τα κοριτσια... Female International Jam

Ποιά είνι ουρε η θκιά μας? 2 θκιες μας έχ.  Ουλόκληρ Λάρισα δεν σ πιάν του μάτ για Ιλλινίς?

ΥΓ

Κι μάθι να μλάς σουστά, τι είναι το "μς" απ γράφς? ακους ικι "μς".... ουρε ντιπ αστοιχείουτ ειν τουτ οι προυτιβουσιάν.

Α συ ρε θκια μς η Λαρσα που ανεβοκατιβάν του σουίτς πάν κάτ με του μωβ σουζα τ αλογάκι του νυχ....Του ζλσε ουρε...ναμαν σουιτς την έλεγα γω...

Καταρχήν θέλς πουλύ φρουντιστήριου, τουλάχστουν 10 μήνις στου καπλάκ φαντάρους ικπέδιφς να μαθς τα βασικά.

Στου κυρίους θέμα τώρα απ ούεινι τα χαλόνια (στα γιαννιώτικα=κορασίδες) τ ενλόγου βίντιου. Πουλύ καλές ουόλις τς, η ντιπ θκιά μας (η πόντια ουόχ η Λάρισα) αστερ απ τα λίγα π βγαν ου τόπους μας, κι ουραίου μαλί, παλιά μου ειχι στειλ κι μήνμα στου youtube αλλά ιντάξ του ξιπέρασα ?, η πρώτ η Λαρισαία χτύπσι κι κάτ jazz-ιες, πουλύ καλή, άνιτα ντ παντρεύουμαν αν δεν ήμαν ήδη 51 , η γαλίδα ιέτς κι ιέτς , τν τιλιφταία δεν τν πουλυπρόσιξα , μάλλον θα φταιν τα τσίπρα ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ουραία η Λάρσα μι πουλί καλίς δναμκίς και ουραίο κορτσούδ φαίνιτ.

Πάρ πλί ουραία φρασιουλουγία είχι η κουλουμπιάν η τιλιφταία.

Μγάλ διαστήματ κ έτσ.

Η γλίδ, στήρζ πλί ουραία τν κθάρ στου στθάκτσ μ άρσε πλί.

Α ρα του διάουλου μέσατ' για... Τζάμ! Καλα ωρε τι εφκιασε ο άνθρωπος;Μι κρεμάσαν τα τσαούλια...

Κολομβία, ασυζητητί. Μεγάλα διαστήματα, που λέει κι ο Στράτος.

φοβερές και μου άρεσε πολύ που ξεχωρίζεις κάτι στο παίξιμό τους σε σχέση με του άντρες. Άλλη φρασεολογία, άλλο τέμπο. Επίσης άκουσα πολλά τύπου-οφ τέμπο. 

Εντύπωση δε μου κάνει και το πως καταδέχτηκε η πρώτη η παιχτούρα να παίξει με gibson studio, αφού όπως έχουμε αποφανθεί πολλάκις στο νόιζ δεν ειναι ούτε για τα Σκλιά. Θα περίμενα να έχει τουλάχιστον standard, γιατί και το binding δίνει στο τόνο κάτι. 

Ωραία και η lag που προτίμησε η Γαλλίς. Διότι, παπούτσι από τον τόπο σου και ας ειναι και λαγκ. 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back