- Πόντοι
- 48
Θα τον καθιερώσω τον Δυσοίωνο μου φαίνεται. Να μην μου παραπονιέσαι ότι τον μοστράρω μόνο σε σένα! ;DJasemeister είπε:Ρε συ Earendil μας έχεις πάρει έναν-έναν στη σειρά να μας κάψεις![]()
![]()
Θα τον καθιερώσω τον Δυσοίωνο μου φαίνεται. Να μην μου παραπονιέσαι ότι τον μοστράρω μόνο σε σένα! ;DJasemeister είπε:Ρε συ Earendil μας έχεις πάρει έναν-έναν στη σειρά να μας κάψεις![]()
![]()
Alex_Flouros είπε:Βλεπω πως πολλοι αναφερονται στα 2-3 ατομα(μαζι με μενα) που δεν συμφωνησαν με το κραξιμο,ως υπερασπιστες του Κουρμπη...
Αν και οπως ανεφερα τον ανθρωπο τον γνωριζω,δεν εκανα ποτε προσωπικα σχολια για τον χαρακτηρα η τον επαγγελματισμο του..
Εξεθεσα τις δικες μου εμπειριες σχετικα με το θεμα που ειναι οι λαμπες και οχι ο Κουρμπης..
Για χαλαρωστε λιγακι και συγκεντρωθειτε "στο θεμα" που μπορει να βοηθησει την μουσικη κοινοτητα και οχι τις απανταχου κατινες που κανουν κρα για κραξιμο..
Μολις μαλλον θυμηθηκα γιατι σταματησα να κανω ποστ εδω και μηνες..Καποια πραγματα δεν αλλαζουν ποτε..
Καλο σκ και καλες γιορτες σε ολους..
Alex
καταρχην καλησπεριζω απαντεςtrigga είπε:Και συνεχίζουν με energizer τα καινούρια μέλη να χώνουν κατα του superfunk.
Άντε ας πούμε οτι τα νέα μέλη έτυχε να απαντήσουν αρνητικά και στο συγκεκριμένο θεμα.
Όλοι έχουν σχέση με λάμπες?Όλοι έχουν ένα λαμπάτο?Μόνο εγώ παίζω με amplitube?
Καλησπέρα και σε σέναAndyC είπε:καταρχην καλησπεριζω απαντες
κατα δευτερον, το οτι δεν γραφω σε forum κλπ, δεν σημαινει, οτι δεν γνωριζω, αυτο ισως να το καταλαβαινες και απο το ονομα που χρησιμοποιησα για να ειρωνευτω κατι...
Τα φίδια, τα έφαγε το μαύρο φίδι.mscmkr είπε:...
Λες κάτι ακατανόητα περί ανεκδότων και φιδιών αλλά για την ταμπακιέρα... νιετ.
...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ οκ... Πάσο... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑharilatron είπε:...
...
Τα φίδια, τα έφαγε το μαύρο φίδι.![]()
απλα μου εκανε τρομερη εντυπωση το οτι καποιοι τελευταια ετυχε να κραζουν προιοντα συγκεκριμενων μαγαζιων και απο την αλλη να εκθειαζουν προιοντα αλλων καταστηματων, οποτε απορω για το "ειλικρινες" του πραγματος και κατα ποσον ηταν ακρως συμβουλευτικη η κινηση...mscmkr είπε:Γιατί όλοι απλώς κάνετε ότι δεν βλέπετε τη συμπεριφορά του μουσικού εμπόρου που τίμησε το θρεντ;;;;
Αν δεν είχε αντιδράσει έτσι ο κ. Κούρμπης, με τόσο θράσος και μαγκιά, το θρεντ θα είχε τέσσερα άντε πέντε ποστς. Ο κ. Κούρμπης ήταν η αιτία που έγινε αυτός ο χαμός.
