- Πόντοι
- 2,878
Νομίζεις... Δεν κάνω καθόλου πλάκα, του το σφύριξα χθεςgvour είπε:Συντροφε να υποθεσω(το ξερω οτι κανεις,πλακα κανω ;D) κανεις πλακα.

Get ready λαίμαι ;D
Νομίζεις... Δεν κάνω καθόλου πλάκα, του το σφύριξα χθεςgvour είπε:Συντροφε να υποθεσω(το ξερω οτι κανεις,πλακα κανω ;D) κανεις πλακα.
Να προσθέσω εδώ ότι έμαθα το εξής απίστευτο για τα δικά μου δεδομένα.gvour είπε:Του λογου μου ο τεμπελης απλα ειπα δυο λογια σε πραγματα ετοιμα.
Mε τους ballz μας χωριζουν δυο βασικα πραγματα.Terry RoscoeBeck5 είπε:Νομίζεις... Δεν κάνω καθόλου πλάκα, του το σφύριξα χθες![]()
Αμελητέα ίσως όχι, αλλά στα αμελέτητά σου. ;D ;D ;D ;Dgvour είπε:Δεν τα λες αμελητεα. ;D
Αι χάσου ρε. ;D ;D ;D :-* :-* :-* :-*Αλλα ας μην το λυσουμε τωρα αυτο γιατι θα χαθουμε. :-*
Yes Sir!mauromouris είπε:gvour 3 πραγματάκια
α) Θα τραγουδήσεις θες δε θες
β) Ότι λέει το α
γ) Ότι λέει το β
Δεν ξέρω.gvour είπε:Τι αλλο να πω?
Νομίζω ότι και κάνα Skynyrd, Van Zand κλπ... δεν θα ήταν κακή ιδέαgvour είπε:Yes Sir!
Τι αλλο να πω? ;D ;D ;D ;D
Συντροφε,αυτα ειναι δυσκολα,δεν ακουμπαω τετοια μεγεθη που ελεγε κι ο Στηβ Κακετσης. ;D ;D ;D ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Νομίζω ότι και κάνα Skynyrd, Van Zand κλπ... δεν θα ήταν κακή ιδέα![]()
Μα σου πάνε και στο στυλ, και στην φωνή. ;D ;D ;Dgvour είπε:παω αιμα Πιτσα ομως και Τερλεγκα.
Με φτιασατε αλητες.
Α να χαθεις αληταρα!! :-* :-* :-*fusiongtr είπε:Μα σου πάνε και στο στυλ, και στην φωνή. ;D ;D ;D
Γεώργιε, απ'το δικό μου κράτα αυτό:gvour είπε:Χαρη και Σπυρο(πιπι),με μπερδεψατε διοτι ειμαι χαμηλου iq.
Αυτα που λετε ειναι καλα η κακα? ;D
Τα υπόλοιπα ήταν παραλήρημα λόγω του σοκ!17.489 (και κάτι ψιλά) μπράβο!
Παρακαλώ να μην σφετερίζονται άλλοι τον τίτλο μου.gvour είπε:Yes Sir!
Τι αλλο να πω? ;D ;D ;D ;D