Στουντιο για ηχογραφηση τραγουδιων

makaveli

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Καλημερα παιδια!Ειμαι κιθαριστας ο οποιος θελω να γραψω τα τραγουδια μου σε σχετικα οικονομικες τιμες!Θελω την βοηθεια σας αμα μπορειτε να μου πειτε καποια στουντιο που να μπορουν να με βοηθησουν σε σχεση με την ενορχηστρωση των κομματιων(αν και εχω μια ιδεα για το πως θελω να ειναι)!

Σας ευχαριστω προκαταβολικα!

Καλημερα φιλε.Εχθες ημουν στα ΝΕΚΥΙΑ STUDIOS και ακουσα ηχογραφησεις που εχει κανει εκει.Πολυ καλη δουλεια κ καλες τιμες.http://www.facebook.com/media/set/?set=a.488069926255.263076.261532721255

Μιλα με τον Παναγιωτη.Πες του οτι σε στελνει ο Γιωργος ο ντραμερ που ηταν χθες εκει.

Επαγγελματικη δουλεια κ πολυ καλα μηχανηματα.Επισης μπορει να σε βοηθησει κ με ενορχηστρωση.Κανε μια δοκιμη...

Καλως τον

Σε Αλεξανδρουπολη?

Καβαλα?

Θεσσαλονικη?

Κατερινη?

Λαρισα?

Βολο?

Λαμια?

Αθηνα δεν ρωταω γιατι βρωμαει ο τοπος ;D

Κορινθο?

Πατρα?

Τριπολη?

Πυργο?

Καλαματα?

Σπαρτη?

Χανια?

Ηρακλειο?

παιδια ευχαριστω πολυ για τις τοσο αμεσες απαντησεις!αρχικα αθηνα ψαχνω οποτε μαλλον ειμαι τυχερος απο θεμα επιλογων!Παιδια το βασικοτερο θεμα μου ειναι οτι εχω γραψει μουσικη και στιχους αλλα τα εχω ακουσει μονο με μια ακουστικη η εστω ηλεκτρικη κιθαρουλα!Νομιζω πως το σημαντικο ειναι(και διορθωστε με αν κανω λαθος, η δωστε μου εναλακτικες) να ακουσω τα κομματια να παιζονται με ντραμς,μπασο κτλ και το προβλημα ειναι οτι δεν εχω ατομα ωστε να μπορεσω να τους πω....

Ομορφα και τωρα περιοχη που σε βολευει για να αρχισουν οι απαντησεις να τρεχουν.

pkole είπε:
Σου έστειλα πμ (μην κατηγορηθούμε και για διαφήμιση ;D )
Ιιιιιιι... ντροπη! Φανταζομαι οτι θα εχει πλεον μπουκωσει το γραμματοκιβωτιο του makaveli  ;D

digisilence είπε:
Ιιιιιιι... ντροπη! Φανταζομαι οτι θα εχει πλεον μπουκωσει το γραμματοκιβωτιο του makaveli  ;D
:-[ :-[ :-[ ;D ;D ;D

Πέρα από την πλάκα πάντως, θεωρώ απίστευτο πλεονέκτημα να μπορεί ο εκάστοτε συνθέτης να ηχογραφήσει-ενορχηστρώσει ένα κομμάτι του χωρίς να πουλήσει το νεφρό του.

Οι πολλές επιλογές είναι ευλογία.

Σίγουρα βέβαια, η πληθώρα επιλογών σημαίνει και μεγάλες πιθανότητες "αποτυχίας", αλλά νομίζω ότι ο καθένας επιλέγει και κρίνει βάσει των αναγκών και των δυνατοτήτων του.

Καλή τύχη λοιπόν.

Σημερα νομιζω οτι εχουν αλλαξει καπως τα πραγματα. Αυτος που δινει το νευρο του δεν ειναι

ο συνθετης...

digisilence είπε:
Σημερα νομιζω οτι εχουν αλλαξει καπως τα πραγματα. Αυτος που δινει το νευρο του δεν ειναι

ο συνθετης...
Εντάξει, αλλά σκέψου να ήσουν συνθέτης παλιότερα και να ήθελες να ακούσεις τα τραγούδια σου ενορχηστρωμένα και παιγμένα έστω και σε μορφή demo.

