Τασάκι για stratocaster

Χριστόδουλος Καλλιανίδης

LK

Moderator
Staff member
Πόντοι
1,788
Θέλω να πάρω ένα τασάκι για τη γέφυρα της strat ,αλλά δεν έβγαλα και πολύ άκρη.
Λένε ότι αυτά που πουλάει ο Θωμάς είναι μικρά για τις Japan, μεγάλα για τις Mexico.
Ιδανικά θα το ήθελα για την usa , αλλά έχω την standard ,με 2 βίδες στη γέφυρα.
Με τις telle δεν είχα πρόβλημα, και το τασάκι τους κουμπώνει σε όλες με vintage bridge.
Ξερει κάνεις τι παίζει με το αντίστοιχο της stratocaster;

Last edited:
Να το κάνεις τι; Άσε δε, που ιδιαίτερα στις strat (που ευτυχώς το βλέπουμε πανσπανίως) είναι τελείως ξεκούδουνο.

Λένε ότι αυτά που πουλάει ο Θωμάς είναι μικρά για τις Japan, μεγάλα για τις Mexico.
Πάντως ο ίδιος λέει: For right-hand Vintage Stratocasters
Οπότε να ξηλωθείς να πάρεις μια vintage strat και να το μπαστακώσεις επάνω αφού το θες διακαώς 😄

Εν αρχη ειναι η LP.
Strat και Tele αιώνια αγαπη....και μετα το χάος.
Η αλήθεια ειναι ότι εν αρχή ηταν η telecaster.

Μετά η LP και μετά η strat. :p

Πάντως το χάος έχει και καλές κιθάρες μέσα του. Αξιζει να το κοιτάξεις. Μερικές γράφουνε και fender και Gibson.

Οπότε να ξηλωθείς να πάρεις μια vintage strat και να το μπαστακώσεις επάνω αφού το θες διακαώς 😄
Μια θα πρέπει να παρω, USA.....όσο πιο παλια γίνεται, πριν πεθάνω....

Να σου πω το εξής για τα τασάκια: Αν σε ενδιαφέρει για το look, πάσο. Αν θες να παίζεις ενώ το τασάκι είναι φορεμένο, ετοιμάσου για μεγάλο ξεβόλεμα καθώς εμποδίζει πολύ το δεξί χέρι και θα πρέπει αναγκαστικά να μεταφέρεις το παίξιμο προς τον neck μαγνήτη για να μη βρίσκει συνέχεια το χέρι σου. Πάντως, ηχητικά, κάνει διαφορά.

Να σου πω το εξής για τα τασάκια: Αν σε ενδιαφέρει για το look, πάσο. Αν θες να παίζεις ενώ το τασάκι είναι φορεμένο, ετοιμάσου για μεγάλο ξεβόλεμα καθώς εμποδίζει πολύ το δεξί χέρι και θα πρέπει αναγκαστικά να μεταφέρεις το παίξιμο προς τον neck μαγνήτη για να μη βρίσκει συνέχεια το χέρι σου. Πάντως, ηχητικά, κάνει διαφορά.
Ξέρω, και στην tele για το look το έχω.
Οι μισές τεχνικές palm mute, να παίζεις κοντά στη γεφυρα κ.ο.κ. πάνε στραφη.
Αλλά σε μούρη σκίζουν.

Ξέρω, και στην tele για το look το έχω... Αλλά σε μούρη σκίζουν.
Θεοί... Ποζεριές σε αυτές τις ηλικίες. 😄 Κύριε συνήγορε, πλέον θέλουμε ευκολίες. Μια χαρά τα λέει ο Σπύρος.

Θεοί... Ποζεριές σε αυτές τις ηλικίες. 😄 Κύριε συνήγορε, πλέον θέλουμε ευκολίες. Μια χαρά τα λέει ο Σπύρος.
Πολύ κόπο θέλει να το βγάλεις ωρέ το τασάκι?

Αναρρωτιέμαι αν μπαίνει αυτή η παπαρίτσα σε γέφυρα rutters. Πρέπει να τη μετρήσω σε σχέση με μια απλή vintage.

Να.... βλέπεις τα trends?

Trending...

Νέα θέματα

Back