- Πόντοι
- 36
το παλικάρι λέγεται Παναγιώτης Κυριακού και είναι δευτεροετής φοιτητής στη Χίο στο τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Δοιήκησης στο πανεπιστήμιο Αιγαίου......
....καληνύχτα.........
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
μα γιατί να κουραστούν τόσο; για 10 λεπτάκια το λάδι στη φωτιά και τσουπ απάνω του.......Alchemist είπε:Μα πόσο ηλίθιος, απάνθρωπος και τελειωμένος πρέπει να είσαι για να κάνεις κάτι τέτοιο; > > >
Ελπίζω τώρα που είναι γνωστή η ταυτότητά του, να τον πιάσουν οι συμφοιτητές του και να τον σαπίσουν στο ξύλο μέχρι να μην μπορεί ούτε να μιλήσει, αυτό του χρειάζεται του ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥ!
+100000boukaw7 είπε:Και όντως δίκιο έχει ο Χαριλατρον! Όσοι δεν έχουν πολλές επαφές με την επαρχία, δεν ούτε που φαντάζονται πως αντιμετωπίζονται εκεί τα ζώα (και ιδίως τα κατοικίδια). Και αν πας και αρχίσεις ντόρο, σε έχουν και για αδερφή που ασχολείται με τα "ζωντανά"....
Πράγμα το οποίο δείχνει και τη δύναμη της εικόνας. Όπως έγινε και με τη δική μας αστυνομία και με το Abu Ghraib.wasted είπε:....
Διάβαζα όμως στην εφημερίδα προχθές, ότι επενέβη ο πρύτανης της σχολής του, και ο εισαγγελέας, και είναι καταζητούμενος από την Αστυνομία.
Παμε σοβαραSuperfunk είπε:Kερναω ΕΝΑ ακομα εισητηριο για ΧΙΟ (και μονος μου τον μαμαω αλλα just to make sure...),o συνεπιβατης μου πρεπει απαραιτητα να ξερει να χειριζεται ΠΑΛΟΥΚΙ (το καυτο λαδι θα το βαλω εγω....) κατι τετοια παπαρια μονο ΕΤΣΙ τιμωρουνται.
delta66 είπε:Παμε σοβαραKερναω ΕΝΑ ακομα εισητηριο για ΧΙΟ (και μονος μου τον μαμαω αλλα just to make sure...),o συνεπιβατης μου πρεπει απαραιτητα να ξερει να χειριζεται ΠΑΛΟΥΚΙ (το καυτο λαδι θα το βαλω εγω....) κατι τετοια παπαρια μονο ΕΤΣΙ τιμωρουνται.