Θυμάται κανείς το κομμάτι?

magna

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλησπέρα!Βασικά απευθύνομαι στους άντα και πάνω ;D.Είχα σε κασσέτα μαζί με Λύτη,Lost Bodies κλπ(το λέω για να σας μπάσω στο κλίμα),ένα κομμάτι blues με ακουστική κιθάρα,κρουστά,παραγωγή δωματίου,δύο τύπους να κάνουν το κέφι τους και με στίχο που έλεγε τα εξής:

Απροσάρμοστο με λένε όλοι οι φίλοι κι οι γνωστοί,

τα κορίτσια κι οι γειτόνοι ως και οι περαστικοί

άκρη αγόρι μου δε θα'βρεις άκρη γιε μου δε θα βρεις

το κορόιδο αν κάνεις κάπου θα βρεις να χωθείς.

Μπάρκαρα με ένα τάνκερ να μαζέψω τα λεφτά

ν'αγοράσω ένα σπίτι και να παντρευτώ μετά

μα τα ίχνη μου χαθήκαν στη Τζαμάικα μια βραδιά

όλοι μ'έχουνε χαμένο μα εγώ τη βρήκα πια.

(ρεφραιν)

Πούντο,πούντο,πούντο το παιδί

είπε ο μπαμπάς μου κι ο θείος

(πούντο το παιδί γυναίκα)

πάντα,πάντα απροσάρμοστο παιδί

λεν κι οι γειτόνοι ομοίως.

Αν το ξέρει κανείς θα μου λύσει απορία πολλών χρόνων. ;D

Να ενημερώσω οτι

1. Δεν μου λέει κατι το παραπάνω

2. Ώρα να πας για ύπνο - άντε, καληνύχτα

Dinosp είπε:
Να ενημερώσω οτι

1. Δεν μου λέει κατι το παραπάνω

2. Ώρα να πας για ύπνο - άντε, καληνύχτα
Δε φτάνει που είσαι γκέι Μάρβιν, μας διώχνεις και ταις γυναίκαις λαίμαι ε?  ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
Δε φτάνει που είσαι γκέι Μάρβιν, μας διώχνεις και ταις γυναίκαις λαίμαι ε?  ;D ;D ;D
Αφού ξέρεις... Τετοια ώρα αφοσιώνεται στον Μορφέα συνήθως...

@magna -

Φιλικά πειράγματα απο αδέξιους χιουμοριστες ειναι αυτα - μην τσιτωνεις βρε συ -

άντε - φιλικές καληνύχτες

Ντινος

Dinosp είπε:
Αφού ξέρεις... Τετοια ώρα αφοσιώνεται στον Μορφέα συνήθως...

@magna -

Φιλικά πειράγματα απο αδέξιους χιουμοριστες ειναι αυτα - μην τσιτωνεις βρε συ -

άντε - φιλικές καληνύχτες

Ντινος
Να μην τα λες απότομα Ντίνο,είμαι και σε επικίνδυνη ηλικία...Θα την κάνω σε λίγο.Καληνύχτα! ;) ;D

magna είπε:
Να μην τα λες απότομα Ντίνο,είμαι και σε επικίνδυνη ηλικία...Θα την κάνω σε λίγο.Καληνύχτα! ;) ;D
Έχω ένα καλό βρεφονηπιακό στη περιοχή σου, μήπως θα ήθελες να σε προωθήσουμε το καλοκαίρι στας εγγραφάς?  ;D

Και τι θες?Να ξημερώνομαι εδώ μέσα ακούγοντας καρπούζια?Ε? ;D ;D ;D

magna είπε:
Και τι θες?Να ξημερώνομαι εδώ μέσα ακούγοντας καρπούζια?Ε? ;D ;D ;D
Καλά άκου DP, ειδικά τωρα που τον έχω δεμένο με τσιμέντο στο πυθμένα  :D

samy paraga είπε:
Καλά άκου DP, ειδικά τωρα που τον έχω δεμένο με τσιμέντο στο πυθμένα  :D
Γι'αυτό δεν εμφανίζεται?Πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις,πόσο για το μπανκ?  >:(

magna είπε:
Γι'αυτό δεν εμφανίζεται?Πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις,πόσο για το μπανκ?  >:(
Περναω περιοδο προβας αλλα και ηχογραφησεων, οποτε δεν ποσταρω πολυ. Απο χθες εχω καει να παιζω DP. ;D Αυριο εχουμε προβα και οπως καταλαβαινεις, ο συνεχιστης της Jon Lord σχολης πρεπει να ειναι ετοιμος. 8) Το γελιο ειναι οτι ημουν ο μονος στην μπαντα που ΔΕΝ προτεινα κατι απο DP για να παιξουμε, και οριστε που καταληξαμε. Τα 10 στα 10 των κομματιων που προβαρουμε ως τωρα ειναι DP.
image.gif

Waterfall-K είπε:
Τα 10 στα 10 των κομματιων που προβαρουμε ως τωρα ειναι DP.
image.gif
Στη θέση σου θα εγκατέλειπα το εγχείρημα.

