Θέλετε να τσεκάρετε? (μάζεψα όλο το θάρρος μου)

mobynik

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Γεια χαρά σε όλους.

Βασικά επειδή βλέπω ότι πολλά παιδιά έχουν ανεβάσει κλιπάκια ήχου κτλ για γνώμες (το οποίο μου αρέσει πάρα πολύ και δε νομίζω ότι έχω χάσει κάποιο) είπα να δώσω και εγώ το link να ακούσετε τα λίγο ιδιόρρυθμα κομμάτια που έχουμε γράψει με τα παιδιά. Δεν θέλω να διαφημίσω το myspace μας, έτσι κι αλλιώς το φτιάξαμε για αναμνηστικούς λόγους.

Απλώς επειδή τα έχουμε κάνει καιρό τώρα τα κομμάτια (όλα στο σπίτι μου) και δεν είναι και τόσο ευπεπτα μάλλον, είπα να πάρω τη γνώμη σας (και μουσική και τεχνική άποψη).

Όσοι θα θέλατε pls πείτε τη γνώμη σας:

http://www.myspace.com/astarthproject

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ωραία είναι... μια χαρά.

Γιατί τα χαρακτηρίζεις ιδιόρυθμα? Εγώ τα βρίσκω cool και χαλαρά  8)

Η ατμόσφαιρα που έχουν τα κομμάτια μου άρεσε πάρα πολύ!... :) ;)

Γιατί όμως ακούγονται μονοφωνικά??....Χάνουν πάρα πολύ εξαιτίας της μονοφωνίας...

longshadow είπε:

Γιατί όμως ακούγονται μονοφωνικά??....Χάνουν πάρα πολύ εξαιτίας της μονοφωνίας...
Ευχαριστώ. Η μονοφωνία μάλλον είναι από δικό μου λάθος που μέχρι σήμερα δεν είχα προσέξει. Θα το τσεκάρω και θα σου πω. Αλλά εννοείς ότι ακούς το ίδιο πράγμα από left-right ή ότι ακούς μόνο ένα από τα δύο?

manosx είπε:
Ωραία είναι... μια χαρά.

Γιατί τα χαρακτηρίζεις ιδιόρυθμα? Εγώ τα βρίσκω cool και χαλαρά  8)
Ε, να μωρέ. Νόμιζα ότι ήταν λίγο περίεργα σαν άκουσμα, οπότε δεν θα ακουγούντοσαν και τόσο ευχάριστα. Ευχαριστώ πάντως

mobynik είπε:

Ευχαριστώ. Η μονοφωνία μάλλον είναι από δικό μου λάθος που μέχρι σήμερα δεν είχα προσέξει. Θα το τσεκάρω και θα σου πω. Αλλά εννοείς ότι ακούς το ίδιο πράγμα από left-right ή ότι ακούς μόνο ένα από τα δύο?
Στα ακουστικά μου τα πάντα ακούγονται στο κέντρο...δεν νομίζω πάντως ότι ακούω μονάχα το ένα κανάλι...

longshadow είπε:

Στα ακουστικά μου τα πάντα ακούγονται στο κέντρο...δεν νομίζω πάντως ότι ακούω μονάχα το ένα κανάλι...
Ουπς. Μπερδεύτηκα τώρα. Εννοείς ότι δεν έχουν αίσθηση στερεοφωνίας λοιπόν? Σε ρωτάω γιατί δεν ξέρω μήπως έκανα καμιά πατάτα όταν τα έκανα μουπουθρου και τα ανέβασα...

Btw συγχαρητήρια για το τελευταίο κλιπάκι που ανέβασες....τέλειο phrasing ;)

mobynik είπε:
Ουπς. Μπερδεύτηκα τώρα. Εννοείς ότι δεν έχουν αίσθηση στερεοφωνίας λοιπόν? Σε ρωτάω γιατί δεν ξέρω μήπως έκανα καμιά πατάτα όταν τα έκανα μουπουθρου και τα ανέβασα...

Btw συγχαρητήρια για το τελευταίο κλιπάκι που ανέβασες....τέλειο phrasing ;)
Thanks!.. ;)

Ναι αυτό εννοώ...

Αλήθεια μου άρεσε και θα είναι ένα από τα CD που θα αγοράσω.

Φυσικά η ηχογράφηση είναι ολίγον χάλια αλλά αυτό δεν με εμποδίσει από το να τα ακούω ξανά και ξανά....

προσωπικά ξεχώρισα το stealectron. το μόνο που του λείπει είναι ένα ωραίο solo ^^

pantelis51 είπε:
Αλήθεια μου άρεσε και θα είναι ένα από τα CD που θα αγοράσω.

Φυσικά η ηχογράφηση είναι ολίγον χάλια αλλά αυτό δεν με εμποδίσει από το να τα ακούω ξανά και ξανά....
Η ηχογράφηση είναι ολίγον χάλια γιατί είναι όλα στο σπίτι μου, με ένα μικρόφωνο και ενισχυτές της πλάκας (Όχι ότι άμα είχα τα super  μηχανήματα θα ήξερα να τα βγάλω τέλεια, αλλά λέμε τώρα...).

