Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά!
Σκέφτομαι να φτιάξω μια tele από την εξής
http://www.musicstore.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/MusicStore-MusicStoreShop-Site/en_EN/-/EUR/ViewProductDetail-Start;pgid=TOZgS6SfaObm00000000000000004fcHFw_c?CatalogVideo=&ProductUUID=o8XVqHzlKlUAAAESGh5_Z_G4&CatalogCategoryID=QFLVqHzlznEAAAEVHR1Wf70R&JumpTo=OfferList
(Jack & Danny YC-TL Natural Tele-Shape)
Επειδή δεν έχω ποτέ ξανακάνει κάτι τέτοιο θα ήθελα τα φώτα και την υπομονή σας!
Το τελικό configuration της κιθάρας θα θελα να έχει ώς εξής
1. maple neck & fretboard
2. (κατά πάσα πιθανότητα) humbucker bridge και single coil neck pups
3. tremolo (αλλά όχι floyd rose !)
4. κλειδιά που να μην ξεκουρδίζουν εύκολα λόγω του (3). By the way είναι απαραίτητο να είναι locking?
Γενικώς έχει κάποιος πείρα με τις συγκεκριμένες J&D ? Τί άλλο θα πρεπε να αλλάξω εκτός από τα παραπάνω για να είναι αξιοπρεπής η κιθάρα?
Έχω σκοπό να της κάνω ένα καλό βάψιμο και να γίνει (σταδιακά) η βασική μου κιθάρα οπότε δεν πάω για πειραματισμούς σε ειδικούς ήχους αλλά για κάτι καλό.
Το budget για τα mods δεν θα θελα να ξεφύγει πάνω από 300€ (χωρίς την J&D).
Οποιαδήποτε άποψη είναι ευπρόσδεκτη!
Ευχαριστώ,
Σκέφτομαι να φτιάξω μια tele από την εξής
http://www.musicstore.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/MusicStore-MusicStoreShop-Site/en_EN/-/EUR/ViewProductDetail-Start;pgid=TOZgS6SfaObm00000000000000004fcHFw_c?CatalogVideo=&ProductUUID=o8XVqHzlKlUAAAESGh5_Z_G4&CatalogCategoryID=QFLVqHzlznEAAAEVHR1Wf70R&JumpTo=OfferList
(Jack & Danny YC-TL Natural Tele-Shape)
Επειδή δεν έχω ποτέ ξανακάνει κάτι τέτοιο θα ήθελα τα φώτα και την υπομονή σας!
Το τελικό configuration της κιθάρας θα θελα να έχει ώς εξής
1. maple neck & fretboard
2. (κατά πάσα πιθανότητα) humbucker bridge και single coil neck pups
3. tremolo (αλλά όχι floyd rose !)
4. κλειδιά που να μην ξεκουρδίζουν εύκολα λόγω του (3). By the way είναι απαραίτητο να είναι locking?
Γενικώς έχει κάποιος πείρα με τις συγκεκριμένες J&D ? Τί άλλο θα πρεπε να αλλάξω εκτός από τα παραπάνω για να είναι αξιοπρεπής η κιθάρα?
Έχω σκοπό να της κάνω ένα καλό βάψιμο και να γίνει (σταδιακά) η βασική μου κιθάρα οπότε δεν πάω για πειραματισμούς σε ειδικούς ήχους αλλά για κάτι καλό.
Το budget για τα mods δεν θα θελα να ξεφύγει πάνω από 300€ (χωρίς την J&D).
Οποιαδήποτε άποψη είναι ευπρόσδεκτη!
Ευχαριστώ,