The way your eyes grey

sergei

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλησπέρα,

Αυτή τη φορά αποφάσισα να πάω σε στούντιο για να ηχογραφήσω.

Έπαιξα ντραμς μπασο κιθαρες και πλήκτρα και φωνή. οι μόνες "ξένες παρεμβάσεις" ήταν η γυναικεία φωνή (thanx κατερινα), και οι μισοι στιχοι (thanx sonic mew)

Η ηχογράφηση έγινε στο noisebox studio στην πάτρα

https://www.box.com/s/c3a6361bb71c47af533e

(δεν το έκανα upload εδω λόγω μεγαλου μεγεθους)

Και μόνο που έπαιξες τα πάντα όλα  :o, μπράβο  ;)

Και καλό το αποτέλεσμα  :)

Πολύ πολύ ωραίο κομμάτι! Το έχω ακούσει από χθες καμιά 10ριά φορές και συνεχίζω!! :D

Ωραίο! Ωραίος ήχος. Και μια χαρά τα πας σαν multi-instumentalist.

Ωραία και τα β΄ φωνητικά, ιδίως στο ρεφρέν. Ίσως η πρώτη φωνή ήθελε ένα τόνο πάνω για να ζωηρέψει ένα κλικ; Αναρωτιέμαι δηλαδή, δεν ξέρω σίγουρα.

Βρήκα καλά στοιχεία και στην πρώτη οικιακή ηχογράφηση, αλλά η ηχητική διαφορά είναι μεγάλη. Βέβαια, αφού "έχεις" τόσα όργανα, και γενικά κατέεις, είναι θέμα χρόνου να κατακτήσεις και την καλή ηχοληψία.

Και εις ανώτερα!

sfaku είπε:
Ωραίο! Ωραίος ήχος. Και μια χαρά τα πας σαν multi-instumentalist.
E ok, για να ειμαστε και ειλικρινείς έχει πέσει και κάμποσο editing ειδικά στα drums που ειχα να παιξω πολύ καιρό

Ωραία και τα β΄ φωνητικά, ιδίως στο ρεφρέν. Ίσως η πρώτη φωνή ήθελε ένα τόνο πάνω για να ζωηρέψει ένα κλικ; Αναρωτιέμαι δηλαδή, δεν ξέρω σίγουρα.
είμαι λίγo ξερός στην ερμηνεία, η αλήθεια να λέγεται :P

blue είπε:
πολύ επαγγελματικό αποτέλεσμα! Επίσης, ακούγεσαι σαν μπάντα :)
Αλήθεια είναι αυτό!Με άρεσε η μπάσα alternative φωνή σου  ;D

Και το μπάσο με την κιθάρα έδεσαν...με άρεσε και το συγκεκριμένο overdrive!  :)

blue είπε:
πολύ επαγγελματικό αποτέλεσμα! Επίσης, ακούγεσαι σαν μπάντα :)
Να σαι καλά... αυτό το σχόλιο ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να μου κάνει κάποιος.

με άρεσε και το συγκεκριμένο overdrive!  :)
όταν βρήκα στο ιντερνετ το συγκεκριμένο στούντιο και είδα τον εξοπλισμό του, είπα ότι αυτό το στούντιο είναι ταμαμ για τον ήχο που θέλω να βγάλω. Η κιθάρα γραφτηκε με το red muck μου σε έναv fender blues deluxe, και ένα fulltone (αν θυμάμαι καλα) σε έναν marshall 1974.

Χέιιιιιιιιιιιι...είσαι στους Destroear;!Είχα πέσει πάνω σας στο youtube κατά τύχη και έμεινα μαλ@&#ς!

Double Respect  :D

χαχα  ;D , για την ακρίβεια, δεν είμαι στους destroear. Είμαι οι destroear...  ;)

Ουσιαστικά είναι το ίδιο solo project, απλά πρόσθεσα γυναικεία φωνιτικά που μάλλον θα χρησιμοποιηθούν αρκετά και σε άλλα κομμάτια και ψάχνω νέο όνομα. Γι αυτό δεν ανέφερα τίτλο του project ακόμα.

Hello και πάλι!!!!

αποφάσισα να φτιάξω και ενα βιντεακι για το τραγουδι!!!!

Δεν ειχα παρα πολύ υλικό, οπότε συμβιβάστηκα με ότι είχα... για δείτε!!!

Πολύ ωραίο το κομμάτι φίλε.

Όσον αφορά το βίντεο εμένα μου άρεσε, απλό και λιτό.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
6
Εμφανίσεις
1K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back