ΣΤΡΑΤΙΕΣ

samy paraga

Μέλος
Πόντοι
36
Συμμετέχουν οι γνωστοί ύποπτοι 8)

Στο μπάσο ο ογκόλιθας Terry Roscoebeck5

Στο πιάνο ο άνθρωπας με τη μοναδική λάμψη coz dr

Μίξη και παραγωγή ο Πέτρος ο μεγαλοπρεπής Digisilence

Κιθάρες φλογέρα :o Samy Paraga

Σάμυ έσκισες, μού θύμισες λίγο τον Άσημο στον αφηγηματικο τρόπο

Η παραγωγη πολύ καλή απο τα όργανα ξεχώρισα τα πλήκτρα :D

nasokosm είπε:
Σάμυ έσκισες, μού θύμισες λίγο τον Άσημο στον αφηγηματικο τρόπο

Η παραγωγη πολύ καλή απο τα όργανα ξεχώρισα τα πλήκτρα :D
Γιατί μπορώ να τραγουδήσω κι αλλιώς?  ;D ;D ;D

Ο Κώστας είναι καταπληκτικός μουζικός λαίμαι, όπως και ο Παρτέρης, ο οποίος σε τούτο το άσθμα είναι λίγο πιο πίσω, μιας και πέσανε πολλά όργανα.

Ο Πετράν είναι μαέστρος της κονσόλας.

Τους ευχαριστώ, όπως κι εσένα Νάσο. Έτσι κι αλλιώς τι πλάκα μας κάνουμε, παίζουμε μουσικούλες, πίνουμε κανά τσιπουράκι κι εγώ μαζεύω τα εκατομμύρια απ τις πωλήσεις  ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
Γιατί μπορώ να τραγουδήσω κι αλλιώς?  ;D ;D ;D

όπως και ο Παρτέρης, ο οποίος σε τούτο το άσθμα είναι λίγο πιο πίσω
μήπως τον μπερδεύει η φλογέρα?

samy paraga είπε:
Αφτό είναι δάσκαλε το έπιασες με τη μία λαίμαι  ;D
...ξέρω έναν καλό...να τον στείλεις φροντιστήριο ;)

παλι νεκρούς ανέστησε ο digisilence............... Φοβερός. Απίστευτο!!!

cos_dr είπε:
παλι νεκρούς ανέστησε ο digisilence............... Φοβερός. Απίστευτο!!!
Απολύεσαι, πέρνα αύριο το πρωί απ το λογιστήριο των Paragas  να πάρεις την αποζημίωσή σου  ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
Απολύεσαι, πέρνα αύριο το πρωί απ το λογιστήριο των Paragas  να πάρεις την αποζημίωσή σου  ;D ;D ;D
γιατι ρε φιλε? Ετσι ξηγιέσαι? χαχαχαχαχαχ Ετσι κανετε εσεις οι μεγάλοι καλλιτέχνε.... μας ξεζουμιζετε εμας τους φτωχους και μας πετατε στα σκουπιδiα επειδής δηλαδή ειπαμε και μια κουβέντα παραπάνω χαχαχαχα

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
cos_dr έγραψες.....υποκλίνομαι ταπεινά! Terry, wish you were...... ::)  Σάμυ, παρ'όλη την γυαλιστερή-φανταστική παραγωγή, τους εξαιρετικούς μουσικούς (ωραίες κιθάρες και πνευστά... ;) 8)) εξακολουθείς να μας εκπλήσσεις...αρνητικά..... πόσο καιρό ήθελα να το γράψω αυτό! 8) ;D ;D ;D  Να δω με τέτοια τραγούδια πως θα πλερώσεις τους μουσικούς σου!

ξερεις τι μου αρεσει σε αυτο το κομματι. Στο τελος αυτα που παιζει ο πληκτράς. Αυτη η............αναμικτη μίξη κλιμάκων. χαχαχαχαχα

cos_dr είπε:
ξερεις τι μου αρεσει σε αυτο το κομματι. Στο τελος αυτα που παιζει ο πληκτράς. Αυτη η............αναμικτη μίξη κλιμάκων. χαχαχαχαχα
Δεν ξέρω αω δε το κατάλαβες παλιοαλήτη, αλλά απολύεσαι λαίμαι  ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
Δεν ξέρω αω δε το κατάλαβες παλιοαλήτη, αλλά απολύεσαι λαίμαι  ;D ;D ;D
Χωρις αποζημιωση η απολυση καθίσταται άκυρη. 

Πως τα κατάφερες ρε Σαμυ και έκρυψες το Φιρίκι σε ενα σχόλιο... Τι να πω?

Πως τα κατάφερες ρε Πέτρο και έκρυψες το μπάσο στις στρατιές... Τι να πω?

Απολύεστε αμφότεροι...

samy paraga είπε:
Και το φλιπ σάιντ του σιγκλέτου λαίμαι  ;D
για την αλλη πλευρα του δισκου σε βρίσκω σε μια απο τις καλυτερες σου στιγμες. Πολύ καλο . Μπράβο παλι digisilence χαχαχαχχααχα

Samy, ειναι παρα πολυ καλο, πολυ καλες θεματικες επιλογες και ερμηνεια πολυ ενδιαφέρουσα. εμπνευσμένο. Πολύ το γουστάρω.

Aρρωστακι(καλο δηλ).

Λιγο με δυσκολευει η φωνη που "μετεωριζει",αλλα ετσι ειστε εσεις οι καλλιτεχναι,δε σας καταλαβαινουμε οι κοινοι θνητοι. ;D ;D

Μπραβο σε ολους σας παλικαρια!

gvour είπε:
Aρρωστακι(καλο δηλ).

Λιγο με δυσκολευει η φωνη που "μετεωριζει",αλλα ετσι ειστε εσεις οι καλλιτεχναι,δε σας καταλαβαινουμε οι κοινοι θνητοι.
Μέχρι χθες ο προαγωγός ήθελε να με στείλει έναν μύδι οδηγό για να ξαναγράψω τη φωνή. Είχε καταλάβει πως όταν την έγραψα έψαχνα τη μελωδία ;D ;D ;D

Δεν θα μπορούσα να τη ξαναγράψω, δεν ξέρω να τραγουδάω, απλά προτίμησα να τη κρατήσω έτσι, γιατί κάποια σημεία με άρεσαν και δεν μπορούσα να τα επαναλάβω, κάθοσον, άντε να θυμηθώ ποιό απόσταγμα και σε τι δόσεις είχα πιεί εκείνο το βράδυ  ;D ;D ;D

Για το δε φιρίκι που λέει ο απολυμένος πιανίστας, ήταν μια φάση που χαζογρατζούναγα κάποιες νότες και άνοιξε ο Ντίνος το θέμα με το Φιρίκι, άνοιξα τη Γουικιπίδια, έκανα μια συρραφή των λεγομένων περί φιρικιού και βγήκε το χασαποσέρβικο.

Σιγά μη του δώκω και ποσοστά του μπαγλαμά  ;D ;D ;D

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
30
Εμφανίσεις
5K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back