The Dark One - virtual bass instrument for Kontakt

nikodemos

Recording Guru
Πόντοι
2,728
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
καλησπέρα σε όλους

σας παρουσιάζω το δεύτερο εικονικό ηλ.μπάσο για την πλατφόρμα του Kontakt που εχω ετοιμάσει. Όπως προδίδει και το ονομα (The Dark One) πρόκειται για ένα αρκετά "σκοτεινό" ηλεκτρικό μπασο προσανατολισμένο σε αντίστοιχα μουσικά είδη όπως new wave, post punk, indie, darkwave, noise κλπ

όπως και στο (free) αδερφάκι του BA533 SID υπάρχουν επιλογές ανάμεσα σε παίξιμο με πένα ή δάχτυλα, ένα αρκετά ρεαλιστικό amp section σε ότι αφορά την στχνοτική και δυναμική απόκριση, αυτή τη φορά με την ενσωμάτωση και μιας μεγαλύτερης γκάμας ηχοχρωμάτων από fuzz με feedback ως ολοκληρωμένες FX αλυσιδες συν φυσικά τα απαραίτητα ρυθμιστικά για τον τόνο και την διαχείριση της δυναμικής περιοχής.

θελω να πιστεύω πως συνδθασμένο με το BA533 SID προσφέρουν μία αρκετά μεγάλη παλέτα ήχων σε είδη που έχουν ιδιαίτερες απαίτησεις από το συγκεκριμένο όργανο και η αλήθεια είναι πως είναι κάπως "παραμελημένα" από τους περισσότερους developers.

το συγκεκριμένο όργανο απαιτεί την ύπαρξη της φουλ version του Kontakt 9έκδοση 6 ή νεώτερη) ενώ δεν τρέχει στο Kontakt player (δουλέυει σε demo mode).

όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το αποκτήσει με την μορφή άμεσου ψηφιακού download από την ιστοσελίδα μου  www.mixingnik.com

• Like
Reactions: geka and cos_dr
Ο ήχος μ αρέσει πολύ....  Μπραβο... 

• Like
Reactions: nikodemos
χαίρομαι που σου άρεσε!

επίσης υπάρχει (να θυμήσω) και αυτό:

...το οποίο είναι εντελώς free και είναι διαθεσιμο επίσης από την ιστοσελίδα μου

το οποίο είναι εντελώς free και είναι διαθεσιμο επίσης από την ιστοσελίδα μου
Τα εχω δει. Δε τα χω κατεβάσει 9μως ακόμα. Κτ μου λέει όμως ότι είναι ταμάμ για ορισμένους ήχους. Λίγο πολύ για ήχους μπάσου που παίζει ένας κιθαριστας????

• Like
Reactions: nikodemos
Τα εχω δει. Δε τα χω κατεβάσει 9μως ακόμα. Κτ μου λέει όμως ότι είναι ταμάμ για ορισμένους ήχους. Λίγο πολύ για ήχους μπάσου που παίζει ένας κιθαριστας????
χαχαχαχα νομίζω πως είναι ακριβέστατο το statement!

• Like
Reactions: geka

Trending...

Νέα θέματα