- Πόντοι
- 38
Εμένα αυτό που μου αρέσει πάρα πολύ ρε παιδιά' date=' είναι ο όγκος που δίνει η ορχήστρα, τόσο στο κομμάτι αυτό όσο και γενικότερα...Και ο Vai (παραδόξως) νομίζω σεβάστηκε το γεγονός ότι παίζει με ορχήστρα και όχι με τους κολλητούς του, και στάθηκε αξιοπρεπώς[/quote']
παραδοξως; :!:
εισαι αμαρτωλοςγενικώς μου την ψιλοδίνει ο vai αλλά εδώ σε αρκετά σημεία ήταν πολύ καλός...
Πάνω που πήγα να το ποστάρω με πρόλαβες! :wink:εισαι αμαρτωλοςγενικώς μου την ψιλοδίνει ο vai αλλά εδώ σε αρκετά σημεία ήταν πολύ καλός...
http://www.youtube.com/watch?v=f1VjwciFLAg
Δηλαδή ο Malmsteen τι είναι;;;; :lol: :lol: :lol:exarhe και γαμώ τους κιθαρίστες είναι αλλά μου τη δίνει η όλη εικόνα του όταν παίζει.....
είναι και ψωνάρα
Παραδόξως για τη δική μου και μόνο άποψη. Πιστεύω ότι ο Vai' date=' για το δικό μου και μόνο γούστο, κάνει λίγο σαν...πως να το πω κομψά...λίγο εγκχμ...ξεχαρβαλωμένος τέλος πάντων στη σκηνή πάνω, σε αντίθεση με το βίντεο εδώ που στέκεται σοβαρός απέναντι στο κομμάτι του τόσο στο παίξιμο, όσο και στο στήσιμο.[/quote']
Αναρωτήθηκες ποτέ μήπως υπο άλλες συνθήκες δεν τον ξέραμε καν τον τύπο αν ήταν "σοβαρός";;;Αν δεν ήταν "σοβαρός" ούτε έτσι στη σκηνή θα ήταν ούτε θα έπαιζε έτσι :wink:
αναφέρθηκα στον vai και όχι στον malmsteen (φυσικά είναι και αυτός)Δηλαδή ο Malmsteen τι είναι;;;; :lol: :lol: :lol:
εγω πιστευω οτι ο vai ειναι υπερεκτιμημενος και οτι δεν εχει ουτε συνθετικη ικανοτητα ουτε feel στο παιξιμο του...επισης ειναι καγκουρας' date='ψωνιο και παιρνει γκριματσες σε νοτες που παιζει ενω θα επρεπε να μενει σοβαρος και να μην κανει αυτα τα καραγκιοζιλικια..εχει χαλια σκηνικη παρουσια και δεν προσφερει ΚΑΙ show στον κοσμο που παει να τον δει...με λιγα λογια ψηλομαπα η ολη φαση..[/quote']α γεια σου... :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
εγω πιστευω οτι ο vai ειναι υπερεκτιμημενος και οτι δεν εχει ουτε συνθετικη ικανοτητα ουτε feel στο παιξιμο του...επισης ειναι καγκουρας' date='ψωνιο και παιρνει γκριματσες σε νοτες που παιζει ενω θα επρεπε να μενει σοβαρος και να μην κανει αυτα τα καραγκιοζιλικια..εχει χαλια σκηνικη παρουσια και δεν προσφερει ΚΑΙ show στον κοσμο που παει να τον δει...με λιγα λογια ψηλομαπα η ολη φαση..[/quote']
Ή αυτό είναι υψηλή επίδειξη χιούμορ, ή τα έχω χάσει τελείως...
Το ποστ γι αυτό το άνοιξες;
Εν πάσει περιπτώσει και εγώ αρπάζομαι μαζί του, ιδιαίτερα όταν ξεχνάει να σταματήσει τα dives, αλλά ο άνθρωπος έχει ξεφύγει. Εκτός από την υψηλή επίδειξη τεχνικής που κάνει στο τέλος, προσέχτε έως το 1:30 που παίζουν ελεύθερα, τι τέλεια ρυθμική έχει με άλλους 50 μουσικούς. Ένα μεγάλο respect, κι ας είναι λίγο καραγκιοζάκος.
Και γιατί να πρέπει να τα δούμε γραμμένα δλδ; Ο καθένας δεν έχει άποψη; Ή πρέπει να ακολουθάμε πειθήνια την άποψη του οποιουδήποτε, που επειδή γράφει κάπου τον ανάγει και σε μεγάλο "πατέρα";Που τα χετε δει γραμμένα όλα αυτά..