Ήταν πολύ πιο δύσκολο και ακριβό από ότι είναι σήμερα.

Επίσης αυτοί που υποννοείς ότι επιβαρύνονται οικονομικά της παραγωγές (φαντάζομαι εννοείς τους τραγουδιστές) μπορούν να της κάνουν πολύ πιο οικονομικά απ' ότι παλιότερα.

Με 10-15 χιλιάρικα το πολύ, έχεις φουλ παραγωγή με τους καλύτερους μουσικούς.

Αν θες να κινηθείς και πιο οικονομικά, πάλι γίνεται.

Φτιάχνεις μια ωραία μπάντα και γράφεις όλα τα κομμάτια μια κι έξω και σου έρχεται τζάμπα.

Ή μπορείς να κινηθείς στη φάση programming κλπ που είναι ακόμα πιο οικονομικά.

Γενικά θέλω να πω ότι επιλογές υπάρχουν για όλα τα πορτοφόλια κι αυτό το θεωρώ πλεονέκτημα.

Υ.Γ. Καταφέραμε να το σκίσουμε το θέμα του ανθρώπου ;D

pkole είπε:
Γενικά θέλω να πω ότι επιλογές υπάρχουν για όλα τα πορτοφόλια κι αυτό το θεωρώ πλεονέκτημα.
Κι εδω λοιπον ερχονται αυτοι και τα νεφρα τους για να μπορεσουν να κρατησουν την

επενδυση που εχουν κανει ::)

Υ.Γ. Καταφέραμε να το σκίσουμε το θέμα του ανθρώπου ;D
Θες να σπαμαρουμε καπου αλλου?;D

digisilence είπε:
Κι εδω λοιπον ερχονται αυτοι και τα νεφρα τους για να μπορεσουν να κρατησουν την

επενδυση που εχουν κανει ::)
Α, εσύ εννοούσες τους σε εισαγωγικά ή εκτός εισαγωγικών στουντιάρχες;

Σήμερα με ελάχιστα έξοδα μπορείς να στήσεις ένα πολύ συμπαθητικό ερασιτεχνικό στούντιο (καταλληλότατο για demo).

Επίσης, η δημιουργία και συντήρησης ενός καλού project studio, είναι επίσης εφικτή.

Τώρα μην πάμε στα μεγάλα στούντιο γιατί εκεί μιλάμε για μαυρίλα.

Πολύ δύσκολα συντηρούνται (αν συντηρούνται) αυτά που ήδη υπάρχουν.

Φυσικά δε συζητάμε για τη δημιουργία νέων μεγάλων στούντιο (βλέπε Sierra, Polysound, Columbia κλπ).

Σχεδον συμφωνουμε αλλα οχι απολυτα. ;)

Παω να δωσω το νεφρο μου :P

Χαιρεται 8)

digisilence είπε:
Σχεδον συμφωνουμε αλλα οχι απολυτα. ;)
Αυτό είναι πολύ καλό.

Παω να δωσω το νεφρο μου :P
Χαιρεται 8)
;D ;D ;D

Πόσο πάει το νεφρό τη σήμερον ημέρα;

Εγώ το είχα δώσει παλιότερα, προ κρίσης.

Ασε φιλαρακι. Πανω που ειχα κλεισει τζιμανι τιμη τελικα προτθμησαν την αιμοκαθαρση

τους ερχεται πιο φτηνα >:(

Το παραπαγωσα εεε???  μπρρρ :-\

digisilence είπε:
Ασε φιλαρακι. Πανω που ειχα κλεισει τζιμανι τιμη τελικα προτθμησαν την αιμοκαθαρση

τους ερχεται πιο φτηνα >:(

Το παραπαγωσα εεε???  μπρρρ :-\
Συ είπας ;D

Αν θες πραγματικά οικονομικά και με μεγάλη γνώση σε ενορχήστρωση, ήχο κτλ σου προτείνω με χίλια να πας στην Άνοιξη στο http://www.northside.gr/pages/gr/archiki.php.

ps: Και ναι, να κάνουμε διαφήμιση σε κάποιον που αξίζει..

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back