Tele body wood and colour suggestions!

gda

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Καλησπέρα! Μετά από αρκετό ψάξιμο, έχω σχεδόν αποφασίσει να φτίαξω μια κλασική τελε στον Ντούκα. Η ταστιέρα θα είναι σίγουρα rosewood και το μπράτσο gloss finished. Είμαι σε δίλημμα αν το σώμα θα είναι ash ή alder και σε

τρίλημμα αν το χρώμα θα είναι butterscotch blonde, olympic white ή vintage white.

Τι λέτε? :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εγώ λέω να μοιράσω αντιβίωση γιατί έχει πέσει ιος tele για τα καλά στο φόρουμ  :D :D

Αν η ταστιερα ειναι rosewood ψηφιζω vintage white                                                      

το χρωμα ειναι θεμα γουστου,ο συνδιασμος butterscotch/rosewood ειναι γενικα ατυχης....

αντιθετα το olympic white ή το...vintage white (ουσιαστικα olympic white παλιωμενο ειναι...) με rw ειναι κλασσικο..

τωρα για το ειδος του ξυλου μη πολυσκας δεν παιζει και κανα σπουδαιο ρολο στον ηχο,κανε οτι κανει και η Fender εδω και χρονια: αν τα νερα του ξυλου φαινονται βαλε ash,αν δεν φαινονται βαλε alder (νομιζω αλλωστε οτι ο Ντουκας φερνει μονο απο Goeldo που ετσι κι αλλοιως τη συνταγη αυτη ακολουθει....εξαλλου τα περισσοτερα σωματα της ειναι ωραια και ελαφρια ανεξαρτητως...ξυλου...)

η μονη vintage tele που εχω πλεον κρατησει ειναι αυτη η alder/rosewood/olympic white ....καθολου ασχημος συνδιασμος νομιζω...

79746690d3b8f2d25a19bda6fc4140f3348c09582105dcb9956b1437.jpg

5298275718f70a004390661c855128887bdb6366a85b090786399d4d.jpg

Jasemeister είπε:
Εγώ λέω να μοιράσω αντιβίωση γιατί έχει πέσει ιος tele για τα καλά στο φόρουμ  :D :D
:D :D :D Τη βρίσκω "αλήτικη" σαν κιθάρα! Αυτή η απλότητά της έχει μια μαγεία...!

καθαρα προσοπικη αποψη η οποια σχηματιζετε απο τις κιθαρες που εχω παιξει ΕΓΩ!

το ash με το rosewood μου κανουν εναν πολυ ωραιο συνδιασμο!

νιωθω να σκαει πιο γλυκα η κιθαρα!

δεν μπορω να στο πω καλυτερα με λογια δυστηχος γιατι δεν ειμαι πολυ καλος σε αυτα.... :P

για το χρωμα!

αμα την κανεις με ash σιγουρα θα εχει ωραια νερα το ξυλο για αυτο θα ειναι αμαρτια να την βαψεις! κ με ενα μαυρο Pickguard θα ειναι τελεια!

buchanan.jpg

τωρα αμα την κανεις alder αυτη που εδειξε ο sp ειναι η πιο κουκλα!

Και απο αυτο εχει το μαγαζι!! :)

54334873b7c446152331813af94a03da8bd5bf8a18fab43b971b815a.jpg

η αριστερη τελε ειναι Rw/ash και ειναι η αγαπημενη μου τελε,δεν εχει βεβαια το σκασιμο της παραπανω εικονιζομενης ...ασπρουλας αλλα γενικα μεσα στη μπαντα "καθεται" καλυτερα απο οποιαδηποτε τελε εχω παιξει ποτε μου ;)

Επειδή το συγκεκριμένο butterscotch που έχει η Goeldo στα σώματά της, δε με συγκινεί ιδιαίτερα, θα σου πρότεινα να πάρεις vintage white (δε νομίζω να υπάρχει επιλογή για olympic white...) ;)

elavd είπε:
Επειδή το συγκεκριμένο butterscotch που έχει η Goeldo στα σώματά της, δε με συγκινεί ιδιαίτερα, θα σου πρότεινα να πάρεις vintage white (δε νομίζω να υπάρχει επιλογή για olympic white...) ;)
Έχεις δίκιο elavd! Μονο το vintage white υπάρχει...!

παντως εμενα μου φαινεται ακριβη σαν εταιρια....400Ε για τα transparent χρωματα???? δν ξερω αν μεσω ντουκα εχουμε αλλες τιμες αλλα καλυτερα warmoth...;)

rainbowe είπε:
παντως εμενα μου φαινεται ακριβη σαν εταιρια....400Ε για τα transparent χρωματα???? δν ξερω αν μεσω ντουκα εχουμε αλλες τιμες αλλα καλυτερα warmoth...;)
H τιμές που έχει η goeldo στο site της είναι σχεδόν διπλάσιες από τις πραγματικές! Μάλλον το κάνει για να προστατεύει τους μεταπωλητές της!

rainbowe είπε:

Μάλλον το κάνει για να προστατεύει τους μεταπωλητές της!
Ακριβώς ;)

Αγνόησε τις τιμές της Goeldo. Δες τις τιμές της Rockinger και αφαίρεσε ένα 10% περίπου και είσαι μέσα ;)

ok τοτε αλλαζει το πραγμα!!! :D:D

και απο ποιοτητα??? κλασσικα πραγματα να υποθεσω???;)

και για την ερωτηση του φιλου να πω και εγω vintage white.. στανταρακι:D:D:D

Trending...

Νέα θέματα

Back