The Burning Sticks "στα ιδια λαθη" Official Video Clip!!!!!

wyndorf

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλησπερα σε ολους!!!!

Ειμαστε περηφανοι που σας παρουσιαζουμε το πρωτο μας video clip στο πρωτο μας ελληνοφωνο κομματι.....τα recordings εγιναν στην Θεσσαλονικη στο Sonic Ark παρεα με τον αγαπητο Νικοδημο , και το clip εγινε απο τον Γιαννη Συμβονη στην Αθηνα!!!

Θα χαρουμε πολυ να δουμε σχολια σας!!!!!!! enjoy!!!!!!

The Burning Sticks Στα ιδια λάθη (official video clip)

λογω τεχνικου λαθους το clip θα κατεβει και θα ξανα ανεβει μεσα στην μερα..... ευχαριστουμε πολυ!!!!

Το τραγούδι είναι ωραίο αλλά εγώ την αμαρτία μου θα την πω wyndorf.

Το live μου άρεσε περισσότερο.

Παρα πολύ ωραια συνθεση παιδια και το videaki στο σωστο mood του κομματιου. Μπραβο σας!

κ μενα μου αρεσε το κομματι απο τη πρωτη φορα που το ακουσα στην Αρβυλα....και δεν εχω κ πολυ καλη σχεση με την ελληνικη μουσικη!!!!

Κι'εγω ειμαι περηφανος που επιτελους ενα  νεο Ελληνικο συγκροτημα ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΙΧΟ KAI ΩΡΑΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ..ανεβηκε στο site μας .Παιδια για το παιξιμο τα εχουμε ξαναπει .ΜΠΡΑΒΟ. Απλοι μετρημενοι και μελωδικοι .Με την ευκαιρια ποτε ειναι το επομενο live γιατι στο προηγουμενο δεν ειχα αξιωθει να ερθω.

Για την κοπελα τι να πω:ΤΟΧΕΙ !!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D

Εξαιρετικη παραγωγη,παιξιματα σωστα στο υφος,ωραιο τραγουδι,καλη φωνη,επαγγελματικη δουλεια.

Συγχαρητηρια!

Για το βιντεο ενισταμαι σφοδρα...

Εχετε αυτη την κοπελα που ειναι χαρμα ιδεσθαι(αλλα και ακουγεσθαι)ειναι το ατου της μπαντας και μου την ριξατε στα σκοταδια,τη βλεπουμε με το σταγονομετρο.

Ο λαος θελει φως πια,να ζηταει να το ξαναδει οχι να μην του αφηνει εικονες.

Εκτος αν σας αρκει το underground ως στοχος.

Νομιζω,χωρις να υποτιμω επ ουδενι εσας τους υπολοιπους,οτι πανω της πρεπει να χτισετε ο,τι ειναι να χτισετε ΚΑΙ οπτικα. ;)

Μιλαω παντα με το σκεπτικο οτι αναζητατε αναγνωρισιμοτητα.

Aν ο,τι κανετε το κανετε για την τρελα σας παω πασο.

Καλη συνεχεια και περιμενουμε να μας πειτε σε ποσες ιντσες ταινια γραψατε.. :P ;D

ωραιο,η τοποθετηση της φωνης ομως δν πρωτοτυπισε,σε αρκετα μετρα στο κοματι μοιαζει με το Στοιχειωμενο Σπιτι, τραγουδι απο τον Παυλο Παυλιδη

gpiad είπε:
ωραιο,η τοποθετηση της φωνης ομως δν πρωτοτυπισε,σε αρκετα μετρα στο κοματι μοιαζει με το Στοιχειωμενο Σπιτι, τραγουδι απο τον Παυλο Παυλιδη
τωρα τι σχεση εχει το Στοιχειωμενο Σπιτι με το συγκεκριμενο κομματι,μονο εσυ ξερεις!!!! ??? ??? ???

noe13 είπε:
τωρα τι σχεση εχει το Στοιχειωμενο Σπιτι με το συγκεκριμενο κομματι,μονο εσυ ξερεις!!!! ??? ??? ???

ψυχραιμια Noe13,το τραγουδι ειναι πολυ καλο απο πολλες πλευρες, για την τοποθετηση της φωνης εκφραστηκε σχετικη αποψη.

gpiad είπε:
ψυχραιμια Noe13,το τραγουδι ειναι πολυ καλο απο πολλες πλευρες, για την τοποθετηση της φωνης εκφραστηκε σχετικη αποψη.
αυτο λεω κ εγω,σε καμια περιπτωση δε μου το θυμισε!!!αλλα οκ

σύγκριση decevo με Ferrari  ;D ;D ;D ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ευχαριστω παρα πολυ που μπηκατε στον κοπο να ακουσεται και να σχολιασετε....

Καλη συνεχεια και περιμενουμε να μας πειτε σε ποσες ιντσες ταινια γραψατε.. 
χαχαχαχαχα μου αρεσεις ;D  χαιρομαι που το ειπες.......ειναι το δευτερο για να ειμαι και σωστος που κανουμε χωρις ταινια, και αυτο γιατι το studio δεν ειχε....παρ ολα αυτα το γραψαμε ακριβως με τον ιδιο τροπο , live στο desk απλα δεν πηγαινε στο tape....ο μονος λογος που εγινε ετσι ηταν επειδη εχω αρκετη εμπιστοσυνη στον Νικοδημο και επειδη παντα ηξερα οτι θα μπορουσα να το παρω πισω στην Αθηνα και να το κανω ενα bounce στην ταινια για να μου φυγει η ψυχωση ;D . Δεν χρειαστηκε μια χαρα ηταν.... :)

Μιλαω παντα με το σκεπτικο οτι αναζητατε αναγνωρισιμοτητα.Aν ο,τι κανετε το κανετε για την τρελα σας παω πασο.
Ναι την θελουμε ετσι και αλλιως το κανουμε σε επαγγελματικο επιπεδο και η αναγνωρισιμοτητα ειναι αναγκαια , σου φερνει gigs αρα χρημα αρα φαι και παει λεγοντας, αλλα εχουμε αποφασισει οτι θα υπαρχει και μια "γραμμη" σε ολο αυτο που δεν προκειται να περασουμε. Ακομα και στο x-factor οταν μας ειχαν πει να παμε τους ειχαμε πει οτι το γκρουπ κανει αυτο αν σας αρεσει εχει καλως αν οχι ψαχνεται κατι αλλο. Για αυτο κιολας το πρωτο single δεν ηταν αυτο που θα περιμενε καποιος απο μια μπαντα απο talent show,ασχετα αν το γκρουπ υπηρχε και πριν απο αυτο. Αρα λοιπον μπορεις να πεις οτι προσπαθουμε να πετυχουμε αυτο που θελουμε πανω κατω με τους δικους μας ορους, πραγμα δυσκολο , αλλα οχι ακατορθωτο. :)

Ο λαος θελει φως πια,να ζηταει να το ξαναδει οχι να μην του αφηνει εικονες.
Σε αυτο θα συμφωνησω , ο σκηνοθετας το ηθελε ετσι ,που να σου εδειχνα τα προηγουμενα versions, αυτο ηταν οσο πιο φωτεινο γινοτανε. Το επομενο που ειναι το clip για το Fragments το περσινο  single ειναι μεσα στο φως με storyboard και ολα σαν σινεμα :) σε λιγες μερες θα ειναι ετοιμο, το μονταρει μολις ειναι ετοιμο θα ειστε απο τους πρωτους που θα το δειτε :)

Τελος ευχαριστω και παλι για τον χρονο σας!!!!!!!!!!!

Trending...

Νέα θέματα

Back