Τώρα περί των συμβουλών, ο καθένας κρίνει μόνος του ποια συμβουλή θα ακολουθήσει και ποια όχι. Εγώ πάντως σίγουρα δεν θα ακολουθήσω τη συμβουλή αυτού που έχει οικονομικό συμφέρον από την υπόθεση (Κούρμπης) και αυτών που πετάνε ονόματα για να δείξουν ότι (και καλά) "ξέρουν".
Edit: Καλά, εγώ απαντούσα σε ένα ποστ... Τι έγινε;
Φίλε frunobulax επειδή ξέρω το Αλέξη προσωπικά και γνωρίζω οτι ειναι πραγματικα gear junkie και εχει αρκετη γνωση απο ενισχυτες, κιθαρες κτλ απλως εκανε μια σιγουρα καλοπροαίρετη επισήμανση.frunobulax είπε:Με εξαίρεση το μέλος ALEX FLOUROS, ξαφνικά είχαμε νέες εγγραφες μελών, που τους ενδιέφερε ΜΟΝΟ αυτό το θέμα και κάποιος μάλιστα απο αυτούς αναρωτιέται "προς τι το μένος κατά του κουρμπή".......
ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕ τις απαντήσεις του Κουρμπή...!!!
ΟΚ, είμαι ο πρώτος που θα το πώ...? Αυτός που υπογράφει ως Κουρμπής και αυτά τα νέα μέλη είτε είναι το ΙΔΙΟ άτομο, είτε κάποιοι δικοί του ανθρώποι... (εξαιρώ και πάλι τον ALEX FLOUROS)
ΑΥΤΟ ακριβώς είναι το θέμα σε όλα όσα λέω εγώ και τόσοι άλλοι, ΟΙ ΙΔΙΟΙ και ΟΙ ΙΔΙΟΙ έμποροι, με τις ίδιες πάντα τακτικές, αφού ακόμα και μετά το τσαμπουκάδικο post του, συνεχίζει με νέους τρόπους!!!! Ο κουρμπής ΟΦΕΙΛΕΙ μια δημόσια συγγνώμη στα μέλη του φόρουμ, τουλάχιστον για να σώσει κάπως τα προσχήματα.-
EDIT: προς ALEX FLOUROS: πολύ απλοϊκή προσέγγιση απο εναν κιθαρίστα του δίκου σου βεληνεκούς να πιστεύεις πως απλα φταίγανε τα ρεύματα ενός σπιτιού......!!! λές να μην δοκιμασε αλλού? μιλάει για live, σπίτι, άλλη χώρα.......
Επίσης: το θέμα ξέφυγε απο το αν είναι καλές ή κακές οι TAD, έχω κάθε λόγο να πιστεύω πως είσαι ευχαριστημένος με αυτές, αλλά το θεμα είναι αυτός ο τύπος που απάντησε ΣΑΝ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ και με προσβλητικό ύφος.. και σε αυτό δεν παίρνεις θέση........!!!!! Εγώ τα βάζω με όλους αυτούς και όσο περνάει απο το χερι μου δεν πρόκειται να αγοράσω ούτε να επηρεάσω κανέναν να αγοράσει απο αυτούς και τους ομοίους τους! μια συγγνώμη δική του όμως, θα ανατρέψει πολλά....!!!
1. Έχεις και παραέχεις. Συμμετοχή στο forum μόνο για αγγελίες και μπηχτές.AndyC είπε:...
φιλε elavd δεν εχω καμια χολη
και φιλε harilatron, αν κοιταξεις καλυτερα ποιους κανεις add στο myspace, θα με βρεις μεσα...
...
απλα θα επρεπε να ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ για αυτα που λες...τιποτα αλλο....οτι καποιοι τελευταια ετυχε να κραζουν προιοντα συγκεκριμενων μαγαζιων και απο την αλλη να εκθειαζουν προιοντα αλλων καταστηματων, οποτε απορω για το "ειλικρινες" του πραγματος και κατα ποσον ηταν ακρως συμβουλευτικη η κινηση...