Τάπα Ηλεκτροακουστικής Κιθάρας

ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΜΑΤΟ

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Καλησπερα σας λοιπον κι απο 'μενα ... Θα ηθελα να ρωτησω που μπορω να παω την κιθαρα μου να μου βαλουν "ταπα" στο ηχειο, στη θεσσαλονικη ???

Υπαρχει κινδυνος να καταστραφει η κιθαρα ??

Ευχαριστω !!!

Ευχαριστω πολυ φιλε μου για την πληροφορια αυτη .....

Θα παρω ενα τηλ .. αυριο να το σιγουρεψω αν ειναι και ασφαλη η διαδικασια ...

Γιατι να στη βαλουν? ειναι τοσο ευκολο οσο το να βαλεις το καπακι σ΄ενα βαζο.... εξαλλου δεν παιζει να γρατζουνιστει η κιθαρα γιατι ειναι απο καουτσουκ. Ουτε χρειαζεται να μπει πολυ εφαρμοστα για να κανει τη δουλεια της. Το μονο προβλημα ειναι το αισθητικο.... :P

Γιατί να βάλεις τάπα? τι κάνει? Είναι για να μην σου πέφτει η πένα μέσα? Γιατί εμένα μια φορά μου είχε πέσει και μετά δεν έβγαινε έυκολα.

papa_roach1992 είπε:
Γιατί να βάλεις τάπα? τι κάνει? Είναι για να μην σου πέφτει η πένα μέσα? Γιατί εμένα μια φορά μου είχε πέσει και μετά δεν έβγαινε έυκολα.
ΘΕΟΣ!!!

papa_roach1992 είπε:
ΘΕΟΣ!!!
+1234567890
ναι ναι γελατε παλιοπαιδα  :D :D :D

η αληθεια ειναι οτι η ταπα χρησημευει αμα γραφεις με μικροφωνο - κοβει το πολυ headroom που εχει η ακουστικη

messalion είπε:
η αληθεια ειναι οτι η ταπα χρησημευει αμα γραφεις με μικροφωνο - κοβει το πολυ headroom που εχει η ακουστικη
και στα live γλιτωνεις τα Feedback  ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back