Tα στοιχεία του Έλληνα στο thomann?

Alexei

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Ρε παίδες κάπου υπάρχει στο noiz αλλά δεν το βρίσκω και δεν το βρίσκω ούτε στο site toy thomann.. Μας φέρανε λιγότερα σε μια παραγγελία που έκανε φίλος μου.. please όποιος το ξέρει...

Λοιπον γραφε :) :

George Angelopoulos

Prosopiko Tel: 0049-9546-9223-538.

Υ.Γ επειδη τωρα τελευταια προσελαβαν και

μια κοπελα εκει(Ελληνιδα),για να ξεκουραστει επιτελους

κι αυτος λιγακι,μη ξαφνιαστεις :wink:

τσ,τσ,τσ!! :lol:

Ονοματακι σου κανει; Οπως...Reitsel B.

Oπως παει ' date=' τον βλεπω να ανοιγει παραρτημα στηνΕλλαδα[/quote']

Αστο...θα χαλασει κι αυτος :wink:

..κανεις παραγγελια..μετα απο 2 μηνες χτυπαει το τηλεφωνο...μια βαριεστημενη φωνη

-Σπερα..ο κυριος Ζουρλουδης?"

-Ναι...Ε, Ζουλουδης.."

-Το ιδιο κανει...λιεπον..κοιτα φιλαρακο..παραγγειλες μια ESP...κιθαρα δεν ειναι;"

-Ε..ναι...απο τον thomann ειστε?Ειχα αρχισει να ανησυχω...

-Ωπα ρε φιλε...2 μηνες καναμε μονο..Λοιπον, το κιθαρονι σου θα ερθει μεσω Διαμαντοπουλου και θα το παραλαβεις απο τον Νακα...τρια χιλιαρικα ολα μαζι και καθαρισες.

-Πως? 3000Ε? Αφου στο site λεει 1500Ε!!

-Ε, ναι..στο site λεει ετσι..Ομως το ελληνικο τμημα εχει να κανει update το site 1 μηνα τωρα. Εξαλλου δεν υπολογισες τα μεταφορικα, το χαρτι περιτυλιγματος, την κουραση του υπαλληλου του Διαμαντοπουλου, το 300% κερδος του Νακα, τον σουβλατζη της γωνιας στη Ναυαρινου, το ξυσιμο του ελληνικου τμηματος στη γερμανια...

-Καλα καλα..φτανει..καταλαβα...Ε, στην τιμη ειναι και το ΦΠΑ?

-Χα χα χα χα...ωραιος ρε φιλε..μ'αρεσεις..ετσι, πρωι πρωι να σε παιρνω να μου φτιαχνεις τη διαθεση...Λοιπον, στειλε το χρημα και σε κανα μηνα θα εχεις το κιθαρονι σου...Α, ψιτ..την εγγυηση στην στελνουμε σε απορροφητικο χαρτι, γιατι ξερεις..δεν πιανει και παρα πολυ, οποτε χρησιμοποιησε την καταλληλως.. Αντε τσαγιαα

Κλικ.... :roll:

Προσοχη:Προκειται για υποθετικη συζητηση! Ουδεποτε εχει γινει με υπαλληλο του Thomann.

Ετσι για να μην παρεξηθει το μηνυμα, μιας και το Thomann το εμπιστευομαι απολυτα!

Last edited:
LOL!xaxaxaxaaaxaxxaxaxaaxaxa!!

Σε καλο σου,σε καλο να μου βγει :lol: :lol:

αυτο τωρα τι ειναι ακριβως?σου εχει τυχει κατι με τον thomann ?γιατι δεν καταλαβα.

8O 8O 8O 8O

Πλακα κανουμε τοση ωρα αν δεν καταλαβες.

Οχι! Απλα εκανα μια υποθετικη κουβεντα στην περιπτωση οπου αποκτουσε καθαρα ελληνικο παραρτημα το thomann! Μην ανησυχεις! Το thomann ειναι παρα πολυ καλο site!

