Reply to thread

Φίλε μου αν και ταλαιπωρήθηκα τελικά το μηχάνημά μου δουλέυει τα pro tools LE 8. Για τις λεπτομέρειες του στησίματος και χωρίς να είμαι υπεύθυνος μια και το έφτιαξε ένας φίλος μου . Έχω λοιπόν τροφοδοτικό 600w, CPU quard core 9650, Μητρική asus extreme 2 ή κάπως έτσι αν το έπιασα καλά ;D και ραμ 4gb   . Σίγουρα ξέρω ότι παίζουν μόνο σε windows xp  8) ,για τα 7 δεν έχει βγάλει αναβάθμιση . Η κάρτα γραφικών δε με απασχολεί ,εκτός αν εσύ θες να ασχοληθείς και με βίντεο εφαρμογές . Πάντως μπορείς να δεις από τις απιτήσεις του προγράμματος . Εγώ απλά σου μετέφερα -στο περίπου και ρωτώντας ,γιατί είμαι άσχετος με κομπιούτερ- με τι τρέχω το πρόγραμμα .

Το σίγουρο είναι ότι σε περιβάλον ΜΑΚ η δουλειά γίνεται και χωρίς τη βοήθεια ανθρώπου που να είναι εξπέρ στα κομπιουτερίστικα κόλπα . Επίσης άλλαξα και μια κάρτα ήχου -αλλά ξέχασα να ρωτήσω ποιά βάλαμε ;D, βασικά δε πλήρωσα και τπτ- και χρησιμοποιώ και το Mbox mini 2 .

Αν χρειαστείς κάτι ευχαρίστως να ρωτήσω τον άνθρωπό μου και να σου πω  ;D

Το ανάποδο με τα προ τουλς ισχύει με το κιου μπέις , απ όσο έχω ακουστά ,δλδ το κιουμπέις δουλεύει καλύτερα σε περιβάλον γουίντοους ,μια και είναι φτιαγμένο γι αυτά

ΥΓ όταν λέω δε πλήρωσα τπτ εννοώ για τις αναβαθμίσεις στο κομπιούτερ και όλη τη δουλειά που έκανε ο φίλος για να φορτώσει το πρόγραμμα ,μια και χρειάστηκε να κάνω μέχρι και φορμάτ για να βγάλω τα 7 και να βάλω ξανά ΧΡ

Back