θελω φθηνο ενισχυτη!!!

DELAGOHN

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Ειμαι φοιτητης στην Πατρα και το προβλημα μου ειναι οτι οταν ερχομαι σπιτι μου (Αθηνα) δεν εχω ενισχυτη να παιξω :oops: !!παιζω heavy metal, me mia bc rich και θα ηθελα να μου προτεινετε ενισχυτη μεχρι 200Ε. Εχω βρει εναν marschal 15 watt sta 130E αλλα δε θα με χαλαγε κατι περισσοτερο. Ευχαριστω απο τωρα οσους ασχοληθουν!θα προτιμουσα οχι κατι για αγορα online γιατι δεν το εχω ξανακανει και γιατι τον θελω συντομα...

Με λίγα παραπάνω χρήματα μπορείς να αποκτήσεις αυτόν

http://www.kagmakis.gr/details1.php?thepid=670&thecid=3&thec2id=14&open=1

Δεν τον έχω ακούσει παρα μόνο για 5 λεπτά αλλά πολλά μέλη εδω μέσα θυμάμαι τον έχουν γιατι χρήση που θες οπότε μάλλον θα είναι καλή περίπτωση :wink:

Μεταξύ των δύο παραπάνω, αυτόν που λέει ο Janick θα έπαιρνα. :wink:

Ανασταση, ενθουσιαστηκα και αν οντως ισχιει η τιμη θα πρεπει να τον δοκιμασω.Janick, δεν εχω παιξει ποτε με αυτη τη μαρκα αλλα για τον ηχο που θελω δεν ειναι καλλητερος ενας marschall 30W sta 220E?

Επισης θελω να ρωτησω αν σε αυτα τα βατ θα μπορω να παιξω με το hot british.

που ειναι ο καγμακής?

γιατι εχουν σημασια τα βατ??? εγω νομιζω πως ναι ... αλλα δεν ειμαι εντελως σιγουρος...

γιατι εχουν σημασια τα βατ??? εγω νομιζω πως ναι ... αλλα δεν ειμαι εντελως σιγουρος...
Ουτε και εγω ξερω, γι'αυτο ρωταω.

Αυτό ή με 30¤ πάνω των 200 αυτό ;
θελω κατι οσο πιο απλο γινεται, δεν με ενδιαφερουν τα εφε κτλ,επισης δεν μπορω να κανω αγορα online για διαφορους λογους... παντως ευχαριστω :wink:

ναι γι' αυτο εβαλα απο τον kagmaki που βρισκεται και στην αθην στο κεντρο...

Κοίτα και οι ρολαντ, που σου είπαν παραπάνω, εφε και μοντελιγκ φάση είναι. Παρόμοιοι δλδ με τους Line6. Αν δεν θες Online (κακώς κατά την άποψή μου) ψάξε και σε Αθήνα. Είναι πολύ γνωστοί ενισχυτές και λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα να τους εντοπίσεις.

Αφού μένεις πάτρα τράβα και κατευθείαν στον στολλα εκεί στην αρχή της πάτρας είναι στην εθνική. Αυτός είναι ο αντιπρόσωπος των ρολαντ

Roland Cube30X, περίπου στα 200 ευρώ

ή για κάτι μικρό και βολικό Roland MicroCube στα 100 ευρώ.

Αν βρείς κατι που σου αρέσει και συμφέρει να το πάρεις απο γερμανία...καλά είναι να το κάνεις....

Πολύς κόσμος άρχισε με ενδοιασμούς για online αγορές (βλέπε εμένα) αλλα τελικά έμειναν ευχαριστημενοι....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
σορυ δε το ειδα :oops:

Τοτε η καλυτερη λυση απο αυτα που αναφερθηκαν (απο προσωπικη εμπηρια) ειναι το marshallακι..

Ευχαριστω ρε παιδια που ασχοληθηκατε' date='ειμαι αναμεσα σε http://www.kagmakis.gr/details1.php?thepid=168&thecid=3&thec2id=14&open=1

,σε εναν peavey trunstube 25w στα 140Ε

και εναν ibanez 25w στα 145Ε http://www.ibanez.co.jp/world/products/amp/page/tb25r.html

,περισσοτερες λεπτομεριες δε θυμαμαι

ποιον προτεινετε?[/quote']

Απο αυτούς και σύμφωνα πάντα με τον ήχο που θες ο Peavey θα σου κάνει καλύτερα τη δουλειά.Την Ibanez μόνο σε κιθάρες την εμπιστεύομαι.;Oσο για τον marshall πραγματικά πιστεύω ότι οι μικρούλιδες marshall υστερούν σε σχέση με τις υπόλοιπες επιλογές.Στην μικρή αγορά έχουν μείνει πίσω πιστεύω σε specs.Μην περιμένεις να δεις τον ¶γιο Κάφρο απο Marshall σε αυτήν την κατηγορία τουλάχιστον :wink:

Trending...

Νέα θέματα

Back