χεχεχε.ειπα και εγω!αλλα να σου πω την αληθεια καπως ετσι θα γινει οπως το λες!η μονη περιπτωση να μην γινει ετσι ειναι να ερθει εδω καθαρα σαν Thomann!!!να γινει κατι σαν την αττικη οδο δλδ και το αεροδρομιο.μονο ετσι θα ειμαι τζαμι!

Πέρα από τη πλάκα δε νομίζω να συμφέρει στον Γερμανό να ανοίξει κατάστημα εδώ! Η χώρα μας είναι από τις τελευταίες στην λίστα με τις πιθανές χώρες για νέα επένδυση και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας! Ότι κέρδος θα βγάζει ο "καημένος" θα του τα τρώει το ικα, μικα, σικα και πάει λέγοντας!

Μια χάρα είναι εκεί που είναι, καλύτερα να επενδύσει σε δίκτυο διανομής ώστε να έχεις αυτό που παραγγέλνεις next day.

ναι καλο θα ηταν και αυτο,αλλα φανταζεσαι να ανοιγε κατι τετοιο εδω....??πω πω,θα πηγαινα εκει μεσα και χανομουν!!θα τα ειχες ολα μπροστα σου,χειροπιαστα!!!!

Πέρα από τη πλάκα δε νομίζω να συμφέρει στον Γερμανό να ανοίξει κατάστημα εδώ! Η χώρα μας είναι από τις τελευταίες στην λίστα με τις πιθανές χώρες για νέα επένδυση και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας! Ότι κέρδος θα βγάζει ο "καημένος" θα του τα τρώει το ικα' date=' μικα, σικα και πάει λέγοντας!
Μια χάρα είναι εκεί που είναι, καλύτερα να επενδύσει σε δίκτυο διανομής ώστε να έχεις αυτό που παραγγέλνεις next day.[/quote']

δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα πλεον.

τα τελευταια χρονια εχουν επενδυθει απιστευτα δις απο ξενους ομιλους στην χωρα μας. :wink:

Ρε παιδια, θα αγορασω ΑΜΕΣΑ μια Fender Stratocaster Αμερικάνα (μάλλομ απο το Thomann.) Το προβλημα είναι οτι θέλω κάποιες μετατροπούλες στο κιθαρώνι, δηλαδη μαγνήτες DiMarzio... Δεν είμαι σιγουρος γιατι, αλλά μάλλον το κάνω για να έχω περισσότερα γκάζια (απο άποψη παραμόρφωσης..) Εστειλα mail σε εναν guitar something από το site(και καλα υπεύθυνος πώλησης κιθάρων) και τον ρώτησα, και αυτός με εγραψε κανονικά στον Πέοντα του.. Ακομα περιμένω απαντηση δηλαδή... Μηπως ξέρει κανένας αν το thomann υποστηρίζει τέτοιου είδους modifications στις κιθάρες...? Μήπως τελικά να μην μπλεξω και να την πάρω απο τον kagmakis να τελειώνουμε...?

δεν περιμένεις να σου έρθει πρώτα να παίξεις και μετά να δεις αν όντως χρειάζεται να αλλάξεις μαγνήτες; Αφού όπως είπες

Το προβλημα είναι οτι θέλω κάποιες μετατροπούλες στο κιθαρώνι, δηλαδη μαγνήτες DiMarzio... Δεν είμαι σιγουρος γιατι, αλλά μάλλον το κάνω για να έχω περισσότερα γκάζια
Πότε έστειλες mail;

Δεν υποστηρίζει modifications. Στην ουσία είναι ένα απλό "μαγαζί" που μόνο πουλάει.

Οπότε ή αγοράζεις αυτά που θες από thomann και κάνεις τις μετατροπές μόνος σου ή με τη βοήθεια κάποιου τεχνικού, ή απευθύνεσαι κατευθείαν στον έλληνα τεχνικό-μαγαζάτορα και συνεννοείσαι μαζί του για αυτά που θες να κάνεις ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα