+2LK είπε:Αγαπημένο format.
Εχω καλό stock.
Τι έχεις;Haris είπε:+2
(Note to self: Φτιάξε το γ@μωπανάκριβο κασετόφωνό σου!)
Χαζομάρα. Φτιάχτο.Haris είπε:Aiwa XK-S7000. Αγορασμένο το 1990-λίγο, 203.000 δρχ. (ναι, θυμάμαι το ποσό ακριβώς γιατί ήταν περίπου ένα χιλιάρικο πάνω απ' το μισθό μου).
Ξύλινη βάση και Dolby S. Και το' χω και κάθεται ο μ@λάκας...
Όλα καλά είναι , δεν βαριέσαι ;D ;D ;D ;D ;Dmanosx είπε:Εμένα πάντως αν μου χαρίζανε 7 δράκους της ναγκαμίτσι, με τον όρο να μην ξαναχρησιμοποιήσω USB στικάκι, θα γέλαγα και θα τους έλεγα να δώσουν τους δράκους στην Καλίσι ;D ;D ;D
ΑΡΧΟΝΤΙΑ το στικάκι, δεν υπάρχει σύγκριση 8)
LK είπε:Χαζομάρα. Φτιάχτο.
Ευγενικό σε βρίσκω! ;D Μ@λακία (και αναβλητικότητα) λέγεται!
Πιθανόν για τις κασσέτες.
50% κασέτες / 50% mojo και νοσταλγία.
+1manosx είπε:Εμένα πάντως αν μου χαρίζανε 7 δράκους της ναγκαμίτσι, με τον όρο να μην ξαναχρησιμοποιήσω USB στικάκι, θα γέλαγα και θα τους έλεγα να δώσουν τους δράκους στην Καλίσι ;D ;D ;D
ΑΡΧΟΝΤΙΑ το στικάκι, δεν υπάρχει σύγκριση 8)
Καλά μην τρελλαίνεσαι.Haris είπε:Aiwa XK-S7000. Αγορασμένο το 1990-λίγο, 203.000 δρχ. (ναι, θυμάμαι το ποσό ακριβώς γιατί ήταν περίπου ένα χιλιάρικο πάνω απ' το μισθό μου).
Ξύλινη βάση και Dolby S. Και το' χω και κάθεται ο μ@λάκας...
Θυμήθηκα (πάλι .....) ;DHaris είπε:Υποθέτω ότι βίντεο μιλάει για τον μόνο κατασκευαστή στις ΗΠΑ, γιατί από όσο ξέρω οι κασέτες της Maxell ζουν και βασιλεύουν.
Κι αν δεν τους ειχε καποιος φιλος σου, no problemo. 8 στα 10 δισκαδικα εγραφαν κασσετες με αλμπουμ και τις πουλαγαν. Εβγαζαν τρελα λεφτα τοτε. Μετα εκαναν το ιδιο με τα CDR, οταν ακομα τα CD Recorders κοστιζαν πανακριβα.Superfunk είπε:Απο εκει και περα στις εποχες τις ....αρχαιες... ηταν οντως ο μονος τροπος να ακουσεις σπιτι σου μουσικη αν δεν ειχες φραγκα να αγορασεις ΟΛΟΥΣ τους δισκους που ηθελες (με τη προϋποθεση να τους ειχε καποιος...φιλος σου ;D) .