Ελπίζω να έκλεισες ένα ΣΩΣΤΟ στριπτιζάδικο για γνήσιο blues του νότου και κανάτες ξανθιάς μπύρας...έτσι δεν θα αρνηθεί κανένας...audiokostas είπε:στον χώρο που αρμόζει και με συνθήκες που θα το κάνουν δύσκολο να αρνηθείτε να έρθετε.
Ελπίζω να έκλεισες ένα ΣΩΣΤΟ στριπτιζάδικο για γνήσιο blues του νότου και κανάτες ξανθιάς μπύρας...έτσι δεν θα αρνηθεί κανένας...audiokostas είπε:στον χώρο που αρμόζει και με συνθήκες που θα το κάνουν δύσκολο να αρνηθείτε να έρθετε.
Σχεδόν κανέναςmarathon είπε:Ελπίζω να έκλεισες ένα ΣΩΣΤΟ στριπτιζάδικο για γνήσιο blues του νότου και κανάτες ξανθιάς μπύρας...έτσι δεν θα αρνηθεί κανένας...
Έλα μην κάνεις έτσι, στις ταινίες βλέπουμε και γυναίκες μέσα σε τέτοια μπαρ...είναι συνήθως οι αστυνομικίνεςEvilnye είπε:Σχεδόν κανένας![]()
Ελα να μην ακούω.....marathon είπε:Έλα μην κάνεις έτσι, στις ταινίες βλέπουμε και γυναίκες μέσα σε τέτοια μπαρ...είναι συνήθως οι αστυνομικίνες
Κοίτα... δε θέλω να σοκαριστείς τώρα... Αλλά μην πιστεύεις και ότι βλέπεις στις ταινίες...!marathon είπε:Έλα μην κάνεις έτσι, στις ταινίες βλέπουμε και γυναίκες μέσα σε τέτοια μπαρ...είναι συνήθως οι αστυνομικίνες
Αν θυμάμαι κιόλας το όνομά του αρχίζει από La και τελειώνει σε zy?Μη φοβάσαι Εύη. Το μέρος θα ναι μεικτής αποδοχής.
Φίλτατε με τρομάζεις... ;DJasemeister είπε:Ο άλλος είναι σαββατογεννημένος και μου διαφεύγει η κιθάρα που παίζει αλλά οπωσδήποτε παίζει μέσα από λαμπάτο Fender.
Αν σκεφτείς ότι το 50% του γκρουπ άργησε μόνο 80 λεπτά !!toneless είπε:Η ηχογράφηση και το mix έλαβαν χώρα μέσα σε ενα δυνατό -αλλά παράλληλα και σκάρτο- 5ωρο πρωϊνο με κυρίως one take κομμάτια (συνολικά 15, εκ των οποίον τα 3 διπλά). Νομίζω ότι όλοι οι στόχοι μιας live ηχογράφισης πρόβας υπερκαλύφθηκαν.
Μη μασάς. Εχει inside information.Φίλτατε με τρομάζεις... ;D
Πράγματι, ενας Mesa Boogie Studio με μια Gibson και ενα Fender Bassman με strato στην άλλη πλευρά.
Έτσι, (χωρίς τσιγάρο...) κάνω και εγώ πρόβες άμα λάχει...audiokostas είπε:Αν σκεφτείς ότι το 50% του γκρουπ άργησε μόνο 80 λεπτά !!
Βάλε τσιγάρα, καφέδες, τσίπουρα και παλιμπαιδισμοί, σκάρτο βγήκε το δίωρο παιξίματος.
Πρόβα χωρίς τσιγάρο= φαγητό χωρίς αλάτι.marathon είπε:Έτσι, (χωρίς τσιγάρο...) κάνω και εγώ πρόβες άμα λάχει...
εμενα αυτο μου αρεσε παρα πολυ!blue είπε:Επισης, δεν μου αρεσε που η lead κιθαρα ακουγεται με συνεχως ανοιχτό το wah.
εσυ είπαμε δεν εχεις κουλ αποψεις ;DBigAlejandro είπε:εμενα αυτο μου αρεσε παρα πολυ!
Να μην ξεχνάμε ότι ο ήχος του μπάσου που ακούσατε είναι από το <A HREF="http://www.noiz.gr/index.php?topic=170676.0">Γυφτολούλουδο</A><br>(ναι των 100$ σύν τις βελτιώσεις του) σε DI. Την κεφαλή με το 15άρι της Ampeg το άκουγα μόνο εγώ..toneless είπε:Πράγματι, ενας Mesa Boogie Studio με μια Gibson και ενα Fender Bassman με strato στην άλλη πλευρά.
BigAlejandro είπε:εμενα αυτο μου αρεσε παρα πολυ!
εσυ είπαμε δεν εχεις κουλ αποψεις ;D