Στίχοι που μας έχουν σημαδέψει.

Haris

Ενεργό μέλος
Πόντοι
198
Μην αρχίσετε να ψάχνετε τη δισκογραφία του Dylan ή του Hamill.

Δεν εννοώ, στίχοι που μας έχουν σημαδέψει/διαμορφώσει συναισθηματικά, ιδεολογικά ή άλλως πως. Αυτά είναι βαριά θέματα κυριακάτικα.

Μιλάω για στίχους που να ακούς τον πρώτο και να μην υπάρχει περίπτωση να σκεφτείς τίποτα άλλο εκτός απ' τον επόμενο. Βλ. "Ποια Ελένη;" αλλά στο πιο ...στιχουργικό του.

Π.χ. αναρωτιέμαι αν θα υπάρξει κάποια εποχή που θα βλέπουμε "She loves you" και δεν θα σκεφτόμαστε "Yeah, yeah, yeah".

Π.χ. αναρωτιέμαι αν θα υπάρξει κάποια εποχή που θα βλέπουμε "She loves you" και δεν θα σκεφτόμαστε "Yeah, yeah, yeah".

Κάτι σαν αυτό που κάνουν οι τραγουδιστάδες στην σκηνή, όταν λένε την μια φράση, και περιμένουν από το κοινό να τραγουδήσει την συνέχεια?

I can't get no .....

Κάτι σαν αυτό που κάνουν οι τραγουδιστάδες στην σκηνή, όταν λένε την μια φράση, και περιμένουν από το κοινό να τραγουδήσει την συνέχεια?

I can't get no .....
Ναι. Στυλ "Δικό σας..." αλλά στο πολύ διαδεδομένο. Όχι για κολλημένους που ξέρουν απ' έξω όλο π.χ. το Thick as a Brick.

Αυτό το Αη Καντγκέτνο πάντως δεν το 'πιασα. Καθολικός άγιος;  :classic_biggrin:

Λα λαα λαλα λα λάηφ ις λάηφ λα λαα λαλα λα νεβερακομπαλαη λα λαα λα λα λα

Wake me up...................................

Darling you 've got to let me know......................................

oh we walfway there......................................

girl you know it's true................................................

Συμπληρώστε σωστά τα κενά και ένας ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟΣ  κερδίζει καφέ και φωτογράφηση  με τον cos_dr στο θρυλικό home studio του.

χαχαχαχαχαχαχαχα

Με ζαλίζει η ομορφιά σουτο καυτό το φόρεμα σουκαι στο μπαρ όταν χορεύειςμάτια μου γλυκά, με τρελαίνειςΆιντι μάλετσικουλατα, τσίκι τατσίκι τσίκι τσίκι ταάιντι μάλετσικουλατα, τσίκι τατσίκι τσίκι τσίκι ταΈρωτά μου, ομορφιά μουμου ‘χεις κάψει την καρδιά μουκάνε κάτι, κινδυνεύωπώς να σου το πω, σε λατρεύω!Άιντι μάλετσικουλάτα, τσίκι τατσίκι τσίκι τσίκι ταάιντι μάλετσικουλάτα, τσίκι τατσίκι τσίκι τσίκι τα

Μου έρχονται, χαζοί στίχοι, στο μυαλό που δεν θέλω να αναφέρω.

Έτσι θα το <<βαρύνω>>λίγο και θα πώ:

"Let me forget about today, until tomorrow"από το "Mr Tambourine man".

Δεν ξέρω,αλλά είναι ο πρώτος στίχος, που μου έρχεται στο μυαλό.

Διακόσια στη στροφή και με ρωτάνε ....
Αυτο το έχω μάθει απ' έξω όλο.

23.000.000 views και συνεχίζει ο Sin Boy ακάθεκτος. χαχαχαχαχαχαχαχα

Αυτός να κατέβει τώρα για δημοτικός σύμβουλος να κλάψουν μανούλες λολ

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ρε σεις, κάντε το λίγο πιο δύσκολο. "200 στη στροφή και με ρωτάνε..." λέει ο ένας, (@fusiongtr), ολόκληρο μεταμοντέρνο ποίημα βάζει ο άλλος (@Jazzjoker). Γράψτε ρε παλικάρια μόνο "200..." και "Άιντι μάλε..." αντίστοιχα για να μας κάνετε να το ψάξουμε.

Και συνεχίζω: Mamaa... 

1. Ο Πασχάλης ο Τερζής τραγουδά: "Ο δικός μου ο δρόμος, μ' έχει χρόνια διαλέξει / στην οδό γράφει "μόνος"επικίνδυνη λέξη" και εσύ φυσικά ακούς: "Ο δικός μου ο δρόμος, μ' έχει χρόνια διαλέξει / στην οδό Γραφημόνος επικίνδυνη λέξη". Το τραγουδάς όσο είσαι πιτσιρίκος, καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά δεν το ψάχνεις παραπάνω. Μεγαλώνεις, έχεις youtube και πετυχαίνεις τυχαία ένα βίντεο με ροζ γράμματα και φόντο πανσέληνο, να γράφει τους στίχους. Οπότε τσεκάρεις τι πραγματικά έλεγαν, συγκλονίζεσαι, αλλά δεν μπορείς να το μοιραστείς, μη σε περάσουν και για χαζό. Χρόνια μετά που το βγάζεις από μέσα σου, συνειδητοποιείς ότι σχεδόν όλοι τραγουδούσαν το ίδιο με σένα.

πηγή: provocateur.gr

Ντιμπι ...

Ωπωπω ....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back