Για να είμαστε και δίκαιοι πάντως εγώ δεν τον πολυέβλεπα στην tv μέχρι που πήγε στο fame storyκαι να βγαίνεις με κάθε ευκαιρία στην τηλεόραση. Κατά προτίμηση σε reality αλλά και σε μεσημεριανά "κουτσομπολάδικα" δε θα ήταν άσχημα...
Λιγη βαζελινη...και την παρεα μου για 2 βραδυα ανωμαλο αγορι....!!!!!!!Θέλω να γίνω Κουβατσέας!!
Τι θα χρειαστώ;
Πάρε ένα ζευγάρι μπακέτες' date=' άλειψε τες με Nutella, βάλτες στη γνωστή πίσω πόρτα, πάρε μεγααααλή φόρα και σάλταρε με το κεφάλι στο τοίχο και είσαι έτοιμος![/quote']
μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
dr.rythm περιμενω απαντηση στην ερωτηση μου λιγο πιο πανω! :lol:
Βραχυκυκλωμένο δονητή ... έεεεεε ... συγνώμη ... "συσκευή μασάζ για το πρόσωπο" εννοούσα ...Θέλω να γίνω Κουβατσέας!!
Τι θα χρειαστώ;
Όχι ρε στο λόγο μου!Έλα που κάνεις πως δεν ξέρεις :lol: :lol:
Cubatseas είναι το καινούργιο plug-in της steinberg για το cubase' date=' ειδικά σχεδιασμένο για τουμπανιέρηδες! Είναι μια συσκευή σχήματος μακρόστενου, την οποία τοποθετείς στην ... πίσω πόρτα σου ... για να μην χάνεις ποτέ τον ρυθμό ... εχεί και usb ...[/quote']
Μερικές απαραίτητες διευκρινήσεις:
1) Δεν χρησιμοποιώ Cubase. Το plugin δουλεύει και σε άλλα DAW?
2) Τι εννοείς 'back door'? It sounds painfull.... :?
3) Είναι USB 2?
Ευχαριστώ. 8)
Δουλεύει για όλους τους κώλους...1) Δεν χρησιμοποιώ Cubase. Το plugin δουλεύει και σε άλλα DAW?
No pain, no gain φιλε μου καλέ και αγαπημένε...2) Τι εννοείς 'back door'? It sounds painfull....
Και 2, και 3 και ότι γουστάρεις...3) Είναι USB 2?
Και παρατηρούμε βέβαια ότι άμα το γράψουμε ως Cuba-Che-Ass έχουμε και ιστορικό "Cuba-Che" μέσα. Η μούφα είναι ότι δεν ταιριάζει το ass με την cuba και τον Che. Αν και γενικώς λένε (antouan, kswstas, βοηθήστε κι εσείς) ότι στην Κούβα έχει καλά κομάτια........Cuba-tse-ass