Ρε παιδιά... πάλι σκοτωθήκατε...
Από τη μια έχω προσωπική (προσέξτε, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, σαν άνθρωπος απέναντι σε άνθρωπο) πείρα από συνδιαλλαγές με τον κ. Κουρμπή και έχω μόνο τις καλύτερες εντυπώσεις. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι με έχουν υπομείνει σαν μαιντανό στο μαγαζί τους στις λίγες φορές που κατεβαίνω Ελλάδα χωρίς μέχρι στιγμής να έχω κάνει καμία σοβαρή αγορά λέει πολλά.
Αν υποθέσουμε ότι όντως ήταν αυτός που έγραψε τα προηγούμενα, εγώ το αποδίδω στην κακή στιγμή ή
στην προκατάληψη ενάντια στο know how που μπορεί να έχει ένα φόρουμ (που νομίζω ότι υπάρχει στον κ. Κουρμπή, και που πιστεύω ότι αν ειχε ελάχιστο χρόνο να διαβάσει λίγο το Noiz θα εκπλησσόταν ευχάριστα).
Δεν κρύβω ότι πριν γίνω κι εγώ μέλος του Νοιz
είχα ακριβώς την ίδια αρνητική προκατάληψη, η οποία ευτυχώς μετριάστηκε κατά πολύ.
Από την άλλη, τον SF δεν τον γνωρίζω προσωπικά (αν και πραγματικά θα το επιθυμούσα) αλλά τον εμπιστεύομαι σε ό,τι γράφει, έχοντας μάθει να τα περνάω από ένα "φίλτρο" (Fenderόπληκτος, Tonelabόπληκτος, Telecasterάκιας, ιδιόμορφο και κάπως απόλυτο ύφος με CAPS κλπ) μετά από ανάγνωση πάρα πολλών ποστς του. Δεν έχω κανέναν λόγο να μην τον πιστέψω, και πιστεύω ότι σύμφωνα με αυτά που γράφει φαίνεται ότι το quality control του κυρίου TAD έχει γίνει προβληματικό, και ότι η αγορά ορισμένων συγκεκριμένων τύπων λυχνιών έχει γίνει λίγο ρώσικη ρουλέτα...
Αλλά τελειώνοντας θέλω να σημειώσω κάτι πολύ σημαντικό: η ζωή είναι ΕΚΕΙ ΕΞΩ κι όχι μέσα σε ένα φόρουμ, για αυτό θα διαφωνήσω με διάφορους φίλους συνφορουμίτες:
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν έχω σκοπό να ψωνίσω ούτε λουρί από τον Κούρμπη. Ούτε εγώ ούτε όσοι μπορώ να επηρεάσω.
Για εμένα μόλις έφαγε ενα μεγάάάάάάλο x από πολλους ενδυνάμει πελάτες του.
Πώς διαμορφώσατε γνώμη χωρίς να έχετε κάνει έστω και μια συνδιαλλαγή μαζί του από κοντά; Tι ειναι αυτός ο ιντερνετικός ρατσισμός περί shitlist, όπως έγραψες odis; Kαι γιατί κάνεις αυτοσκοπό να προπαγανδίσεις την (αστήρικτη) άποψή σου msc; Επειδή το "διάβασες σε ένα φόρουμ"; Nα ρωτήσω κάτι; Tην μουσική μας την παίζουμε κι αυτή σε φόρουμς ή στον έξω κόσμο;