Λοιπόν kafka, πριν σου κάνουν τη δίκη, θα σου πω ένα μυστικό.Ρε παιδια αυτο το εχει δοκιμασει κανενας http://guitare.playback-europe.com/
1. Όχι (x3)1. Πρέπει να κάνουμε account. Αυτό γίνεται μόνο με πιστωτική? Αντικαταβολές δεν κάνει?
2. Αν ένα πράγμα αναφέρεται ότι κάνει 1000 ευρώ πχ εμένα πόσο θα μου κοστίσει να το έχω στ χέρια μου?
3. Είναι νόμιμο?
4. Είχε ποτέ κανεις πρόβλημα?
1.Ζουμε στο 2007,οποτε τιποτα πιο αναχρονιστικο & ασχετο απο την αντικαταβολη,χρησιμοποιησε μια πιστωτικη καρτα οπως ολος ο κοσμος η ανοιξε λογ/μο στην Εθνικη και στειλε εμβασμα με e banking (κοστιζει κατω απο ενα ευρω).Ωραια...
Ανακαιφαλαιώντας...
1. Πρέπει να κάνουμε account. Αυτό γίνεται μόνο με πιστωτική? Αντικαταβολές δεν κάνει?
2. Αν ένα πράγμα αναφέρεται ότι κάνει 1000 ευρώ πχ εμένα πόσο θα μου κοστίσει να το έχω στ χέρια μου?
3. Είναι νόμιμο?
3.οχι ειναι εντελως ΠΑΡΑΝΟΜΟ' date='για αυτο και ολοι μας σου γραφουμε απο τον Κορυδαλλο γιατι θελουμε νεες παρεες..... :lol: :lol: :lol: :lol: [/quote']
Ψάχνεις για γιουσουφάκι αμαρτωλό αγόρι;;;.......
1. Μπορείς να το κάνεις και με χρεωστική, εγώ αυτό κάνω. Αν ανοίξεις λογαριασμό στην Τράπεζα Κύπρου σού δίνουν cashcard που είναι ταυτόχρονα visa electron με ημερήσιο όριο τα 1000 ευρώ. Αυτό το αλλάζεις πολύ εύκολα μέσω της τράπεζας αν θέλεις να παραγγείλεις κάτι μεγαλύτερου κόστους, ή μπορείς να πεις στο Θωμά να "σπάσουν" το ποσό σε μικρότερα κάτω των 1000 ευρώ το καθένα.Ωραια...
Ανακαιφαλαιώντας...
1. Πρέπει να κάνουμε account. Αυτό γίνεται μόνο με πιστωτική? Αντικαταβολές δεν κάνει?
3. Είναι νόμιμο?
Όλα οφείλονται στο ελλιπές site του thomann και στο γεγονός ότι δεν σου απαντάνε ποτέ στις ερωτήσεις. Γι αυτό ο κόσμος ρωτάει και ξαναρωτάει στο Noiz. :lol: :lol: :lol:Εχει καταντήσει τουλάχιστον κουραστικό το θέμα περί θωμά.Ευχαριστώ προκαταβολικά για την κατανόηση σας.