CD?Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω?

Σ'ευχαριστώ πολύ για τη γνώμη. Τι δεν σου άρεσε στην ηχογράφηση ακριβώς? (Σκεφτόμασταν γενικώς να τα ξαναγράψουμε, λίγο πιο professional...σε studio, οπότε παρακαλώ be my guest άφοβα)

ToneMeister είπε:
προσωπικά ξεχώρισα το stealectron. το μόνο που του λείπει είναι ένα ωραίο solo ^^
Χε,χε. χαίρομαι που συμφωνούμε...έχεις καμία ιδέα?Για πες, για πες

Παιδιά ευχαριστώ για το χρόνο σας να τα ακούσετε και να παραθέσετε την άποψή σας. Ελπίζω να ακούσω και άλλες τεχνικές κυρίως γνώμες, δεδομένου ότι όπως είπα είναι όλα γραμμένα στο σπίτι και λέγαμε μήπως τα γράψουμε κανονικά σε studio.

Ξεχωρισα περισσοτερο το world song και μετα το the door.Καποια σημεια με εκαναν να γυρισω το κεφαλι ευχαριστα .(η τρεμολο κιθαρα  στο 1ο κ η εισοδος της φωνης στο 2ο, μου εμειναν)

Παντως να σημειωσω οτι δεν τα βρηκα ΚΑΘΟΛΟΥ δύσπεπτα,ισα ισα τα βρηκα πολυ ευχαριστα και χαλαρα.Καλη συνεχεια σας ευχομαι :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
blue είπε:
Ξεχωρισα περισσοτερο το world song και μετα το the door.Καποια σημεια με εκαναν να γυρισω το κεφαλι ευχαριστα .(η τρεμολο κιθαρα  στο 1ο κ η εισοδος της φωνης στο 2ο, μου εμειναν)

Παντως να σημειωσω οτι δεν τα βρηκα ΚΑΘΟΛΟΥ δύσπεπτα,ισα ισα τα βρηκα πολυ ευχαριστα και χαλαρα.Καλη συνεχεια σας ευχομαι :)
Σ'ευχαριστώ πολύ και για το χρόνο σου και για τα σχόλια. Θεωρείς ότι θέλουν πολύ δουλειά για να τα γράψουμε στο studio, δεδομένου ότι η ποιότητά τους δεν είναι καλή? Εννοώ, πιστεύεις ότι στέκονται ως ενορχηστρώσεις ή πρέπει να τα δουλέψουμε κι άλλο πριν πάμε να τα γράψουμε?

mobynik είπε:

Σ'ευχαριστώ πολύ και για το χρόνο σου και για τα σχόλια. Θεωρείς ότι θέλουν πολύ δουλειά για να τα γράψουμε στο studio, δεδομένου ότι η ποιότητά τους δεν είναι καλή? Εννοώ, πιστεύεις ότι στέκονται ως ενορχηστρώσεις ή πρέπει να τα δουλέψουμε κι άλλο πριν πάμε να τα γράψουμε?
Δεν μπορώ να το ξερω αυτο.Αλλο πραμα η ενορχηστρωση κ αλλο η ηχογραφηση...Απότι διαβασα στο προφίλ σας,παιζατε εξ αποστασεως.Αν βρεθειτε,καντε μερικες προβες κ μπορει να προκύψουν κ αλλα πραγματα πανω στα κομματια που θα σας αρεσουν περισσοτερο.Προφανως αφου μου αρεσαν,μου αρεσαν και οι ενορχηστρωσεις κ σε τετοιες περιπτωσεις δίνω λίγη σημασία στην παραγωγη.:)

blue είπε:

Δεν μπορώ να το ξερω αυτο.Αλλο πραμα η ενορχηστρωση κ αλλο η ηχογραφηση...Απότι διαβασα στο προφίλ σας,παιζατε εξ αποστασεως.Αν βρεθειτε,καντε μερικες προβες κ μπορει να προκύψουν κ αλλα πραγματα πανω στα κομματια που θα σας αρεσουν περισσοτερο.Προφανως αφου μου αρεσαν,μου αρεσαν και οι ενορχηστρωσεις κ σε τετοιες περιπτωσεις δίνω λίγη σημασία στην παραγωγη.:)
Σ'ευχαριστώ πολύ. Το καλό είναι ότι γενικά τα έχουμε αρκετά προβαρισμένα, αφού κάθε φορά που βρισκόμαστε τα παίζουμε, έστω και αν δεν είναι συχνά αυτό. Από τη στιγμή που γράφτηκαν (έστω και έτσι) ο καθένας μας τα ακούει και σπίτι του και ετοιμάζει ιδέες, οπότε είδομεν την επόμενη φορά που θα βρεθούμε....

Να είσαι καλά που αφιέρωσες το χρόνο σου πάντως.

Trending...

Νέα θέματα

Back