Τράβα και άλλαξε κανά νερό και άσε τη καριέρα σα μουσικός λαίμαι  ;D ;D ;D

Χρόνια πολλά Στάκη με υγεία λαίμαι

Waterfall-K είπε:
Περναω περιοδο προβας αλλα και ηχογραφησεων, οποτε δεν ποσταρω πολυ. Απο χθες εχω καει να παιζω DP. ;D Αυριο εχουμε προβα και οπως καταλαβαινεις, ο συνεχιστης της Jon Lord σχολης πρεπει να ειναι ετοιμος. 8) Το γελιο ειναι οτι ημουν ο μονος στην μπαντα που ΔΕΝ προτεινα κατι απο DP για να παιξουμε, και οριστε που καταληξαμε. Τα 10 στα 10 των κομματιων που προβαρουμε ως τωρα ειναι DP.
image.gif
Ένα σου λέω!Ο περί ου ο λόγος έχει διαλύσει το θρεντ.Μέχρι και παρανοικά καρπούζια αμαλιάδας ανεβάζει.Και δεν είναι καν με το μαχαίρι. ;D

Χρόνια σου πολλά και καλά και ελπίζω να παίζει κι αυτό στις πρόβες... 8)

magna είπε:
Εάν παίξουν αυτό, κατεβαίνω Χαλκίδα..... 8) 

samy paraga είπε:
Χρόνια πολλά Στάκη με υγεία λαίμαι
Thanks my loony friend.
Baby_2.gif
;D

Ευχαριστω Magna, να'σαι καλα. :) Οσο για το Perfect Strangers, να μην ελπιζεις. Να εισαι σιγουρη. Σημερα το παιζαμε για κανα μισαωρο.

Εάν παίξουν αυτό, κατεβαίνω Χαλκίδα..... 8) 
Χλωμο...Αν και ποτε δεν ξερεις.
@Magna, αν και δεν το εχουμε προβαρει ακομα, το You Keep On Moving θα ειναι μεσα. Προς το παρον τα κομματια που εχουμε στη λιστα ειναι τα Perfect Strangers, Soldier Of Fortune, When A Blind Man Cries, Lazy, Black Night, You Keep On Moving, Smoke On The Water. Για το τελευταιο δεν τρελαινομαι, ανετα θα το αφηνα απ'εξω αλλα οι αλλοι εχουν φαγωθει οτι και καλα ειναι hit και ο κοσμος το γουσταρει. Λες και τα υπολοιπα κομματια δεν ειναι hit...
eyeroll.gif

Σημερα δοκιμασαμε λιγο και το Space Truckin', και τους ψηνω για το Highway Star.

Ο τραγουδιστης εχει καποιες αντιρρησεις βεβαια... ;D Θα δουμε, εχουμε πανω απο ενα μηνα για το life.
image.gif

Waterfall-K είπε:
@Magna, αν και δεν το εχουμε προβαρει ακομα, το You Keep On Moving θα ειναι μεσα. Προς το παρον τα κομματια που εχουμε στη λιστα ειναι τα Perfect Strangers, Soldier Of Fortune, When A Blind Man Cries, Lazy, Black Night, You Keep On Moving, Smoke On The Water. Για το τελευταιο δεν τρελαινομαι, ανετα θα το αφηνα απ'εξω αλλα οι αλλοι εχουν φαγωθει οτι και καλα ειναι hit και ο κοσμος το γουσταρει. Λες και τα υπολοιπα κομματια δεν ειναι hit...
eyeroll.gif

Σημερα δοκιμασαμε λιγο και το Space Truckin', και τους ψηνω για το Highway Star.

Ο τραγουδιστης εχει καποιες αντιρρησεις βεβαια... ;D Θα δουμε, εχουμε πανω απο ενα μηνα για το life.
image.gif
Aμάν με το smoke on the water!Μέχρι κι εγώ το παίζω... ;D(εντάξει το ρυθμικό μέρος) ::).Το solo δεν έκατσα ποτέ να το μάθω,το έχω βαρεθεί το κομμάτι.Κι αμάν με το τι αρέσει στον κόσμο!Να ανοίξουν τα αυτιά τους να ακούσουν και κανένα άλλο 8)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back