- Πόντοι
- 38
Με αφορμή το θέμα που άνοιξε για τον σχολικό εκφοβισμό στο φόρουμ,μοιράζομαι μαζί σας μια ταινία μικρού μήκους που έφτιαξα με τους μαθητές μου σε συνεργασία με εναν πολύ καλό συνάδελφο(υποδύεται τον δάσκαλο της τάξης)για το θέμα αυτο πριν από ένα μήνα.
Ας μην παρεξηγηθώ για τη μη συμμετοχή μου στο υπάρχον thread.
Τα κακώς κείμενα στην εκπαίδευση,έχουν βαθύτατες ρίζες στην επί χρόνια νοσηρή νοοτροπία της ελληνικής κοινωνίας και έχουμε ευθύνη όλοι.
Για την δημοσιοποίηση της παρακάτω ταινίας υπήρξε φυσικά υπογεγγραμένη έγκριση των γονέων&κηδεμόνων αλλά και προφορική παρότρυνση από την διοίκηση της Π.Ε. του νομού μας.
Η ταινία γυρίστηκε με φωτογραφική μηχανή.
Θέλω να μοιραστώ μαζί σας το ότι τα παιδιά συνεργάστηκαν με την ψυχή τους και όχι με το ζόρι για να πουμε οτι κάναμε ''κατι''.
Παραμένω εντυπωσιασμένος από τα ταλέντα που αναδείχθηκαν μεσα απο αυτή τη δραστηριότητα.
Τα εύσημα στα παιδια!
Ας μην παρεξηγηθώ για τη μη συμμετοχή μου στο υπάρχον thread.
Τα κακώς κείμενα στην εκπαίδευση,έχουν βαθύτατες ρίζες στην επί χρόνια νοσηρή νοοτροπία της ελληνικής κοινωνίας και έχουμε ευθύνη όλοι.
Για την δημοσιοποίηση της παρακάτω ταινίας υπήρξε φυσικά υπογεγγραμένη έγκριση των γονέων&κηδεμόνων αλλά και προφορική παρότρυνση από την διοίκηση της Π.Ε. του νομού μας.
Η ταινία γυρίστηκε με φωτογραφική μηχανή.
Θέλω να μοιραστώ μαζί σας το ότι τα παιδιά συνεργάστηκαν με την ψυχή τους και όχι με το ζόρι για να πουμε οτι κάναμε ''κατι''.
Παραμένω εντυπωσιασμένος από τα ταλέντα που αναδείχθηκαν μεσα απο αυτή τη δραστηριότητα.
Τα εύσημα στα παιδια!
Τελευταία επεξεργασία από moderator: