Stratocasterισιος ηχος

dimitris007

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Κλασσικό θέμα συζήτησης και ίσως δεν υπάρχει σωστή απάντηση, αλλά τι μαγνήτες θα επιλέγατε για Stratocasterισιο ηχο τυπου Hendrix Frusciante?

Δεν είμαι ειδικός, αλλα ο,τι κλασικό σετ και να βάλεις (texas, fat 50s, 57/62, noiseless κλπ) θα σου δώσουν τον κατάλληλο ήχο, ΕΑΝ έχεις τα σωστά πετάλια και ενισχυτη, και φυσικά ΕΑΝ παίξεις με τον κατάλληλο τρόπο (ώστε να βγάλεις ήχους κοντά στους ορίτζιναλ).

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Like
Reactions: dimitris007
 SF, υπαρχει κατι σε αυτο το στυλ αλλα με RWRP μεσαιο; Καλο το vintage correct, αλλα ειναι πολυ χρησιμο ΙΜΗΟ.

Οι αγαπημενοι μου στρατ μαγνητες ακομα κ συγκρινομενοι με μπουτικ (………) επιλογες ειναι οι duncan ssl1. Γνωστη κ η ιστορια που ο ιδιος ο Frusciante εχει διηγηθει, νομιζοντας οτι η vintage strat του εχει καποιους μαγικους vintage μαγνητες της εποχης, εως οτου ανακαλυψε οτι ειχε γινει retrofit με guess what???? Duncan SSL1

• Συμφωνώ
Reactions: Superfunk
 SF, υπαρχει κατι σε αυτο το στυλ αλλα με RWRP μεσαιο; Καλο το vintage correct, αλλα ειναι πολυ χρησιμο ΙΜΗΟ.

Duncan SSL1

Ή αυτοί

υπαρχει κατι σε αυτο το στυλ αλλα με RWRP μεσαιο;
https://www.fender.com/en-CZ/parts/pickups-preamps/custom-shop-custom-54-stratocaster-pickup-set/0992112000.html

τι μαγνήτες θα επιλέγατε για Stratocasterισιο ηχο τυπου Hendrix Frusciante?

Όπως είπε κι ο SF μακριά από hot μαγνήτες τύπου texas specials. Επίσης δε θέλουμε τονισμένα μπάσα οπότε τα διάφορα fat είναι επίσης εκτός. Noiseless μακριά επίσης.

classic λύσεις από τη fender για τέτοιου τύπου low output μαγνήτες είναι οι 57/62, οι cs 69 και cs 54. Εγώ εκεί θα πήγαινα με κλειστά μάτια.

Αν πάμε σε άλλες μάρκες και ειδικά αν βάλουμε και μπουτικομαγνήτες, οι λύσεις είναι κυριολεκτικά εκατοντάδες.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα