;)

Μερικές διευκρινήσεις: την πρώτη φορά που θα παραγγείλεις από thomann, θα επικοινωνήσει μαζί σου ο έλληνας που δουλεύει εκεί και θα σου πει τι πρέπει να κάνεις για να επιβεβαιώσουν ότι η κάρτα είναι δική σου. Πρέπει να στείλεις μια φωτοτυπία της, είτε με φαξ είτε με email, μαυρίζοντας πριν (για δική σου ασφάλεια) μερικά (3-4) νούμερα από το δεκαεξαψήφιο. Μετά θα προχωρήσει κανονικά η παραγγελία σου, και στις επόμενες παραγγελίες δεν θα χρειαστεί να κάνεις κάτι τέτοιο. Επίσης, αν δεν έχουν όλα όσα παραγγείλεις σε στοκ, μπορεί να καθυστερήσει η παραγγελία. Αν περάσουν αρκετές μέρες και δεν έχει φύγει η παραγγελία, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους και να ζητήσεις να σου στείλουν αρχικά όσα έχουν σε στοκ και τα υπόλοιπα όταν έρθουν. Τέλος, όταν φεύγει η παραγγελία από Γερμανία σού στέλνουν μήνυμα στο κινητό. Νομίζω ότι τώρα καλύψαμε τις βασικές πτυχές του θέματος.

Ωραια...

Ανακαιφαλαιώντας...

1. Πρέπει να κάνουμε account. Αυτό γίνεται μόνο με πιστωτική? Αντικαταβολές δεν κάνει?

2. Αν ένα πράγμα αναφέρεται ότι κάνει 1000 ευρώ πχ εμένα πόσο θα μου κοστίσει να το έχω στ χέρια μου?

3. Είναι νόμιμο?

4. Είχε ποτέ κανεις πρόβλημα?

1. Πρέπει να κάνουμε account. Αυτό γίνεται μόνο με πιστωτική? Αντικαταβολές δεν κάνει?

2. Αν ένα πράγμα αναφέρεται ότι κάνει 1000 ευρώ πχ εμένα πόσο θα μου κοστίσει να το έχω στ χέρια μου?

3. Είναι νόμιμο?

1. Όχι (x3)

2. 1000

3. Ναι

4. 99% όχι. Το 1% οφείλεται σε ελαττωματικά προϊόντα και όχι σε κακή εξυπηρέτηση.

Ωραια...
Ανακαιφαλαιώντας...

3. Είναι νόμιμο?

1.Ζουμε στο 2007,οποτε τιποτα πιο αναχρονιστικο & ασχετο απο την αντικαταβολη,χρησιμοποιησε μια πιστωτικη καρτα οπως ολος ο κοσμος η ανοιξε λογ/μο στην Εθνικη και στειλε εμβασμα με e banking (κοστιζει κατω απο ενα ευρω).

2.Οτι γραφει ,τοσο κανει,γιατι να κανει παραπάνω?

3.οχι ειναι εντελως ΠΑΡΑΝΟΜΟ,για αυτο και ολοι μας σου γραφουμε απο τον Κορυδαλλο γιατι θελουμε νεες παρεες..... :lol: :lol: :lol: :lol:

4.ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα εχουμε ολοι μας (μας εχει παρει ολα τα φραγκα...) :lol:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
3.οχι ειναι εντελως ΠΑΡΑΝΟΜΟ' date='για αυτο και ολοι μας σου γραφουμε απο τον Κορυδαλλο γιατι θελουμε νεες παρεες..... :lol: :lol: :lol: :lol: [/quote']
Ψάχνεις για γιουσουφάκι αμαρτωλό αγόρι;;;....... :D :D :D

Ωραια...
Ανακαιφαλαιώντας...

3. Είναι νόμιμο?

1. Μπορείς να το κάνεις και με χρεωστική, εγώ αυτό κάνω. Αν ανοίξεις λογαριασμό στην Τράπεζα Κύπρου σού δίνουν cashcard που είναι ταυτόχρονα visa electron με ημερήσιο όριο τα 1000 ευρώ. Αυτό το αλλάζεις πολύ εύκολα μέσω της τράπεζας αν θέλεις να παραγγείλεις κάτι μεγαλύτερου κόστους, ή μπορείς να πεις στο Θωμά να "σπάσουν" το ποσό σε μικρότερα κάτω των 1000 ευρώ το καθένα.

2. Απλά πρόσεξε να είσαι στην ελληνική σελίδα, γιατί κάθε χώρα έχει διαφορετικές τιμές λόγω διαφορετικού ΦΠΑ. Μετά, όπως έχει ειπωθεί ήδη, αν είναι κάτω από 300 ευρώ θα πληρώσεις και 20 μεταφορικά, αν είναι πάνω από 300 θα πληρώσεις ακριβώς την τιμή που βλέπεις και τίποτα παραπάνω.

3. Τι το παράνομο θα μπορούσε να έχει;

4. Όχι, αλλά μπορεί να σου έρθει κάτι ελαττωματικό (όπως παντού). Σε αυτή την περίπτωση τους ενημερώνεις και κανονίζετε την αντικατάστασή του, μην ανησυχείς, είναι πολύ εξυπηρετικοί.

Εχει καταντήσει τουλάχιστον κουραστικό το θέμα περί θωμά.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την κατανόηση σας.

Εχει καταντήσει τουλάχιστον κουραστικό το θέμα περί θωμά.Ευχαριστώ προκαταβολικά για την κατανόηση σας.
Όλα οφείλονται στο ελλιπές site του thomann και στο γεγονός ότι δεν σου απαντάνε ποτέ στις ερωτήσεις. Γι αυτό ο κόσμος ρωτάει και ξαναρωτάει στο Noiz. :lol: :lol: :lol:

Είναι και που τα παιδιά κάνουν πολλά φροντιστήρια τώρα πιά.....

Αυτό που χρειάζεται είναι -πιστεύω- στο noiz' date=' είναι ένας thomann expert :ο Μπάμπης.

...

Στου Θωμά το μαγαζί

θα τη βρούμε όλοι μαζί

μα στο νόημα για να 'μπεις

θα σου εξηγήσει ο Μπάμπης

....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα