T.A.D Tubes!

Κύριοι.....επειδή....εν θερμώ λέγονται διάφορα πράγματα τα οποία δεν εξυπηρετούν κανέναν και ούτε καν την ίδια τη συζήτηση, το θέμα κλείνει μέχρι νεωτέρας. Σκεφτείτε αν αξίζει τον κόπο να γράψετε κάτι ή αν είναι παρόρμηση της στιγμής. Αν έχετε κάτι ουσιαστικό να προσθέσετε, παρακαλώ να το κάνετε αύριο. Μέχρι τοτε.... ας πούμε τίποτα πιο ενδιαφέρον.  :)

Γράφω τώρα γιατί μόλις τώρα κατάφερα να διαβάσω 15 σελίδες σε ένα θέμα με τίτλο σχεδόν αδιάφορο για μένα (αυτή την εποχή παίζω με τρανζίστορ ;) )

Αν δεν το είχε σταματήσει ο harilatron δεν θα είχα καταφέρει να προλάβω να απαντήσω. Δυστυχώς "έτρεχα" σήμερα.

Το Noiz όπως όλοι ξέρετε και ξέρουν (όσοι επηρεάζονται) είναι ανοιχτό σε κάθε άποψη.

Ο κος Κουρμπής όπως και κάθε έμπορος μουσικών οργάνων, είναι ευπρόσδεκτος να συμμετάσχει, καθώς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ο διάλογος.

Γιατί έτσι μαθαίνουμε όλοι. Με την ανταλλαγή απόψεων.

Το πως... είναι προσωπική ευθύνη του καθενός.

Το ζητούμενο όμως είναι (και απευθύνομαι στα μέλη του Noiz) να αποφεύγεται η ψυχολογία του όχλου. Δεν είμαστε αγέλη για να κατασπαράξουμε κανέναν, ούτε δικαστές των παραθύρων.

(Και τώρα απευθύνομαι σε όλους...)

Είμαστε μουσικοί που αγοράζουμε και έχουμε άποψη γι αυτό.

Τίποτα λιγότερο... τίποτα περισσότερο.

Υ.Γ. Για την ιστορία : Ακόμα και στην προηγούμενη τοποθέτηση του Γιάννη Στόλλα είχα στείλει πρόσκληση στους μεγαλύτερους αντιπροσώπους να συμμετάσχουν στο θέμα. Επέλεξαν να μην.

Καλα Χριστουγεννα σε φιλους και μη.....Ευχαριστω τον Yameth για το Welcome και θα ξαναμιλησουμε συντομα........

Kourbis

Ο SF ξεκινάει με κάτι που βρέθηκε στην εμπειρία του: εγώ τον πιστεύω. Ο Κουρμπής απαντά προστατεύοντας τα επιχειρηματικά του συμφέροντα: το κατανοώ.

Τις δηλώσεις των υπολοίπων να τις χρεώσουμε στο γνωστό "μίσος" για τον έλληνα έμπορο; Τάχα δε δικαιούται κάποιος να οργίζεται όταν διαβάζει μία ανώνυμη καταγγελία σε ένα φόρουμ; Για σκεφθείτε το λίγο. Τι νόημα έχουν αυτές οι σχεδόν είκοσι σελιδες;

Τζάμπα καίει η λάμπα, που λέει και το τραγούδι.

Ειρηνη ημιν..

Αντε ετσι ηρεμους και αγαπημενους να σας βλεπω και θα κερασω απαντες μελομακαρονα..

Αντε και κουραμπιεδες για τους μερακληδες..  ;D

Alex

Superfunk:Ευχαριστω φιλε μου..Να'σαι καλα..

γεννήθηκε μια αντιπαράθεση μεταξύ 2 μελών και πετάχτηκαν 500 άτομα σαν τις πορδές να σχολιάσουν...έλεος!!!!

μήπως να βάλετε υποψηφιότητα για βουλευτές??

Δυστυχώς, έτσι είναι τα fora whitenoise.  :)

Ο καθένας μπορεί να πετάγεται και να σχολιαζει επί της συμπεριφοράς των άλλων μελών. (Ενός, δύο ή πεντακοσίων).

Προσωπικά προσπαθώ (όχι 100% επιτυχώς) να το αποφεύγω.

