Ε ναι, γι' αυτό ανέφερα και τα στοιχεία που λες τα οποία κάνουν τα ray-status να μοιάζουν. Δηλαδή παχύ μπράτσο με μεγάλο radius.X-minor είπε:Εκτός από το spacing (που παρεμπιπτόντως δεν νομίζω να μη σε βολέψει το stingray), κοίτα και το neck profile καθώς και το radius, ακόμα και τα τάστα. Τα πάντα μπορεί να κάνουν τη διαφορά.
Μπερδεύεσαι, το μπράτσο δεν ξεκινάει από την E αλλά έχει και 5mm απόσταση στις άκρες μέχρι την χορδή.Thkioups είπε:43mm στο nut από Ε σε G??? Τεράστιο είναι. Μάλλον κάποιο λάθος κάνεις.
Πρόσεξα τώρα και την πρώτη απάντηση σου. Άρα 3Χ11=33mm θα εννοείς.
Όλοι οι συνδυασμοί είναι πλέον διαθέσιμοι και στο πεντάρι και στο τεσσάρι. Τώρα όσο αναφορά την ποιότητα εγώ βλέπω τραγικά πράγματα στα καινούργια stingray αλλά αυτό είναι θέμα συζήτησης από μόνο του.KERMITT είπε:Κοιτα το παντως, για το 5αρη δεν το συζηταω παρτο με κλειστα τα ματια βγαζει οτι ηχο θες.. ετσι ειναι και το 4ρη..απλα μαλλον δεν θα εχει το switcher για τους μαγνητες
Όταν λέω καινούργια εννοώ από τα μέσα 2006 και μετά που η musicman (η ernieball βασικά) άρχισε αλλάζοντας το πλαστικό κάλυμμα του μαγνήτη με ένα εντελώς φτηνιάρικο και μετά ακολούθησαν χάλια pots με υποβαθμισμένα ηλεκτρικά και γενικά το όλο θέμα hardware έδινε μια αίσθηση far east! Αν παίξεις ένα stingray αρχών τις δεκαετίας και μετά πας σε ένα κατάστημα και δοκιμάσεις ένα καινούργιο θα καταλάβεις τι θέλω να πω. Δεν τίθεται θέμα ποιότητας κατασκευής και ήχου, αλλά αισθητικής περισσότερο. Όταν δίνεις όμως 1500-2000 για ένα όργανο σε πειράζει και η παραμικρή αίσθηση του φθηνού!Thkioups είπε:Τι είδους τραγικά δηλαδή? Για πες, μέσες άκρες.
Λόγω τιμής βέβαια δεν μιλάω για καινούριο. Μιλάω για δεύτερο χέρι από ebay, οπότε οτι διαθέτει το μαγαζί.
Οταν λες καινούρια, από πότε περίπου και μετά?
Προτιμότερο ένα του π.χ 1990 από του 2004-5?