tech 21 -gt2 & pedals sound clips

Spiros Mavromatis

Μέλος
Πόντοι
48
επειδη οτι μας αρεσει πρεπει να το μοιραζομαστε , βασανιστικα...(αντουαν που εισαι??)

:mrgreen: ιδου μερικα κλιπακια απο την στρατ plus μου (haeussel alnico 5)στην θεση 2-4 με chorus η χωρις και ενα κλιπακι με bridge και το μεταλ μαστερ digitech.

ολα ηχογραφηθηκαν με στρατ-ed1-metalmaster-ce5 chorus ensemble-digidelay-gt2-delta 44-sound forge.

γνωμες ???

ερχονται και τα αντιστοιχα με την c.a.r. rockinger tele μου.

:wink:

http://www.soundclick.com/bands/pagemusic.cfm?bandID=613226

ηρθαν και τα αντιστοιχα με την τελε μου αλλα....βλεπω να επικρατει ησυχια.... :cry: τι εγινε?βαρεθηκατε? :oops: η ειναι τοσο χαλια..... :wink:

Πολύ καλά!! 8O 8O 8O

Φοβεροί ήχοι ρε σύ...

Και είσαι και ωραίος παίχτης... :wink:

Μπράβο Σπύρο και για τους ήχους αλλά και για το παίξιμο!!!

Μου άρεσαν πολύ οι καθαροί ήχοι!!! Νομίζω ότι άνετα θα τους χρησιμοποιούσα σε live. ;)

Οι distorted ήχοι να πω την αλήθεια δε με τρέλαναν, αλλά πάω στοίχημα ότι και σε κανονικό ενισχυτή να άκουγα αυτό το "metal master" πάλι δε θα μου άρεσε...:D

Ωραίος!!!Τα καθαρά πολύ όμορφα αλλά δεν μπορώ να μην εκθιάσω την παλιά μου αγάπη Metal Master!!:D

Το morph του Metal Master να υποθέσω ότι είναι προς τα αριστερά;; :wink:

Η έξοδος για την κονσόλα είναι πολύ πρακτική πάντως.

Ωραίος!!!Τα καθαρά πολύ όμορφα αλλά δεν μπορώ να μην εκθιάσω την παλιά μου αγάπη Metal Master!!:D
Το morph του Metal Master να υποθέσω ότι είναι προς τα αριστερά;; :wink:

Η έξοδος για την κονσόλα είναι πολύ πρακτική πάντως.
σας ευχαριστω για ολα τα σχολια. :)

ναι!το morph αριστερα.

ο κομπρεσσορας (που ειναι σε ολα τα κλιπς ενεργοποιημενος) εχει high-low 12 o clock-attack full-compression 10 o clock.

chorus : rate 10 o clock-depth full

gt2:drive 10 o clock-level 1 o clock-low flat-high 11 o clock - mic classic-amp clean tweed.

ελπιζω να βοηθησα...οτι θελετε μου λετε.παντως το μεταλ μαστερ δεν ακουγεται τοσο πατατα οσο περιμενα στον boogie.... :roll:

το metalmaster ειναι το μελανο μου σημειο.αυτου του τυπου τα γκαζια γυρευω αλλα οχι τοσο πλαστικα.

αυτου του τυπου τα γκαζια γυρευω αλλα οχι τοσο πλαστικα.
Χεχε ομοιοπαθής!! :D
νομιζω οτι πρεπει να με βοηθησετε στην επιλογη ενος καλου πεταλιου με τη ποσοτητα και οχι την ποιοτητα του μεταλ μαστερ.ειμαι κατανοητος θαρρω!

θελω την ποσοτητα του gain που ακουσατε αλλα οχι αυτην την ποιοτητα.προτασεις????

χωρις τον κομπρεσορα ισως να ακουγοταν λιγο καλυτερα το γκαζι σου, το εχεις δοκιμασει?

με λιγα λογια θες ενα πιο γκαζομενο μαρσαλο-βρωμικο right?

παρεπιπτοντως' date=' ΠΟΛΥ ομορφα καθαρα! το chorus που εχεις βαλει ποιο ειναι?[/quote']
Tο γράφει στις περιγραφές των clips του:

BOSS-CE-5.JPG

:wink:

αυτου του τυπου τα γκαζια γυρευω αλλα οχι τοσο πλαστικα.
Χεχε ομοιοπαθής!! :D
νομιζω οτι πρεπει να με βοηθησετε στην επιλογη ενος καλου πεταλιου με τη ποσοτητα και οχι την ποιοτητα του μεταλ μαστερ.ειμαι κατανοητος θαρρω!

θελω την ποσοτητα του gain που ακουσατε αλλα οχι αυτην την ποιοτητα.προτασεις????
Αν θες british φάση καλό είναι να τσεκάρεις το Tonebone Hotbritish...ΚΑΘΟΛΟΥ πλαστικούρα... :wink:

Υ.Γ.:Πουλάω το δικό μου' date=' γιατί δε χωράει πλέον στο pedalboard μου! Αν σ'ενδιαφέρει let me know...[/size']

χωρις τον κομπρεσορα ισως να ακουγοταν λιγο καλυτερα το γκαζι σου' date=' το εχεις δοκιμασει?με λιγα λογια θες ενα πιο γκαζομενο μαρσαλο-βρωμικο right?[/quote']

το δοκιμασα και ειναι οντως καλυτερο.

Αν θες british φάση καλό είναι να τσεκάρεις το Tonebone Hotbritish...ΚΑΘΟΛΟΥ πλαστικούρα...
το εχεις αυτο το πεταλι?ευχαριστημενος?

ΠΟΛΥ ευχαριστημένος, όταν το συνδύαζα με διπλό μαγνήτη κυρίως.

Πολύ καλό ποιοτικά με πολύ "ευαίσθητα" ποτενσιόμετρα για μεγάλη ευελιξία, δεν ξέρω αν κάνει δουλειά η λάμπα, αλλά ακόμα και σε τρανζιστοράτο ενισχυτή ακούγεται πολύ "φυσικά" και "ζεστά, αν και british high gain προσανατολισμός. ¶κου μια ηχογράφηση εδώ που ήταν καρφί χωρίς κανένα άλλο πετάλι, σε κάρτα ήχου υπολογιστή με την Gibson Sg Special που έχω με μαγνήτη γέφυρας Seymour Duncan JB.

σ.σ.: Ήθελα να βγει έτσι ο ήχος για να ταιριάξει με το χαρακτήρα του κομματιού που προοριζόταν για soundtrack σε αγώνες αυτοκινήτου! :wink:

ΥΓ:By the way, πείτε και τη γνώμη σας! :wink:

Και το Vox Bulldog Distortion αξίζει μια ματιά.Ίσως κάνει για αυτό που θες.Εγώ το απέριψα γιατί ήθελα λίγο περισσότερο gain.

Trending...

Νέα θέματα

Back