- Πόντοι
- 18
Αν μπορούσατε να ταξιδέψετε σε οποιονδήποτε χώρο/χρόνο και να είστε μάρτυρες ενός γεγονότος, ποιό θα ήταν αυτό?
Φυσικά. Θέλεις να δεις τον εαυτό σου που θα δίνει συναυλία στο Royal Albert Hall?cos_dr είπε:Εγώ στο μέλλον θέλω να πάω.
Μετράει?
Ωωω.. στη δική μου γέννηση θα έρθεις? με τιμάτε :-*;D :-*Στην γέννηση σου ίσως....;;D Τέτοια κοσμο'ι'στορικά γεγονότα χάνονται; δεν χάνονται....!
8) ;D
Όχι σοβαρά, θέλω να δω τεχνολογικά επιτεύγματα, ρομποτικά, VR και πως θα συνυπάρχουμε με τους εξωγήινους, συστήματα διακυβέρνησης, νέες ιδεολογίες, φιλοσοφίες, πως ζουν κλπ.BlackCrow81 είπε:Φυσικά. Θέλεις να δεις τον εαυτό σου που θα δίνει συναυλία στο Royal Albert Hall?
Ωωω.. στη δική μου γέννηση θα έρθεις? με τιμάτε :-*;D :-*
Μπα, τα ίδια σκατά θα είναι ...jimmydimo είπε:Η πολύ καλλίτερα ή πολύ χειρότερα...
Υποτίθεται μόνο μπροστά μπορούμε να πάμε και το κάνουμε με αμελητέο τρόπο κάθε φορά που κινούμαστε γρήγορα πχ πετώντας με το αερόπλανο.cos_dr είπε:Δεν είναι δύσκολο να ταξιδέψεις στο χρόνο.
Μια εξίσωση είναι και μια κατάλληλη κατασκευή .
Πιθανώς να την έχουμε αυτή τη δυνατότητα και χωρίς συσκευές αλλά είναι
μεγάλη κουβέντα αυτή που δεν μπορώ να την αναπτύξω εδώ, μπορεί να την έχω αναπτύξει, δεν θυμάμαι αλλά έχω κάποια καλά επιχειρήματα και με επιστημονική βάση.
Μόλις λύσουμε το θέμα αυτό θα ασχοληθούμε με το θέμα της αθανασίας.argytar είπε:Υποτίθεται μόνο μπροστά μπορούμε να πάμε και το κάνουμε με αμελητέο τρόπο κάθε φορά που κινούμαστε γρήγορα πχ πετώντας με το αερόπλανο.
Από κει και πέρα θα πήγαινα στο ´ 59 να αγοράσω καμια 5-6 les paul και θα γυρνούσα πίσω με αυτές ή θα τις έκρυβα κάπου που θα ήξερα ότι το μέρος δεν έχει πειραχτεί να γίνουν και κλόζετ κλάσσιξ. Στη σφαίρα της φαντασίας όλα αυτά.
Φίλος δοκίμασε αυτό μηπως καιfusiongtr είπε:Εγώ θέλω να πεταχτώ κάτι μέρες μπροστά, να δω τα νούμερα του τζόκερ που κερδίζουν.8)
Ναι καλά.Superfunk είπε:Την ημέρα που μπήκε η google στο χρηματιστήριο,υπολογίζω 2000% απόδοση από τότε.
να πάρεις ένα ζευγάρι ωτοασπίδες....noe13 είπε:Τι αλλο...στη δημιουργια του συμπαντος
Case closed