the story of "Common People"

vs

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Γεια και χαρα σε ολους...

Παρακολουθώ καιρο το φορουμ...με ενδιαφερον....

...και παραθετω το παρακατω να διαβασω με περισσοτερο ενδιαφερον τα σχολια σας...

http://www.thetripwire.com/news/2007/4/18/video-the-story-of-common-people

....ειναι λιγο μεγαλο...αλλα πολυ ενδιαφερουσα η ιστορια ενος ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ τραγουδιου απο ενα μεγάλο συγκροτημα...

αυτα

thanx :roll:

μεγαλο,ε?

εχει όμωσ ενδιαφερον η αναλυση του μαεστρου (Part 5) γιατι ενα πολυ απλο τραγουδι ειναι τοοοσο σπουδαίο και τι κανει την διαφορα....

Πραγματικά πολύ ενδιαφέρον, το είδα όλο με μεγάλη προσοχή. Oi Pulp, και όλη η βρετανική σκηνή της εποχής μου είναι ιδιαίτερα συμπαθείς.

Όλο το αφιέρωμα είναι ένα μάθημα για το πως γίνεται ένα διαχρονικό hit. Δε νομίζω όμως ότι είναι το μέρος που αφορά στο μαέστρο που κάνει τη διαφορά... :)

Τα δικά μου συμπεράσματα είναι τα εξής, όπως τα σταχυολόγησα από την όλη παρουσίαση, σε σχέση με τους λόγους που οδήγησαν στην επιτυχία:

1) Χαρισματική αρχική έμπνευση. Το ριφάκι που δημιουργήθηκε όταν ο Jarvis δοκίμαζε το καινούριο του αρμονιάκι.

2) Στίχοι που έχουν κάτι να πουν.

3) Φοβερή Παραγωγή

4) Και τέλος, η αλήθεια και, όπως χαρακτηριστκά λέει κάποιος κλείνοντας, η απίστευτη ενέργεια που εκπέμπει το κομμάτι.

Το ότι η πέτρα του σκανδάλου ήτο Ελληνίς, ας το σχολιάσει κάποιος άλλος, εμένα με αφήνει αδιάφορο, θα μπορούσε εξίσου να ήταν Ινδή, Αφρικάνα ή Γαλλίδα...

Δεν μπορω παρα να συμφωνησω με ολα οσα ειπες!

θεωρω τους Pulp ένα σπουδαιο συγκροτημα . . .

αλλα πιστευω οτι την διαφορα τη κανει ο ιδιος ο jarvis.

με την ερμηνια του...και την σκηνικη του παρουσια....

εχει κατι το θεατρικο το οποιο πιστευω βγαινει και στο τροπο που τραγουδαει...

...βεβαια το τελευταιο του δισκακι ηταν καπως απογοητευτικο...

...αλλα ελπιζουμε σε μια πιθανη επανασυνδεση.....

ειδωμεν......

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
9
Εμφανίσεις
1K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back