Ευχαριστώ καταρχήν για τις απαντήσεις. Κατά δεύτερο έχω μείνει έκπληκτος για την κατάσταση που επικρατεί στο site εδώ και αρκετό καιρό. Στασιμότητα, στασιμότητα και τίποτα άλλο. Έχουν γίνει θέμα αν κάποιος έφυγε γιατί κουράστηκε αν θα μείνει κ.λ.π σελίδες ολόκληρες και ουσία καμία. Νόμιζα ότι το site αναφέρετε σε θέματα μουσικής, ηχοληψίας και άλλα παρεμφερή, αλλά έχει καταλήξει σε καταστάσεις Τατιανας Στεφανιδου. Όλοι σχεδόν έχουν ύφος μεγάλου και τρανού ο τα ξέρω όλα είμαι πάνω από όλα και δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου. Κάποιοι άτυχοι που ρώτησαν κάποια πράγματα είδα να έχουν μια αντιμετώπιση με πολύ υπεροψία του στυλ τι ρωτάς τώρα, διάβασε κανένα manual και πολύ κλασικό παράδειγμα ήταν για μένα η ερώτηση κάποιου φίλου που ρώτησε (Μήπως μπορείτε να μου εξηγήσετε πώς μπορώ να ηχογραφήσω την έξοδο του VST INSTRUMENT σε ένα κανάλι Audio, Real time και όχι να το κάνω πρώτα export και μετά import ; Ποιά βήματα θα πρέπει να ακολουθήσω

που ήταν και δική μου απορία και τρόμαξα όταν πήρε την εξής απάντηση (Φτιάξε ένα καινούριο stereo audio track και δώστου input πχ το stereo input 2. Μιούταρε το και κάντο arm. Τώρα πήγαινε στο Audio channel strip του vst και δώστου έξοδο πχ stereo out 2. Πάτα record και βουαλά !). Βέβαια δεν κατάλαβε τίποτα όπως και εγώ αλλά η απάντηση στην συνεχιζόμενη απορία του ήταν Π.Μ(Πολύ Μ……). Μπράβο ρε φίλε πολύ σε χαίρομαι. Νομίζει ότι επειδή εκείνος ξέρει τι εννοεί το καταλαβαίνουν και οι άλλοι. ¶ντε γεια καιμενε και μάθε όταν εξηγείς κάτι να γίνεσαι αντιληπτός από τους άλλους και όχι να είσαι στον κόσμο σου.
Είχα την ατυχία να μην μπορώ να μάθω Αγγλικά λόγω οικονομικών δυσκολιών της οικογένειας μου (αλλά ξέρω υπάρχουν αρκετοί εκεί έξω) για να μπορώ να μπαίνω σε ξένα site για να λύνω τις απορίες μου και έτσι περιμένω μήπως και κάποιος έχει την καλή διάθεση και γράψει κάτι που να μου ανοίξει τα μάτια και με βοηθήσει. Παλιά γραφόταν και κανένα άρθρο από κάποιους, αλλά τώρα τελευταία τίποτα.
Έρχομαι σε ένα άλλο θέμα τώρα. Πολύ γελάω μα παρά πολύ, όταν κάποιος αναφέρεται σε πειρατικά προγράμματα που πέφτουν όλοι επάνω του και του φωνάζουν διάφορες παπαριες. Έλεος τώρα ρε παιδιά, οι πάντες μα οι πάντες μηδενός εξαιρουμένου έχουν πειρατικά, εκτός του Βαρδινογιάννη και κάποιων άλλων συγγενών και φίλων του, όποτε ποιος ο λόγος της κατακραυγής ειδικά από τους modulators( γιατί εσείς δεν έχετε; Χα χα χα χα χα).Καταλαβαίνω ότι πρέπει να δείξετε ότι είστε αδιάφθοροι αλλά με μέτρο. Ποιος έχει να δίνει σήμερα τόσες χιλιάδες ευρώ για ένα πρόγραμμα και να μην ξέρει κιόλας αν του κάνει , γιατί κακά τα ψέματα με μια παρουσίαση ενός προγράμματος που θα σου κάνει ένας πωλητής ( που σίγουρα θα είναι άσχετος η θα βαριέται) σιγά μην βγάλεις και συμπέρασμα αν είναι αυτό που θες. Ας είμαστε σοβαροί. Τέλος πάντως την απάντηση στο ερώτημα μου την βρήκα μόνος, μετά από ώρες ψαξίματος και από ότι κατάλαβα είναι η ίδια για όλα τα Synths, όποτε οποίος φίλος την χρειάζεται θα του την δώσω. ΑΣΧΕΤΟ. Κάποιος φίλος μου είχε στείλει email και με ρωτούσε πώς να αλλάξει το floppy disk στο SY 77 (μου φαίνεται τον λέγανε Βασίλη) θα του πω ότι βρήκα τον τεχνικό ξανά που μου άλλαξε στο δικό μου και αν ακόμη ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου. ΑΥΤΑ.