Εσύ πως το βλέπεις? :)

harilatron είπε:
Δυστυχώς, έτσι είναι τα fora whitenoise.  :)

Ο καθένας μπορεί να πετάγεται και να σχολιαζει επί της συμπεριφοράς των άλλων μελών. (Ενός, δύο ή πεντακοσίων).

Προσωπικά προσπαθώ (όχι 100% επιτυχώς) να το αποφεύγω.

Εσύ πως το βλέπεις? :)
εμένα γενικότερα δεν μου αρέσουν οι δικηγόροι(κανένα πρόβλημα με τον κλάδο  ;D, καταλαβαίνεις τι εννοώ)

προτιμώ να καταναλώνω την ενέργεια μου στις αντιπαραθέσεις που εμπλέκομαι o ίδιος προσωπικά

εκτός αν ζητηθεί η γνώμη μου απτούς εμπλεκόμενους.

Έχεις δίκιο. Από εκεί ξεκινάνε οι περισσότερες παρεξηγήσεις.

Χρόνια Πολλά.  :)

harilatron είπε:
Έχεις δίκιο. Από εκεί ξεκινάνε οι περισσότερες παρεξηγήσεις.

Χρόνια Πολλά.  :)
thanks..U2!

panka είπε:
απο εκει και περα καποιες παρατηρησεις μου για αυτο το forum einai πως δυστυχως δεν προσπαθει να κραταει μια πιο αντικειμενικη κριτικη απεντι σε 5 πραγματα που παιζουν στην αγορα.

πχ.ΔΕΝ γινεται να γραφεις σαν modulator 'αν δεν γραφει fender πετα το'
Ελαφρως off-topic

Εγω παντως την κιθαρα μου την κρατησα παρα την συνεχομενη προβολη μηνυματων με σκοπο τη πλυση εγκεφαλου μου απο το γνωστο-αγνωστο SF!!! ;)

Καλα χριστουγεννα!!!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν θέλω να πάρω θέση στην κόντρα που δημιουργήθηκε, απλώς θέλω να σας τονίσω ότι τις αγορές σας πρέπει να τις κάνετε όλες από το Internet!

Φιλικά,

Thoman Ν. De

;D ;D ;D

Καλές γιορτές σε όλους σας και τις οικογένειές σας!!!

thecrypt13 είπε:
Δεν θέλω να πάρω θέση στην κόντρα που δημιουργήθηκε, απλώς θέλω να σας τονίσω ότι τις αγορές σας πρέπει να τις κάνετε όλες από το Internet!

Φιλικά,

Thoman Ν. De

;D ;D ;D

Καλές γιορτές σε όλους σας και τις οικογένειές σας!!!
ΛΟΛ!!! ;D ;D ;D

συγνωμη αν κανω λαθος

αλλα ηδη δεν εχουν σβηστει 2 posts?

και το ενα δεν ηταν δικο σου?
Το δικό μου δε σβήστηκε. Το τροποποίησα μόνος μου για να μη ρίξω κι άλλο λάδι στη φωτιά...Δεν είχε νόημα.

ΥΓ: Συγνώμη που αργώ να απαντήσω απλά είμαι δεν έχω PC και internet πάντα εδώ που έχω έρθει για διακοπές ...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Καλή Χρονιά σε όλους!

Μετά απο διακοπές , επιστρέφω και βλέπω

ένα θέμα με 15 σελίδες!!!!!!!!!

Για να πώ και εγώ απλά τη γνώμη μου,

είμαι απόλητα ευχαριστημένος απο τη

συγκεκριμένη μάρκα, εδώ και αρκετά χρόνια.

Δεν ξέρω τι μπορεί να εφταιξε στις λάμπες του

SF αλλά να κατηγορείς μια μάρκα επειδή σου

έκατσαν "ελατωματικές" μερικές?

Εψαξα αρκετά και σε κάποια ξένα φορουμς που

συμμετέχω και δε βρήκα καμία αναφορά.

Τι να πω; ???

Ο.Κ αν είναι να μην μιλάμε καθόλου,

λείπω τόσες μέρες και βλέπω ένα θέμα

που έχω άποψη και να

πώ οτι δεν βρήκα αναφορά σε προβλήματικες

TAD λυχνίες σε κάποιο ξένο φόρουμ.

Έπρεπε πρώτα να ζητήσω κάποια άδεια για