- Πόντοι
- 16
Hello! Παρηγγειλα synth απο Αμερικη και βλεπω στο track & trace της FedEx οτι δεν ερχεται κατευθειαν Ελλαδα, αλλα σταματησε στη Γαλλια και τωρα ξεκινησε απο εκει! Το δεμα θα περασει τελωνειο???
120 να ειναι, καλα θα ειναι!!! μην ειναι πολυ περισσοτερο σκεφτομαι εγω, 20 κιλα δεμα...!!!Fedex????????????????????????????
Ετοίμασε ένα πακετάκι 120 ευρώ μόνο για τα έξοδα εκτελωνισμού!
120 να ειναι' date=' καλα θα ειναι!!! μην ειναι πολυ περισσοτερο σκεφτομαι εγω, 20 κιλα δεμα...!!![/quote']Fedex????????????????????????????
Ετοίμασε ένα πακετάκι 120 ευρώ μόνο για τα έξοδα εκτελωνισμού!
Δεν είναι καθόλου καλά!!
120 χαράτσι θα δώσεις μόνο για τον εκτελωνισμό(μια υπηρεσία που τα ελτα χρεώνουν μόνο 6 ευρώ!!)!! + τους φόρους που είναι 25% πάνω στην δηλωμένη αξία μαζί τα μεταφορικά!
Ούτε 4 μήνες δεν έχω στο φόρουμ' date=' κι όταν τα λέω εγώ γίνομαι σπασίκλας και κακός!! Κεφαλαία, greeklish, ερωτήσεις για delay, overdrive, το καλύτερο distortion πετάλι, μαγνήτες, το φτηνότερο και πιο συμφέρον usb interface - εξωτερική κάρτα ήχου, Θωμά, Paypal, Ebay, δώρα και δηλωμένες αξίες, τελωνεία (και τα... τελώνια που ζουν εκεί μέσα), αν πρέπει να πάρουν tonelab ή πεταλια πάνω σε solid state ή λαμπάτο, τον καλύτερο sequencer, digital versus analog, ξύλα, την καλύτερη και πιο συμφέρουσα tele, το κακό quality control των Gibson, την καλύτερη επιλογή λαμπάτου κάτω των 1000 ευρώ... Kανονικά θα έπρεπε να υπάρχει ένα μισητό [b']POPUP[/b] παράθυρο στο φόρουμ που να τα υπενθυμίζει (και πάλι δλδ...) Τεσπα, θα μου πειτε αν είναι έτσι ας κλείσει το φόρουμ αφού έχουν συζητηθεί τα πάντα, όμως δεν είναι έτσι γιατί ούτε κατά διάνοια έχει γίνει κάτι τέτοιο!τα εχουμε πει ΧΙΛΙΑΔΕΣ φορες....
http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2770
Ρε superfunk' date='πολλες δημοσιεύσεις εχεις.Δεν γινεται να σου σβησει 4,5 χιλιαδες ο Αρχηγος για να μην νιωθουμε δεος.....[/quote']
πως ειναι δυνατον να ΜΗΝ εχω αφου οι 4500 ειναι περι ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ & ΔΑΣΜΩΝ.... :lol: :lol:
Καθόλου... Σκέψου ότι για ένα interface 8 καναλιών για Pro Tools TDM (rack μεγέθους 1U) που ήρθε με Fedex, με χρεώσανε 230 ευρώ ενώ το interface έκανε 180 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά!!! 8O280 eurosδεν ειναι λιγο υπερβολικοι???????????????????????????????