Εώς 300 ευρώ maximum. Πρόκειται για home studio φάση και το παιδί που ξεκινάμε μια μπάντα τώρα ψάχνει για οικονομικό πυκνωτικό για φωνητικά για την παραγωγή demo. Της κιθάρας του το ζήτησα εγώ και έχει να δαπανήσει ως 500ευρώ συνολικά για mic κιθάρας και φτηνό φωνής (μεγάλου διαφράγματος). Έχει ήδη ένα shure ασύρματο δε θυμάμαι μοντέλο και απλά ψάχνει και ένα φτηνό πυκνωτικό μεγάλου διαφράγματος μπας και μπορεί να του δώσει καλύτερα αποτελέσματα στην studiακή ηχογράφηση της φωνής μεμονομένα.(για demos)Υπαρχουν πολλα μικροφωνα για κιθαρα αλλα για τι χρηματα μιλαμε?
Για τσεκαρε το sennheiser e906 - ειναι η 'απαντηση΄ της sennheiser στο sm57' date=' προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο...[/quote'] thanks για το tip
Στο άρθρο που παρέθεσες δεν καταλαβαίνω κάτι.Αν δεν θες να πας ντε και καλά σε Shure SM57' date=' όποιο καλής ποιότητας δυναμικό μικρόφωνο φωνής θα κάνει την δουλειά.Παραπέρα συνδιασμοί με πυκνωτικά είναι κοινοί και χτησιμοποιούνται κυρίως για το ambience και τον όγκο.
Κοίταξε και το σχετικό άρθρο.
Δηλαδή, αν το πρώτο είναι τοποθετημένο σε απόσταση 1μ από την πηγή,Γενικός κανόνας τοποθέτησης είναι η σχέση απόστασης των μικροφώνων 3 προς 1. Δηλαδή το μικρόφωνο που ακολουθεί τοποθετείται τρείς φορές την απόσταση του πρώτου από την πηγή.
Μάλλον η sound blaster platinum pro δεν κάνει...στις εξωτερικές κάρτες
και έχουν και κουμπάκι για ενεργοποίηση
To sennheiser θα είναι και κατά πάσα πιθανότητα η επιλογή για την κιθάρα. Αλλά για φωνή ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση. Η παλιά κονσόλα που θα χρησιμοποιηθεί δεν έχει phantom 48V και με κάρτα ήχου την Platinum το πρόβλημα παραμένει. Υπάρχει καμία λύση για τα φωνητικά??+1 Κι από εμένα για το e609 της Sennheiser!! Τώρα τελευταία το χρησημοποιώ όλο και περισσότερο!!
Επίσης το Blue Raven της Εlectro Voice είναι άλλη μια πολύ καλή επιλογή!